Dobrobyt Polaków żebraków Europy POd rządami...

Dobrobyt Polaków żebraków Europy POd rządami ...POtajtanej koalicji -http://biznes.onet.pl/pracujemy-za-pol-darmo,18490,5467431,1,prasa-detal-a miało być ,,zielonowysPOwo wraz z cudami na ktore zasługujemy '' -przed wyborami , bo PO wyborach ....tylko strzyżenie ..

7 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Zacznij się w końcu facet martwić o siebie i bliskich. Troszcz się i dbaj o rodzinę, bo to najważniejsze, nie zapominaj o krewnych - to też Twoje geny. Zawsze ich wspomóż i chroń. A inni..? Jean Paul-Sartre słusznie zauważył: "Piekło to inni" i miał (ma) cholerną rację.

7 2
ID:51982

????

@zbuntowany_kaloryfer: Właśnie mój bliski musiał wyjechać z dyplomem inzynierskim z tego kraju by zapewnić dach nad głową i godne życie swojej rodzinie bo we Włocławku proponowano mu najniższą krajową . Na obczyźnie jest szanowany i bez problemu zarabia już na kontrakcie ok 2, 2 tyś Euro netto miesięcznie .Czy Polak w uniijnym swoim kraju nie może pracować i zarabiać niormalnie ? Czy musi wyjechać by normalnie spłacać złodziejski kredyt mieszkaniowy ?Odpowiedz na to tym 3 milionom wygnanym za chlebem Polakom ...

1 1
ID:51986

zbuntowany_kaloryfer

Ależ Pytajniku!
Po pierwsze: Pierd**l dyplom - liczy się to, co potrafisz zrobić, a to co zrobisz przelicza się na zysk. Dyplom z przeciętnej uczelni dziś..? To jaja są jakieś. Zapłacę za kształcenie szympansa, którego będę bił, kopał do oporu i udowodnię, że to szympans dyplomowany. Umęczony szympans prochu nie wymyśli, właściwie niczego nie wymyśli, ale pieniędzmi i biciem spowoduję, że zdobędzie stosowne wykształcenie
Po drugie: wybacz, ale Twój bliski jakoś małą siłę przebicia miał. Może - podobnie ja Ty - też był z tych narzekających, domagających się i płaczliwych;)

5 2
ID:51990

ozon

No proszę "pytajnikowi" Polska tak się skurczyła? Zaczyna się i kończy na Włocławku? Brat też jakiś taki mało zorientowany....Chciał to wyjechał po co urabiasz ideologię?

3 1
ID:52007

????

@zbuntowany_kaloryfer: O tym szympansie to aluzja do.... ,,ja nie muszem sie na niczym znać ja tylko muszem należyć.... i umić zarzundzać '' ? Albo z innej beczki -,, nie nauka lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera'' ? Takie hasełka ,,kumunistyczne '' ci się POdobają ?

0 2
ID:52038

zbuntowany_kaloryfer

@pytajnik: na oficera zapracowałem sobie. Nie z tytułu dyplomu. Widzisz @pytajnik, udowodniłem, że zasługuję na oficerski stopień. Jak ojciec, dziad i pradziad.

0 0
ID:52045

????

@zbuntowany_kaloryfer: Nie mam zamiaru rozliczać twoich antenatów z ich zasług oficerskich ,ale ty jakie to niesamowite sukcesy odniosłeś na polu walki by być z siebie aż tak dumny ? Bo ,,oficerów'' widziałem na pęczki ale OFICERA tylko jednego ... za to ze potrafił powiedzieć prawdę w oczy agentowi Siwickiemu zdegradowali go po cichu z pułkownika na majora ....

0 0
ID:52091

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA