Jestem zbulwersowany zachowaniem tzw.posła Z.i tej całej...

Jestem zbulwersowany zachowaniem tzw.posła Z.i tej całej przystawki z PiS,i WWS na pikiecie z pl.Wolności w tle.Ten plac już dawno powinien być przebudowany,przybrać rozmiary i wygląd wielkomiejski.Nie można wykorzystywać obaw handlowców do niecnych machlojek politycznych i liczyć na judaszowskie głosy.

5 komentarzy

Medowaty Srulek.

Ha,Ha,Ha! Wloclawek i wyglad wielkomiejski.Zydowsko-komunistyczna dziura.

0 0
ID:3686

błędnarek

ye,u,a,eee,uuu, no cooo????

0 0
ID:3689

bogdan

Medowaty Srulu, dlaczego się nie wyprowadzisz z tej dziury Ty wilkomieski P... ,który w życiu nie byłeś dalej jak dyskoteka w Izbicy Kuj.Ha,ha,ha

0 0
ID:3694

Stacha

We Włocławku nic nie można zrobić - czas dla mieszkańców się zatrzymał i myślenie również.Tak nie może być-trzeba w końcu powiedzieć DOŚĆ- nasi pseudoradni czy pseudoposłowie potrafią tylko się kłócić ale nic dobrego nie zrobili dla Włocławka i ich mieszkańców.Czy Włocławek ma być prowincją?
Komu na tym zależy? Sądziłam,że młodzi ludzie- Chmielewski,Zbonikowski będą mysleć przyszłościowo ale myślą tak jak ich wódz J.Kaczyński.

0 0
ID:3696

bogdan

Chmielewski i Zbonikowski i Sobol i Grządziel i Kalinowski i Horonziakowie i Skrzykek ,i ,i,i,i patrzą jak tu się nachapać i to tyle.

0 0
ID:3704

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA