Leszek Miller w akcji. Mobilizuje partyjne doły. Nagle stal...

Leszek Miller w akcji. Mobilizuje partyjne doły. Nagle stal sie konkurentem Kwasniewskiego. Do sejmu przyjedzie ponad trzystu szefów rad wojewódzkich i powiatowych SLD. Tak dlugo ja beda walesac sie w tej partii takie przezytki jak Kwasniewski czy Miller, SLD nie wyjdzie z dolka. Polityka SLD - powalesowska nie roznila sie od polityki PO czy PIS. A gdzie sa mlodzi ludzie, ktorzy wniesliby cos nowego ? Skorumpowani starzy dzialacze kurczowo trzymaja sie stolka.

5 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

@Ada: kocham Cię. Kocham też Świnkę Peppę. Razem z moją małżonką będzie Was 3 sztuki. Arab może to i ja mogę. Domek mam spory, mieszkają z nami psy i koty. Dla dwóch dodatkowych kobiet też znajdzie się miejsce.

3 1
ID:51059

?????

Ci mądrzy młodzi ludzie są na emigracji zarobkowej ponieważ nie mają ochoty dorabiać koryciarzy POmagdalenkowych z korzonkami w KGB ..... a najmłodsze pokolenie szykuje dobre buty by zasadzić czuba obecnej POtajtanej koalicji okradającej POlaków z ostatnich majtek -w ramach jednoczenia sie z Unią za 250 Euro miesiecznie ...

3 1
ID:51060

zbuntowany_kaloryfer

Ada - najwyraźniej aktywistka z lsd. Wiesz Ado, poznałem kiedyś nawet nie socjalistkę tylko KOMUNISTKĘ. Równość, wolność, braterstwo itp. kretynizmy. Co nie przeszkadzało jej nosić zegarka od Cartiera i ciuchy kupować w Wawie. Powiedziałem babie żeby poszła do schroniska dla bezdomnych i oddała im. Co usłyszałem? "Jak nastanie prawdziwy komunizm i lepszy świat to z przyjemnością oddam". Super; Laska odda złoty zegarek bezzębnej menelce z np. Żabiej. Sam już nie wiem kto bardziej zakłamany jest: socjaliści/komuniści czy pisuary...;(

5 2
ID:51074

Ada

@zbuntowany kaloryfer: Jak wynika z Twych komentarzy to bronisz PO "do ostatniej kropli krwi" i to bez przesady bo ludzie juz ledwo dychaja dzieki Twojej PO.

3 0
ID:51093

?????

@zbuntowany_kaloryfer: Aż tak się POgubiłeś ,to może sięgnij do korzeni i przyPOmnij sobie kto obiecywał POlakom ,,cuda na które zasługujemyi OBNIŻANIE PODATKÓW '' , gęba jest charakterystyczna , włosy też ,wada wymowy również ,trudno POmylić z innym notorycznym zakłamywaczem .....chyba że jeszcze nie pamiętasz to ci POmogę ...

0 0
ID:51142

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA