Węgrzy wzorem Islandii wypędzają żydowska sitwę i chcą...

Węgrzy wzorem Islandii wypędzają żydowska sitwę i chcą się uniezależnić od eurokołchozu i jakie od razu aj waj aj waj sie podniosło ... http://waluty.onet.pl/dalszy-spadek-wartosci-forinta,18529,5452151,1,news-detal - ilu pachnacych czosnkiem ,,zmartwiwonych'' sytuacją na Węgrzech się odzywa ? Jaka dbałość wampirów o ofiarę ? Oby się Węgrom udało ...to reszta pujadzie za nimi ...

16 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

@pytajnik: módl się, żeby nie nastał kres cywilizacji. Bo wtedy ja urządzę sobie polowanie. Na Ciebie;) Oczywiście nie strzelę od razu (celnie), dam Ci szansę. Chcę abyś uciekał, abyś poznał smak bycia ofiarą i jednocześnie docenił życie;)
Pytajniku, tak nienawidzisz "pachnących czosnkiem"... A czy chociaż raz na własne oczy widziałeś Żyda? Byłeś w Izraelu? Stanąłeś przy Ścianie Płaczu? Zjadłeś z miejscowymi kolację (nie robią potrawek z porwanych niemowląt, serio)? Tak coś mi się zdaje, że gdybym Ci pokazał śliczną Żydówkę to nawet byś nie kumał kim ona jest. I jeszcze byś ją podrywał, ot co.
Ps. Jak k^^^^ można być rasistą? W tylu krajach byłem i ANI RAZU nie spotkałem się z przejawami rasizmu, wrogości czy niechęci. Wszędzie ludzie życzliwi i gościnni, nawet miejscowi bandyci. Lokalni bandyci są szczególnie uprzejmi dla turystów, dbają o wizerunek danego regionu. Przenocują, nakarmią i zaopatrzą na dalszą drogę.
Aha, raz jeden dzieciak zakradł się z nożem, bo... chciał uciąć kosmyk włosów p. Kaloryferowej! Nieborak pierwszy raz w życiu widział blondynkę i chciał mieć talizman!

7 11
ID:51447

?????

@zbuntowany_kaloryfer: Masz pecha -widziałem na własne oczy jak ,,sprawiedliwi wśród narodów'' humanitarnie niszczą osiedla palestyńskie ....polecam każdemu kto wierzy w te brednie Szewaka Waisa pojechać zobaczyć na własne oczy jak żyją Palestyńczycy ,,otoczeni opieką żydowską ''-gwarantuje zmianę pogladów na temat tego narodu ...i to nie była propagandowa wycieczka do ściany płaczu ...

12 5
ID:51449

Adam

Tylko Zydzi byli przesladowani ? Tak idziemy bronic pod batuta zza oceanu demokracji a nie chcemy widziec co robia z ludnoscia palestynska. Gina dzieci, wyrzucani sa z domow przez fanatycznych zydowskich ortodoksow i nikt tego nie widzi ? Gdzie sa ci nasi sprawiedliwi bojownicy "walczacy o wolnosc i demokracje" w innych krajach ? Swiatowa obluda.

11 2
ID:51450

cham

mylisz się grzejniczku z tym rasizmem, bo nie ma czegoś takiego jak rasa żydowska. Antysemityzm? powiedz na żyda żyd i już jesteś antysemitą, żenada.
Tak ich bronisz, a wiesz jakie założenia ma np. Talmud?(http://www.naszawitryna.pl/ksiazki_125.html) Wiesz np. że oni twierdzą, że są narodem wybranym (jak Hitler) a reszta świata to jest ich bydło, które ma na nich pracować? To oni są największymi rasistami (or sth) na tej planecie. Kto wywołuje i prowadzi najwięcej wojen na świecie? Nie korea, chiny, rosja czy białoruś, tylko największy tyran i despota USA rządzony głownie przez nich.

Zastanów się czasami co piszesz, ja tam do nich nic nie mam, ale fakty są jakie są. Ten ich cały to holokaust to pikuś w porównaniu do tego co oni robią od lat Palestyńczykom na palestyńskiej (tak tak) ziemi. Wyobraz teraz sobie, że zabierają nam pól kraju i robią tam kraj np. romski (taki przykład, bez podtekstów) a ci Romowie nas leją, bezkarnie mordują i jeszcze mają wieczne pretensje do nas na naszej ziemi.

Inna sprawa że większośc banków, światowych koncernów i wielkich organizacji ogólnoświatowych np. finansowych jest pod ich rządami i chcąc nie chcąc to oni w większości decydują o losach pieniądza a co za tym idzie świata.
Generalnie nie chodzi mi o nienawiśc do żydów jako grupy wyznaniowe (znam paru, spoko kolesie), tylko do pewnych wpływowych rodów, które sieją zamęt, wojny i nienawiść na świecie.

16 2
ID:51451

n

O Palestynie świat zapomniał, tak najłatwiej dla światowych koncernów i organizacji parabankowych . Laureat Pokojowej Nagrody Nobla Menechem Bogiu "masy będą lizać nasze stopy jako nasi niewolnicy ". Ta finansjera sieje tylko nienawiść i spustoszenie.

6 1
ID:51463

ozon

Kaloryfer" daj spokój bo to sfora ujada ... psie głosy nie idą pod niebiosy. Byli ,sa i będą w Polsce antysemici ale w mniejszości na szczęście.Są tacy ,którzy stale muszą wyszukiwać sobie wroga i miotają się jak głano w lejku.A co do czosnku to naturalny antybiotyk a w zdrowym ciele zdrowy duch!

4 5
ID:51470

poliszynell

@ozon - co do antysemityzmu oraz tych co "stale muszą wyszukiwać sobie wroga i miotają się jak głano":

Najtrafniej opisał to zjawisko Icek-Hersz Zynger urodzony w Leoncinie do swego ziomka Franza Kafki :

"Miałeś rację, kiedy napisałeś, że współcześni Żydzi mają w sobie element samobójczy. Taki Żyd nie umie żyć bez antysemityzmu - jeśli go nie ma, gotów jest go stworzyć. Musi krwawić za całą ludzkość - walczyć z reakcjonistami, martwić się o Chińczyków, Mandżurów, Rosjan, nietykalnych w Indiach i Murzynów w Ameryce. Głosi rewolucję, a jednocześnie pragnie dla siebie wszelkich przywilejów kapitalistycznych. Usiłuje zniszczyć nacjonalizm w innych ludziach, ale sam szczyci tym że należy do narodu Wybranego. Jak takie plemię może istnieć wśród obcych?
To ci dopiero Antysemita!:)

4 1
ID:51475

?????

A odchodząc od żydowskiego tematu i wracając do sedna -Węgrzy planują wykluczenie z ZARZADÓW spółek w strategicznych gałęziach przemysłu i bankowości OBCYCH ELEMENTÓW POWIĄZANYCH Z UNIJNYMI BANKAMI .... czyżby zaczynali otwierać oczy , że te majtki na du....e mogą też zostać zastawone u satrozakonnych ...Brawo- kolejny kraj po ISLANDII który się może otrząsnie z nowej formy kolonialiizmu ... z czosnkiem w herbie ...i podstępnie zadłużajacymi pożyczkami pod podszewką .

3 3
ID:51479

ozon

Szanowny "pytajniku" nie idż Orbana drogą bo trafisz na wertepy... na szczęście nie ty i pisopodobni o tym którą drogą Polska pójdzie - decydują.Wyobraż sobie ,że i we Włoszech banki należą też do Żydów- wezwij więc brata tu na Ojczyzny łono!Niech nie dorabia obcych.. a fe co za infantylny relatywizm,

3 4
ID:51481

ozon

"poliszynel" i tu jest "pies pogrzebany". Polacy dokładnie też tak myślą. Cały czas na prawo i lewo domagamy się ,zeby traktować nas lepiej bo : zabory ,powstania, okupacja , stalinizm, komuna....Polacy też uważają ,że sa narodem jedynym który doświadczył zła... dużo łączy nas jak widać z mentalnością Żydów .polacy też żyją w przeświadczeniu ,że są narodem Wybranym... ech szkoda gadać.Słyszałem też i takie opinie; Papież był Polakiem więc trzeba nas traktować na innych zasadach ba nie tylko był papieżem - zostanie świętym (chyba) . I co w związku z tym? Jesteśmy lepsi od innych nacji?

2 1
ID:51488

zbuntowany_kaloryfer

Zacny Ozonie! Oczywiście, że jesteśmy lepsi od innych! Inni to banda ...... Polak pod każdym względem jest lepszy od wszystkich dookoła. Mesjanizm mamy w genach;)))

1 2
ID:51497

?????

@~ozon: Dlatego w słonecznej Italii narasta oddolny ruch by zasadzić kopa brukselskiej mafii i pejsatym krętaczom .Włosi to naród kochajacy wolność i niezależność nawet biedną ale własną -ostatnie wybory są tego najlepszym przykładem ,w kafejkach , winiarniach i na ulicach słychać ich sprzeciw dla brukselskich pejsaczy - wyjście Włoch z Unii to tylko kwestia czasu .

1 2
ID:51499

n

Filozof jeden i drugi, napisz jak żyć i zapłacić podatki ?

0 0
ID:51503

poliszynell

Widzisz @ozon ja nie uważam żadnej nacji, narodu za lepszy, wybrany czy też szczególnie wyjątkowy /pisałem o tym już wcześniej na forum/. Te wszelkie wybraństwa narodowe, Chrystusy narodów czyli mesjanizmy /ideologia Starego Testamentu/ mogą stać się bardzo szkodliwe a problemy i kłopoty zaczynają się wtedy gdy to poczucie wyjątkowości zmienia się w przemoc wobec innych. W Niemczech mesjanizm dał podwaliny pod budowę totalitarnej III Rzeszy nieco później mesjanizm zaowocował szowinistycznym państwem Izrael stworzonym przez syjonistów.
pzdr

6 0
ID:51509

poliszynell

@zbuntowany_kaloryfer - Polacy mają mesjanizm w genach? Coś ci się geograficznie i religijnie popitoliło:) Mesjanizm to genetyczna domena dorzecza Jordanu nie Wisły czy Odry:)

3 1
ID:51514

?????

@~poliszynell:..... którzy jak zaraza rozpanoszyli się na świecie pod płaszczykiem ,,spawiedliwych wśród narodów'' i ,,ogonem na mszę dzwonią'' udając prześladowanych . Stary chwyt -złodziej jak komuś portfel ukradnie to najgłośniej wrzeszczy ,,łapać złodzieja, łapać złodzieja '' - jak wcześniej na Isladii , w Grecji , a ostatnio na Cyprze !

2 2
ID:51516

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA