Dla tych co piszą ze jedynie posiadacze rejestracji CW to...

Dla tych co piszą ze jedynie posiadacze rejestracji CW to idealni kierowcy mam ciekawy przypadek. Dziś byłam świadkiem jak kierowca czerwonego Forda Mondeo o nr rej CW 3979... na skrzyżowaniu obok Tesco cuda wyczyniał wyprzedzając naukę jazdy. Az dziwie się ze instruktor nie wysiadł i nie wyciągnął delikwenta zza kierownicy. Brak wyobraźni a szczególnie kultury, tym bardziej w stosunku do nowej osoby starającej się zrozumieć reguły panujące na drogach.

6 komentarzy

zxxc

We Włocławku problemem jest głównie nie patrzenie po lusterkach (na tym samym skrzyżowaniu zostałem "zepchnięty" na sygnalizator bo pajac w corsie stwierdził, że jest szybszy od terrano przed nim i zjechał na lewy pas - spychając mnie gdy dojeżdżałem z wiaduktu), ruszanie ze świateł, jazda na pamięć, nie jeżdżenie na suwak (a jest kilka takich miejsc) i do 10 "L" na jednym skrzyżowaniu... Ja rozumiem, że to świetny biznes ale nie wszyscy mają czas zwiedzać miasto 20km/h.

0 0
ID:3693

wybredas::::

Witam Was kochani super kierowcy.....jadąc prawidłowo w stronę dworca ,zatrzymałem sie na czerwonym świetle kole Młyna za innym autem,obok mnie zatrzymało się równiez auto i ten pajac co w nim siedział,cos mi zaczał wymachiwac,a w lusterku widziałem,jak jechał za mną dość szybko,ooo chyba mało brakowało,a miałbym stłuczkę moim nowym autkiem:)....a tak co do "L"-to nie pamieta wół jak cielęciem był i sam sie uczył jezdzic"a gdzie oni maja sie uczyc,!!?? przeciez egzaminy,mają we Włocławku,jezdzac i parkujac na mieście.....pozdrawiam wszystkich kierowców..

0 0
ID:3697

NEGOCJATOR

co do pojazdów nauki jazdy ... szlak mnie trafił na jakiegoś łosia co jechał ulica polskiej organizacji wojskowej ( ulica jednokierunkowa ) w kierunku sądu z prędkością 15 km/h ... jechałem na 2 biegu nie dodając w ogóle gazu bez możliwości wyprzedzenia ! nic tylko wyciągnąć takiego instruktora z auta i mu wtłuc że pozwala na takie rzeczy w godzinach szczytu ! rowerem bym szybciej jechał jak oni tą "L-ką " wrrrrrrr

0 0
ID:3698

do marysi

uważam,że nie powinnaś podawać numerów,jest to nadużycie,jeżeli już,to o tym zajściu mogłaś powiadomić policję i tam dać numer rejestracyjny

0 0
ID:3701

Stacha

Do Negocjatora - Od kiedy POW jest jednokierunkowa i łączy sie z Sądem?Chyba ulice pomyliłeś - zastanów się gdzie to było? Sąd może być przy ulicy Długiej - jednokierunkowa lub Wojska Polskiego.A jednak warto zwiedzać miasto i zapoznać się z nazwami ulic.

0 0
ID:3703

AntekKowalski

negocjator; gdzie P.O.W a gdzie sąd.To zdradza twoje pochodzenie.A swoją drogą to są takie asiory, co nie wiedzą że
skrzyżowanie P.O.W i Okrzei nie jest skrzyżowaniem ze światłami symetrycznymi.Widziałem jak takim małym dostawczakiem z którejś firmy ochroniarskiej,przeleciał pierwsze światła i zatrzymał się za przejściem.Jak ruszyły auta w stronę Łodzi,on też ruszył.Matoł zdążył uciec,bo ruszyły też auta skręcające w P.O.W.Ale w sumie przejechał na czerwonym.To było białe auto z pomarańczowo-czerwono- czarnym logo

0 0
ID:3706

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA