Czytając posty o tolerowniu par aż nie mogę uwierzyć i...

Czytając posty o tolerowniu par aż nie mogę uwierzyć i zgadzam się z tym że Polska to kraj zacofanych buraków.Poruszacie temat gey-ów i lesbijek czy oni wkładaja wam ręce do gaci ?Ludzie czy tak was nauczono w waszej wierze gdzie chrzcice Swoje dzieci.Nie wyobrażam sobie co byście pisali jak we Włocławku zamieszkało by 1000 czarnoskórych,japończyków czy Turków.Nauczcie się tolerować ludzi bez względu na orientacje.religie czy kolor skóry.A teraz czekam na dużo minusów od prawdziwych katolików wimię waszego przekazania będziesz miłował bliźniego Swego jak siebie samego.

11 komentarzy

antykatol

Dlaczego uwazasz, że tylko katolicy nie są zwolennikami par homoseksualnych, a tymbardziej ich małżeństw, czy adopcji ? Za dużo TVNu ogladasz.

3 3
ID:50954

kret

W totalizmie - demon inteligencja.

0 1
ID:50956

george best

@~antykatol: BO PODOBNO W pOLSCE TO 80% to katolicy nie wiem ile procent jest prawdziwych wierzących,cierpiących ,pomagających....

3 2
ID:50963

?????

Pytałem czy chciałbys by twoje dzieci obcowały z pedałami , lesbami i nnymi ,,Biezdroniami'' -nie migaj się od odpowiedzi napisz prawdę .

2 2
ID:50971

george best

@~?????: to ich życie i ich sprawa .Tobie to przeszkadza mi nie .Masz wstręt i brak tolerancji i tyle.Kiedys mówiono i straszono aby nie podawac ręki chorym na aids pamietasz?

1 1
ID:50975

?????

@~george best: ,,ich sprawa'' czyli czyja ? tych dzieci czy zboczeńców domagających sie uznania nienormalności za normalność ? Masz małe dzieci i nie miałbyś oporów by oddać je pod opiekę pedałów i lesbijek ? Co z ciebie za ojciec ?

1 1
ID:50987

Moher

~george best mordo ty moja, co powiesz na temat meczu-Manchester United zremisował z Chelsea 2:2 w ćwierćfinale Pucharu Anglii. "Czerwone Diabły" po 11. minutach prowadziły już 2:0, w drugiej części gry podopieczni Rafaela Beniteza zdołali jednak odrobić straty. O awansie do półfinału przesądzi zatem spotkanie na Stamford Bridge.Zejdź na ziemie ,gdzie ty błądzisz.

2 0
ID:51012

oliwia1979

Do ????????????????
Ja mam córkę i mogłabym zostawić pod opiekę córkę homoseksualiście.
Mam wrażenie, że mylisz pojęcia homoseksualista a pedofil.!!!!!!!!!!!!!
Zajmij się pedofilami albo bezrobociem we Włocławku.

1 0
ID:51032

?????

@oliwia1979: Wyrazy wpółczucia ...dla córki .Gdyby matka moich dzieci tak powiedziała to już by nie była moją żoną ...współczuje córce -biedne dziecko ...

0 1
ID:51036

george best

@~Moher: Zastanawia mnie jedno komu Ty kibicujesz że tak śmiejesz się z klubu z piękną historią klubu który po katasrofie lotniczej potrafił się podnieść i na końcu klubu który rozpoznawalny jest na całym swiecie a nazwiska takie jak ROBSON,CANTONA,BEST,I WIELU INNYCH nie trzeba nikomu tłumaczyc kim byli.

1 0
ID:51047

Moher

@~george best Ja się nie śmieje ,tylko boleje ,ze jesteś pogrążony w nieukojonym bólu.Jaki wynik typujesz ?
Koleś ja jestem patriotą lokalnym i chociaż włocławskie drużyny nie osiągały znaczących sukcesów w piłce nożnej to takie nazwiska jak: trener Patkolo,piłkarze Żurek , Kozubek Majdzik Zboiński, Kędzierski Błaszczyk ,Mielcarek ,Kozłowski i. t. d pozostaną na zawsze w mej pamięci chodzili do pracy i grali za darmo .

1 0
ID:51053

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA