Za Polakami ,,zgniła'' samodzielność ,a przed Polakami...

Za Polakami ,,zgniła'' samodzielność ,a przed Polakami obiecywana przed referendum ,,świetlana'' unijna przyszłość - http://biznes.onet.pl/polak-tonie-w-dlugach,18490,5428514,1,news-detal - i coraz częstsze pytanie -czy te majtki na du....e są jeszcze jego czy już zastawine przez Vincenta u starozakonnych ? OdPOwiedź POdobno niedługo ...

6 komentarzy

?????

Spadaj

1 1
ID:50580

kret

W Żarach matka przyniosła 6-letnie nieżyjące dziecko do szpitala,zmarło z niedożywienia.

2 1
ID:50585

?????

@~kret: Czy matka i jej rodzina była pozbawiona polskiego obywatelstwa ? Bo jeśli nie to odpowiedzialnośc za tą i inne tragedie z przyczyn ekonomicznych POnoszą rządzący nadwislanskim folwarkiem koryciarze .

1 2
ID:50590

Ja

@~kret: i tak powstają plotki! Matkę oskarżono o zagłodzenie dziecka, chociaż pozostała dwójka jej potomstwa niedożywiona nie jest! Nie potrafisz rozróżnić pojęć zagłodzenie i niedożywienie, czy masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem?

1 1
ID:50591

antekbosy

Antydziałkowiec nadal wkleja. Coś przeczyta - wkleja, coś zobaczy -wkleja, coś pomyśli - wkleja. Tak z tym klejem toczy smutne życie wklejacza.

2 3
ID:50595

ktet

@~Ja: Wybacz,cytuję komentarze mediów, nie wiedziałam ze matka dziecka została oskarżona o zagłodzenie.

0 0
ID:50605

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA