Nikt nie pisze o jałmużnie dla "biednych" ludzi w...

Nikt nie pisze o jałmużnie dla "biednych" ludzi w sukienkach w wys. 0,5 procent oprócz jałmużny bedzie trzeba i tak za wszystko płacić /slub, chrzciny itp/. Polska to "dziki kraj" żyjemy jak bysmy byli w Ameryce, tyle biedy na każdym kroku a my rozdajemy pieniadze nygusom, a do roboty jak chce sie kasy, trzeba nie miec wstydu aby okradac tak biedny narod, wola to o pomste do nieba, Boże widzisz a nie grzmisz.

7 komentarzy

Fiskus

W piergolili mi kasę fiskalna i nie tylko mnie a czarnuchom ? Ależ skąd

6 1
ID:50578

?????

,,Błogosławieni ubodzy, albowiem........'' w demokracji są pijawki i ofiary , a jak pisał wieszcz -,, Pan wójta wini a wójt księdza a nam biednym zewsząd nędza '' - Spóka bezjakiejkolwiekodPOwiedzialności- Donald & Vincent zna to na pamięć , podobnie jak ,,sumienie narodu'' .

10 2
ID:50583

JANEK Z FABIANEK

ŻADNYCH ULG CAŁE NOCE OŚWIETLONE SA KOŚCIOŁY POCO POMIESZCZENIA GDZIE ODBYWAły się lekcje religji stoją puste a bezdomni śpią na ulicy

6 1
ID:50586

Tomek.L

Jak znam życie to nie będziemy mogli zdeklarować, który z kościołów chcemy wesprzeć naszym odpisem, tylko do wspólnego wora i podział proporcjonalny nam pan minister wspomagany biskupimi namowami zafunduje. Jeżeli będzie można wybierać, to na 100% przy załatwianiu formalności związanych np. ze ślubem kwitek z urzędu skarbowego niezbędnym będzie. Tak czy tak rolowali nas na funduszu kościelnym a teraz dostaną jeszcze więcej. Zgadnijcie gdzie mam taką demokrację.

3 1
ID:50588

Ja

@~?????: idzie wiosna, bo poPISkiwanie antydziałkowca vel ????? jakby się nasiliło! PISka na każdy temat!

2 5
ID:50592

Ja

@~?????: PISk antydziałkowca vel ????? się niesie po forum!

2 5
ID:50593

katolik

Czarna stonka nie ma litości !!!!!

4 1
ID:50596

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA