Zagościł temat piłkarski to ja zapytam: jak to się dzieje...

Zagościł temat piłkarski to ja zapytam: jak to się dzieje ,że "święta trójca" grająca w Borussi jakoś dziwnie nie radzi sobie w reprezentacji?Znawcą nie jestem tylko zwykłym kibicem może czepiam się? Pan Robert ma "kłopoty z "dziubnięciem" piłki... Co o tym myśleć?

10 komentarzy

Tomek.L

Ozon - przecież to proste: też byś się Denerwował przed pierwszym występem w filmie - patrz reklama Opla. Chłopaki po prostu "głowy do piłki" nie mieli :). A tak naprawdę to w BVB jak coś nie tak to Klopp ich z....e jak szmaciarz konia i od razu efekt redbula. A u nas trener się boi bo a nuż gwiazdy się obrażą i kto wtedy będzie grał. Ja jednak mam swojego kandydata na wiochę roku - Marcin G - znany koszykarz z Łodzi: to ubezpieczenie, to termin, to zmęczony a jak już z łachy przyjedzie to mecz do przodu a 2 padaka.

3 1
ID:50331

kibic

Drogi kolego to proste. W BVB w każdym meczu gra 11 równorzędnych piłkarzy (wśród nich Robert i spółka) czyli wszystkich trzeba pilnować,a w reprezentacji nasz przeciwnik musi pilnować tylko tej trójki, czyli wypada ponad 3przeciwników na kazdego z naszej ŚWIĘTEJ TROJKI, a my kibice musimy sie modlic żeby reszta sie nie pozabijala o wlasne nogi:))

3 0
ID:50334

ozon

O matko kochana to aż tak żle jest?A co ma zrobić kibic ateista- to żart ! Jakoś naiwnie myślałem ,że honor też ważny.... z innej gliny widać jestem. Ambicje mierzone są tylko kontem bankowym- szkoda ,że tylko tym.

0 0
ID:50340

george best

Reprezentacja była dobra i była by lepsza dzis gdyby nie zwolniono w hamski sposób Leo.Irlandia ma swojego Trapatoni-iego i mimo porazek ich kibice sa wzorem do nasladowania.W Polsce marudzenie i trenerzy z kosmosu.Piszesz święta Trójca z Dortmundu skoro sa tak wybitni i dobrzy to dlaczego nie graja w Anglii czy Hiszpanii ?

1 1
ID:50343

zbuntowany_kaloryfer

Na wstępie przepraszam Szanownego Ozona, za wtręt "z innej mańki". Ale po cholerę rozwijać nowy, kolejny temat? Może lepiej kiedy dyskusja jest wielowątkowa?
Tu u nas przewinął się temat... Jak by to ująć... Nie do końca określonej tożsamości.
No i wyobraźmy sobie ozon, peso, zxxc hipotetyczną sytuację:
Jesteście na imprezie. Poznaliście tam śliczną Darię. No i wiadomo, że chcecie ją zaciągnąć do domu albo hotelu. I wtedy Daria Wam mówi, że kilka lat temu miała na imię Darek. Jaka byłaby Wasza reakcja?

0 0
ID:50347

ozon

Ależ nie przepraszaj "kaloryfer" mnie nie przeszkadza nic poza głupotą różnej kategorii. Pytasz jaka byłaby reakcja? Jeśli o mnie chodzi to ciekawość i nic poza tym. A teraz powiedz mi gdyby Ci nie powiedziała "przed" tylko "po" lub wcale i po czasie dotarłaby do Twoich uszu taka info o Darii to jaka byłaby wtedy reakcja?

1 0
ID:50354

kibic

ha ha. To mnie rozbawiłeś KALORYFERku. Ciśnie mi się na usta pytanie czy wziąłeś tą opowiastke z autopsji:)?? Jeśli to tylko hipotetyczna sytuacja to gratuluje bogatej wyobraźni. Chciałbym odpowiedzieć na Twoje pytanie, ale niestety nie potrafię.

1 0
ID:50364

zbuntowany_kaloryfer

Widzisz @Ozonie - zadałem to pytanie kilkunastu znajomym osobom. Z czego wszystkim w realu; Ty byłeś jedynym wirtualnym, który był uprzejmy odpowiedzieć. I wiesz co? Łączy Was jedno: żadne z Was nie udzieliło krótkiej, jednoznacznej odpowiedzi. Wszyscy widzieliście omawianą kwestię gdzieś dalej, obok. Byliście ciekawi, nigdy przeciwni, ale postrzegaliście problem z dystansu. Żadne z Was nie odniosło pytania konkretnie do siebie!
@kibic: ja mam w pewnym sensie gorzej... No, może nie gorzej tylko inaczej. Od lat mieszkam z wampirką, aczkolwiek niedawno odkryłem, że nią jest. No i co mam zrobić? Przebić serce kołkiem i odrąbać głowę? Złożenie takich wyjaśnień na policji zakończyłoby się pewnie umieszczeniem mnie u czubków. Przecież nikt na komendzie nie uwierzy facetowi, który odrąbał żonie głowę i przebił serce kołkiem uważając ją za wampira. Za to powiedzieliby w telewizorni, że "we Włocławku zatrzymano mordercę - szaleńca";))) Dlatego należy zaakceptować wampiryzm i żyć nadal jak gdyby nic się nie stało. Tym bardziej, że życie z wampirką jest całkiem normalne i bardzo miłe. Skoro można było do tej pory - można nadal!
Ps. Widzisz kibicu, gdybym nie miał wyobraźni i dziwnych, a nawet szalonych pomysłów, nikt nie powierzyłby mi dowodzenia oddziałem operującym właściwie całkiem niezależnie od innych formacji.

0 0
ID:50390

peso

@zbuntowany_kaloryfer:

Sorry, ale nie czytałem wczesniej tego wątku

Rozważając to zdarzenie hipotetycznie to formalnie mnie by zamurowało i pewnie jedyne co byłbym w stanie wybąkać to: Do widzenia !

Pozdrawiam
:)

0 0
ID:50393

ozon

"kaloryfer" ależ ja odpowiedziałem tylko w "pigułce"- może to "szwedzkie " naleciałości..?- otóż skorzystałbym właśnie z ciekawości a wkurzony byłbym gdybym po fakcie z innych ust o tej przemianie się dowiedział bo czułbym się oszukany a tak dała (dał) mi prawo wyboru.Myślę ,że odpowiedż satysfakcjonuje Ciebie?

0 0
ID:50395

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA