Chciałem zapytać was na jaka partię będziecie głosować...

Chciałem zapytać was na jaka partię będziecie głosować teraz na wyborach?Bo skoro chcecie żyć jak w europie to moim zdaniem pierwsza rzecz kościół powinien być odsunięty od polityki i utrzymywać się sam .Płacić podatki jak każdy marudzicie na Palikota ale jest to jedyna osoba co zrobiłaby porządek tak ak jest to w Niemczech ten kto wierzy płaci składki na kościół i tyle.Pamiętajcie albo Korwin albo Janusz albo wyjazd z Polski-Pozdrawiam miłego dnia życzę.

18 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

@dżordż. Nikt by lepiej nie zarządził krajem niż ja. Ale ja mam na przyzwoite życie, więc do koryta i władzy mnie nie ciągnie.

2 6
ID:52081

zbuntowany_kaloryfer

@dżordż: mnie to ryba czy płacisz podatki czy też nie. Osobiście wolałbym nie płacić. Skoro państwo mnie okrada, dlaczego ja nie mogę oskubać państwa??? Ja jakiś gorszy? Jakiś parszywy?

2 4
ID:52083

????

Oczywiscie masz ,,best'' jak zwykle rację ... i dlatego z kolegami usatliliśmy że głosujemy za posłem Biedroniem na POdbudowie Ani ....Grodzkiej -jak jaja to jak największe ...bo wszystkie Anki to fajne chłopaki ...zwłaszcza zaprotezowane .

3 4
ID:52084

Andrzej 5419

Nie chcę do koryta ale mogę pomóc jak zadziałacie macie moje poparcie

0 0
ID:52085

Radio_Moskwa

Palikot ze swym obecnie 1 procentowym poparciem jest tyle wart, co gumowy wacek na jego wystąpieniach! Wiele zbłąkanych duszyczek z Włocławka zagłosowało na palikota a ten ma ich głęboko gdzieś, bo jaki ten hochsztapler ma pomysł na Polskę. Machać gumowym wackiem i niuchać zielsko! Na tym żadne państwo daleko nie pojedzie i te ciągłe opowiadanie o kościele, co kościół wam wyprzedał gospodarkę??? Kościół was zadłużył lub źle wybudował drogi??? Tylko facet, który nie ma żadnego pomysłu na odbudowę tego, co zostało zniszczone klepie cały czas te smętne kawałki o gejach lesbijkach i innych dyrdymałach! Kogo to obchodzi? Klepali jak idioci o in vitro mają znakomitą większość i co??? Bez kasy mogą sobie tylko gadać, bo to nie kościół im przeszkadza tylko kasa pusta! Po co się oszukiwać a palikot to zwykły oszust!

8 2
ID:52086

george best

Kaloryferze no oki ale chodzi o tych ludzi co narzekają że nie ma pracy nie ma za co pojechać na wakacje itd.Wiara wiarą ale nie znam osoby której rzekomy bóg dał cosik każdy sam zapracuje na to i wtedy ma.Kiedyś w filmie Uprowadzenie Agaty był fajny teks gościa do księdza ...wy w mordę szpitale budujta a nie kościoły i z tym się zgadzam w 100%.

2 2
ID:52087

peso

Polska Partia Piwa
:D

1 3
ID:52088

anonim9435

Ekstra jeden warty drugiego.Liberalne reformy Korwina w obecnej sytuacji wpędziły by nas w kryzys większy niż w Grecji, a Ci od Palikota którzy nie znają podstawowych zagadnień z matury z wosu są przewodniczącymi komisji.Ekstra wybór!Korwin to może jeszcze wejdzie do sejmu ale Palikot to się do cyrku nadaje.

4 1
ID:52089

ozon

Z całym szacunkiem ale jakie społeczeństwo tacy politycy!No i ta frekwencja....

5 3
ID:52094

????

@~ozon: ty też jesteś ,, elementem '' tego sPOłeczeństwa ...więc ...?

2 4
ID:52099

george best

@~Radio_Moskwa: Człowiek powinien byc wolny a nie to co powie kościół to leca za prymasami jak za wodą .Kościół np.mi zrobił dużo złego kłamiąc że jak chodzę do spowiedzi to rozmawiam z samym Jezusem ludzie wydoroślałem a takie bajki to moga opowiadać jełopom.A szkoła samochodówka budynek po co im przeciez mają żyć w ubustwie oni nie polacy .A co drugi ma brzuch jakby był w 8 miesiącu ciąży.Palikot nie pasuje ,Korwin też więc wybierzcie jakiegoś księdza na prezydenta pomników wam nastawia więcej.

2 1
ID:52100

ozon

Już tłumaczyłem Ci "pytajniku" ,że mieszkam tu od 1,5 roku .Masz z jednym rację wyrażnie widać ,że w Polsce więcej jest różnego rodzaju "elementów" niż obywatelskiego społeczeństwa czego dowodem jest niska frekwencja wyborcza. PiSzesz głupoty i SOBIE 'strzelasz w stopę".

3 3
ID:52102

radny browarek

Ja będę głosował na @ szuję !

2 0
ID:52104

Moll

Ja będę głosował na jakikolwiek twór Kwacha, Palikota, Kalisza itd. Sld wykluczam jak cały popis i sprzedajne psl. I to jest albo raczej będzie moja suwerenna decyzja. I możecie sobie tu politykokomenty pisać, a i tak zdania nie zmienię. Wszystkim, co mi tu będą chcieli pojechać, życzę politycznie na pohybel. Dość już tego polskiego kapitalizmu wyzyskalizmu z kosmosu. A wybory owszem ukażą nastroje obywateli i szacun dla wyniku, jaki by nie był.

0 3
ID:52107

????

@~ozon: Czyżbyś uważał się za ,,lepszy element '' , że tak autorytatywnie oceniasz pozostałych Polaków ?

3 1
ID:52113

Radio_Moskwa

@~george best: Zgadzam się, że człowiek powinien być wolny:)
Znajdź mi takiego:)
Natomiast nie mogę znieść tego ciągłego obrażania tych, co wierzą, że to są jakieś bezmózgi! Sam nie wierzę, ale skoro ktoś wierzy to nie znaczy, że jest debilem! W końcu mnie też można nazwać debilem, bo wierzę, że istnieje boska cząstka, czyli bozon higgsa:) a wszechświat powstał w wyniku wielkiego wybuchu, który mógł być małym wybuchem a może była to tylko fluktuacja lub po prostu ktoś włączył światło :)

2 0
ID:52123

ozon

to Ty i wielu innych wystawiacie sobie ami laurki.Autorytatywnie ocenia PKW . Już kiedyś napisałem tu ,że do demokracji trzeba dojrzeć- widać większość jest żdziebko opóżniona w rozwoju..... trening czyni mistrza pamiętaj!

1 1
ID:52127

kret

@~ozon: Wystawiam,robię ,wklejam Ci laurkę....piszesz o demokracji ?????? Jetem żdziebko opóżniona w rozwoju

0 0
ID:52143

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA