Forum Włocławek

Dzień z życia Polaka : Wstaje rano, włącza japońskie
Dzień z życia Polaka : Wstaje rano, włącza japońskie radyjko, zakłada amerykańskie spodnie, wietnamski podkoszulek i chińskie tenisówki, po czym z holenderskiej lodówki wyciąga niemieckie piwo. Siada przed koreańskim komputerem i w amerykańskim banku zleca przelewy za internetowe zakupy w Anglii, potem wsiada do czeskiego samochodu i...
Komentarzy3
Wyświetleń810
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~LukeWłocławek
Tak się zastanawiam, że jeżeli szatan wysyłał księdzu
Tak się zastanawiam, że jeżeli szatan wysyłał księdzu egzorcyście SMS-y, to czy nie ten sam szatan lub jego kolega @georg wysyła nam posty na Forum. http://tiny.pl/qsdnl
Komentarzy0
Wyświetleń552
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~BogdanWłocławek
Czy na otwarciu KFC na Kruszyńskiej będzie ksiądz z
Czy na otwarciu KFC na Kruszyńskiej będzie ksiądz z kropidłem i Pałucki?
Komentarzy3
Wyświetleń615
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~kukurykuWłocławek
Poseł z Dąbia Kujawskiego - kandydat na prezydenta
Poseł z Dąbia Kujawskiego - kandydat na prezydenta Włocławka to chyba nie kocha Włocławka. Ciągle tylo nasyła kontrole nikowskie i ściąga media aby ośmieszyć nasze kochane miasto!!!!
Komentarzy6
Wyświetleń530
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~WojtkowskiWłocławek
Właśnie. Już mamy projekt kolejnej deklaracji
Właśnie. Już mamy projekt kolejnej deklaracji zawodowej. Deklaracja wiary i sumienia nauczycieli polskich „Ja, nauczyciel Rzeczypospolitej Polskiej, przyrzekam rzetelnie pełnić mą powinność nauczyciela i wychowawcy, dążyć do pełni rozwoju i doskonalenia osobowego tak własnego, jak i powierzonych mi uczniów, w duchu...
Komentarzy6
Wyświetleń510
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~BogdanWłocławek
A Waligórski Rzecz o szkodliwości opalania. Raz babcia
A Waligórski Rzecz o szkodliwości opalania. Raz babcia wiosną w górach rzekła do dzieciaka: Nie siedź Gosiu na słońcu bo dostaniesz raka. Ledwie to powiedziała już na raka dostał. Dalejże więc uciekać w leśny gąszcz ponury Siadła na kamieniu, siedzi godzin kilka raka się nie pozbyła a złapała wilka Chce wstać -...
Komentarzy0
Wyświetleń712
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~BajerantWłocławek
Czy my jako naród jesteśmy tak zacofani czy tak
Czy my jako naród jesteśmy tak zacofani czy tak religijni? http://tiny.pl/qscl6
Komentarzy6
Wyświetleń537
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~BajerantWłocławek
Nic tylko wprowadzić cenzurę i wtedy nikt się nie dowie,
Nic tylko wprowadzić cenzurę i wtedy nikt się nie dowie, kto szkodzi Polsce i Polakom . http://wiadomosci.wp.pl/kat,1027139,opage,3,title,Lech-Walesa-o-konflikcie-na-Ukrainie-trzeba-stworzyc-liste-trafien-w-Putina,wid,16783822,wiadomosc.html#opinie
Komentarzy0
Wyświetleń603
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~fiskusWłocławek
Nic tylko wracać do Polski budować dom założyć firmę i
Nic tylko wracać do Polski budować dom założyć firmę i wszystkie smutki mijają. Wspaniałe obietnice .... http://www.youtube.com/watch?v=hgb3wpiNRnk
Komentarzy23
Wyświetleń605
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~george bestWłocławek
Prof. Wiesław Binienda, ekspert znany w Polsce ze
Prof. Wiesław Binienda, ekspert znany w Polsce ze współpracy z zespołem Antoniego Macierewicza ds. katastrofy smoleńskiej, został doradcą Prezydenckiej Rady Ekspertów ds. Nauki i Techniki. Radę, której celem jest opracowanie strategii rozwoju wysokich technologii w amerykańskim przemyśle, utworzył prezydent Barack Obama
Komentarzy15
Wyświetleń605
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MoherWłocławek
Mimo tego że jestem daleki od pomocy od księdza począwszy
Mimo tego że jestem daleki od pomocy od księdza począwszy na bezdomnym skończywszy.Pan Tomek M.... zrobił kawał dobrej roboty pomógł osobie bez pieniędzy i zrobił zakupy. Fajny gest szkoda tylko że zawsze trafi się jakaś wsza i to wszystko popsuje mówię tu o osobie która zarysowała i oblała mu farba samochód .Takie gnidy trzeba...
Komentarzy6
Wyświetleń552
Śledzących1
Ocena0
Czy możecie mi udzielić odpowiedzi dlaczego niektóre
Czy możecie mi udzielić odpowiedzi dlaczego niektóre dziewczyny przebijają sobie język i zakładają kulkę na języku ? Czemu ma to służyć ?
Komentarzy6
Wyświetleń588
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~klocekWłocławek
Dobry temat ile Polski jest w Polsce ,//
Dobry temat ile Polski jest w Polsce ,//
Komentarzy2
Wyświetleń575
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~remWłocławek
Jakie są zarobki w Bakalland, w tym budynku co Kujawianka
Jakie są zarobki w Bakalland, w tym budynku co Kujawianka dawna była?
Komentarzy3
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~szukający pracyWłocławek
Zastanawiam się czy Polacy wreszcie pójda po rozum do
Zastanawiam się czy Polacy wreszcie pójda po rozum do głowy i przywrócą w Polsce karę śmierci.No ludzie Triknki bawi się na wasz koszt a ilu takich trzeba wyżywić. Mam nadzieje że w przyszłym roku tą pseudo demokrację szlag trafi a odpowiedni ludzie za dług który narobili pójda gibać. Przynajmniej bedą mieli co opowiadac na...
Komentarzy2
Wyświetleń577
Śledzących1
Ocena2
Rehabilitacja we włocławskim szpitalu -
Rehabilitacja we włocławskim szpitalu - http://wiadomosci.onet.pl/kujawsko-pomorskie/dodatkowe-kontrakty-bydgoskich-przychodni-na-rehabilitacje/dx83t - a w Bydgoszczy się dało, dziękujemy wam radni wojewódzccy.
Komentarzy0
Wyświetleń558
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Tomek.LWłocławek
Wczoraj był znowu wyciek amoniaku! Ludzie zorganizujmy jakis
Wczoraj był znowu wyciek amoniaku! Ludzie zorganizujmy jakis protest! BO NAS WYTRUJA!
Komentarzy4
Wyświetleń726
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Anna KaliszewskaWłocławek
Wczoraj napisałem o wycieku amoniaku . Wpis został
Wczoraj napisałem o wycieku amoniaku . Wpis został zablokowany przez moderatora . Czy na tym polega wolność słowa w internecie?? Dlaczego blokujecie informację????
Komentarzy5
Wyświetleń514
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Stanisław MatczakWłocławek
Mam pytanie czy lubicie tańczyć ?Bo ja tańczę tak.Nie
Mam pytanie czy lubicie tańczyć ?Bo ja tańczę tak.Nie wiem czy dobrze czy źle? https://www.youtube.com/watch?v=i4FuPdMskeI
Komentarzy2
Wyświetleń612
Śledzących1
Ocena3
Dlaczego Pałucki mając tyle atrakcji, które sam wymyślał
Dlaczego Pałucki mając tyle atrakcji, które sam wymyślał Przystań, scena na Wiśle pojechał swój czas wolny spędzać w za granicą? przecież sam mówił że Włocławianie czas wolny winni spędzać na przystani i na bulwarach... ?
Komentarzy4
Wyświetleń594
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~pytkaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA