Obejrzałem przedwczorajszą konferencję p S. Bieńkowskiego...

Obejrzałem przedwczorajszą konferencję p S. Bieńkowskiego vel J. Kowalskiego. No cóż nic nowego, wszystko w starym stylu, totalna krytyka wszystkich i wszystkiego i zero propozycji dla poprawy sytuacji miasta i jego mieszkańców. Facet ma poprostu parcie na szkło i znalazł sobie sposób na życie. Swoją drogą to rodzi się pytanie kiedy panowie Kukucki,Chmielewski,Bieńkowski pracują skoro biegają od jednej konferencji do drugiej ? Czyż to nie oczywiste, że stanowiska te stworzono pod konkretne osoby, a nie z rzeczywistych potrzeb ? Pan Bieńkowski mówi np, że trzeba nawiązać kontakty z uczelniami wyższymi, dużym biznesem itp, ale co sam zrobił w tym kierunku skoro ma do tego odpowiednie narzędzia. Ma kolegów radnych, posłów, senatora, czy to mało ? Pewnie nie, ale trzeba chcieć, a nie tylko uprawiać pospolite krytykanctwo. Znam osobiście ludzi w tym mieście, którzy nie licząc na żadne profity od 2005 r zaangazowali się bez reszty w promowanie Włocławka na zewnątrz, niestety napotykali na mur obojętności , wręcz niechęci.Ci ludzie jednak są i warto by skorzystać z ich bogatego doświadczenia. A tak na koniec oceniając tę konferencję, no cóż pytań ze strony mediów nie było, a na jedyne zadane pytanie p. Bieńkowski odesłał daiennikarkę do rzecznika prasowego Prezydenta???? Niech to posłuży jako komentarz

3 komentarze

dżoana

ta "dziennikarka" zapewne sama to napisała. Co się dzieje z Tym forum! Apeluje do moderatorów proszę nie pozwalać się ukazywać postom promującym TV Wieś i nieudolny program pani która nie wiem czy gorzej wygląda niż robi materiały, czy gorzej robi materiały niż wygląda.

12 1
ID:50502

thabiggest

również zauważyłem nachalną promocję tego bełkotu na naszym forum, myślę, że admin też już to zauważył, bo widzę zmiany w niektórych postach. Brawo, nie pozwólcie się tak bezczelnie wykorzystywać!!! TV Żenada, wam już nic nie pomoże...

14 1
ID:50504

Don Vito

Niby rzecznik UM to jedna z większych pomyłek Todora.Zresztą cały ten dział to ludzie ,którzy niczym nie wyróżnili się w TVK.

7 0
ID:50515

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA