Forum Włocławek

Mmiałem głosować na Pałuckiego... ale zapomniałem
Mmiałem głosować na Pałuckiego... ale zapomniałem dlaczego wiem natomiast dlaczego CHCE głosować na Wojtkowskiego dlatego 30 listopada ide głosowac na Wojtkowskiego!
Komentarzy0
Wyświetleń512
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~danielWłocławek
Oglądajcie debate w czwartek na tvBydgodzcz o 17:30
Oglądajcie debate w czwartek na tvBydgodzcz o 17:30 Wojtkowski pięknie wypunktuje Pałuckiego :-)
Komentarzy7
Wyświetleń581
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MarekWygrajWłocławek
Jakim jest Pałucki! co to za ośmieszanie mieszkańców
Jakim jest Pałucki! co to za ośmieszanie mieszkańców Włocławka to może zbierzemy te garstke KLAKIERÓW pana Pałuckiego i ich na kamiennym vel granitowym Rynku ośmieszymy??!! no co będzie nas poniewierał nokim my tu kurcze JESTEśmy?!! tego chcemy? zastanówmy się!
Komentarzy0
Wyświetleń561
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~nupiiWłocławek
Panie Pałucki przecież pan jesteś z Chełmicy a nie z
Panie Pałucki przecież pan jesteś z Chełmicy a nie z Włocławka więc po co wytykasz to Wojtkowskiemu jak sam jesteś pan obcy...
Komentarzy3
Wyświetleń557
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~sasiadZchelmicyWłocławek
Panie Pałucki dostawiasz pan plakatów w całym mieście
Panie Pałucki dostawiasz pan plakatów w całym mieście przejechać niemożna. Na plakacie powinien pan występować nie z młodymi ale z Wawrzonkowskim i Hupało bo tylko z tymi ludźmi sie pan liczysz... więc po co błędne plakaty??? Widac to po obecnie skomponowanym składzie pana rady SLD(czyżby Włocławek miał zostać ostatnia enklawą...
Komentarzy1
Wyświetleń444
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~franeeekWłocławek
Gra dworcem 24 listopada pan Wojtkowski na konferencji
Gra dworcem 24 listopada pan Wojtkowski na konferencji prasowej ogłosił porozumienie zawarte między PO i PiS-em. Na rodzinnej fotografii nawet ładnie wyglądają, tylko czemu tak ciasno. Chociaż wołk i zajac też bywali momentami bardzo blisko siebie, dopóki ktoś kogoś nie przekręcił. O szczegółach powinniśmy się niebawem...
Komentarzy0
Wyświetleń599
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Hej włocławscy PiSowcy. Gdzie wasze wartości, przekonania
Hej włocławscy PiSowcy. Gdzie wasze wartości, przekonania ideały. Sprzedaliście się za stołki mimo,że centrala wasza tego nie popiera.Wstyd.
Komentarzy5
Wyświetleń553
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
może te samochody spółek miejskich rozwieszają z kim
może te samochody spółek miejskich rozwieszają z kim innym plakaty może to nie Andrzej a jak nie Andrzej to zagłosuję na Wojtkowskiego bo tamten to teraz nie wiadomo kto...
Komentarzy0
Wyświetleń606
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~demookWłocławek
Pałucki to tragedii Włocławka ciąg dalszy!!! Dość
Pałucki to tragedii Włocławka ciąg dalszy!!! Dość obrażania mieszkańców dość pychy i kolesiostwa!
Komentarzy1
Wyświetleń601
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~heniuuWłocławek
Posłuchajcie sami debaty!!!! Pałucki ZGNIÓTŁ
Posłuchajcie sami debaty!!!! Pałucki ZGNIÓTŁ Wojtkowskiego. Marek z Lubrańca nie istniał!!!! Pałucki obnażył jego NIEKOMPETENCJE i KOMPLETNY BRAK WIEDZY NA TEMAT WŁOCŁAWKA!!! http://www.radiopik.pl/42,338,26-listopada-debata-prezydencka-wloclawek Pałucki rozprawił się z nim koncertowo. Wojtkowski wypadł żenująco...
Komentarzy0
Wyświetleń578
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Kamil B.Włocławek
SZOK !!!!!!!! Rzecznik Jarosława Kaczyńskiego z PiS
SZOK !!!!!!!! Rzecznik Jarosława Kaczyńskiego z PiS ZAPRZECZYŁ, żeby PiS poparł PO we Włocławku! Centrala PiS zakazała Chmielewskiemu popierać Wojtkowskiego!!! Czyli jedna wielka farsa! Jeśli już teraz robią taki cyrk to co będzie później?? Jam można im wierzyć. Ludzie, nie dajcie się ogłupić! Zobaczie sami jak PiS...
Komentarzy1
Wyświetleń635
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Koalicji PiS z PO nie maWłocławek
Są zakłócenia na linii info włocławek,to nie zmienia
Są zakłócenia na linii info włocławek,to nie zmienia faktu,że wybory nowego prezydenta miasta mogą zmienić wizerunek naszego miasta z czerwonego na inny, niby demokratyczny. Klawiatura, albo demokracja w nawiasie blokuje każde słowo.
Komentarzy2
Wyświetleń592
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~bezpartyjnaWłocławek
"Władzy razy wygranej nie oddamy nigdy" jakie to prawdziwe i
"Władzy razy wygranej nie oddamy nigdy" jakie to prawdziwe i aktualne widzą co dzieje sie we Włocławku przez ostatine dwa tygodnie... pomyślcie dlaczego nie mogło się tak dziać przez 4 lata prezydentury Pałuckiego... no właśnie tylko zmiana jest w stanie ruszyć do przodu rozwój Włocławka tak... ten prawdziwy rozwój nie odpustowy...
Komentarzy0
Wyświetleń588
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~grzegoryyWłocławek
Plakaty które rozwiesza Pałucki przedstawiaja dwóch
Plakaty które rozwiesza Pałucki przedstawiaja dwóch statystów... notabene młodych - to jest propaganda tak naprawde profity ze stołka prezydentury Pałuckiego czerpie wąska grupa osób bedących blisko Pałuckiego czy chcemy nadal utrzymywać rozbiór Włocławka? 30 listopada szansa na oddech Włocławka!
Komentarzy0
Wyświetleń547
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~verviWłocławek
Dlaczego mam wrażenie że Pałucki jest jak Bóg gdy się go
Dlaczego mam wrażenie że Pałucki jest jak Bóg gdy się go wybierze staje sie niedostepny dla mieszkańców... ludzie kogo wy wybieracie kontakt z powyższą osobą jest abstrakcją.. czy lubicie robić sobie krzywdę? Wybiore Wojtkowskiego człowieka z którym Każdy Włocławianin moze rozmawiać i którego ON właśnie wysłucha... spróbuj...
Komentarzy0
Wyświetleń661
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~bernard1Włocławek
Panie Pałucki przez 2 tygodnie fundujesz nam pan festiwal
Panie Pałucki przez 2 tygodnie fundujesz nam pan festiwal cudów... to przez 4 lata kandydatury pan nie mogłeś majac za soba większosć rady??? pan jesteś niepoważny!!! Dlatego wybiore Wojtkowskiego ON w przeciwieństwie do Pana mnie jeszcze nie oszukał ! prosze o opublikowanie postu to jest moja opinia! Tak myślę i wybiorę Marka...
Komentarzy0
Wyświetleń408
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~coloradooWłocławek
Dlaczego Wojtkowski nic nie mówi o zawodowej służbie w
Dlaczego Wojtkowski nic nie mówi o zawodowej służbie w wojsku, wywalili?
Komentarzy0
Wyświetleń516
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~BajerantWłocławek
Wojtkowski wygrywa w debacie Ale Wojtkowski punktuje
Wojtkowski wygrywa w debacie Ale Wojtkowski punktuje Pałuckiego.. obił go o jaaa...
Komentarzy6
Wyświetleń610
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~wolnoscWłocławek
żądam TRANSPARENTOści spółki SANIKO, proszę o
żądam TRANSPARENTOści spółki SANIKO, proszę o ujawnienie zlecenia na instalację bilbordu wyborczego Andrzeja Pałuckiego my Włocławianie płacimy spółce za usługi więc proszę ujawnić koszta!
Komentarzy1
Wyświetleń568
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~neemooWłocławek
żądam TRANSPARENTOści spółki SANIKO, proszę o
żądam TRANSPARENTOści spółki SANIKO, proszę o ujawnienie zlecenia na instalację bilbordu wyborczego Andrzeja Pałuckiego my Włocławianie płacimy spółce za usługi więc proszę ujawnić koszta!
Komentarzy0
Wyświetleń561
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~neemooWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA