Moze zamiast pociagami bedziemy mogli przmieszczac sie z...

Moze zamiast pociagami bedziemy mogli przmieszczac sie z Bydgoszczy do Wloclawka samolotami F16 ? Wlasnie Bydgoszczy otwarto z wielka pompa Centrum Serwisowe dla polskich F-16. Przeciez koleje, linie autobusowe to taka przyziemna sprawa... Lepiej zajmowac sie samolotami.

6 komentarzy

fiskus

Jedna czynna kasa na dworcu PKP we Włocławku.

1 0
ID:52072

zbuntowany_kaloryfer

Ale po co angażować samoloty? W ub. tygodniu byłem w pewnym pubie na browarku. A później obudziła mnie w domu małżowina. Sprawa jest jasna - teleportowałem się do domu! Załoga z filmu Star Trek może to i ja mogę;)

2 2
ID:52077

zbuntowany_kaloryfer

Sprostowanie: w procesie teleportacji pomogła mi Straż Miejska wbijając prosto w objęcia wk*****ej żony. Nie pamiętałem. Najwyraźniej teleportacja źle wpływa na pamięć.

3 1
ID:52080

ozon

No i znowu nie dobrze!Zamiast cieszyć się ,że powstało to centrum ( nie tylko dla polskich F 16). Ludzie ,ludzie ogarnijcie się trochę!

2 1
ID:52093

zbuntowany_kaloryfer

Ale numer... Teraz mnie oświeciło. Szalony Antek lansuje tezę o zamachu. Mogli zachować życie teleportując się, tak jak ja z pubu!

1 2
ID:52096

????

POlityczne Koleje Państwowe niedługo dorownają warunkom podróżowania ,,rozwiniętym krajom afrykańskim'' -jeszcze kilka lat reform z udzialem politykierów i nastąpi zanik linii kolejowych przy POtrojeniu ilości zarządzającyh nimi prezesów ...to chyba wszyscy jeżdżący koleją widzą ?

0 0
ID:52114

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA