Forum Włocławek

PO przejechaniu 3,7 tysiaca kilometrów samochodem z Włoch
PO przejechaniu 3,7 tysiaca kilometrów samochodem z Włoch do POlski doszliśmy z bratem do wniosku że za jazdę POlskimi autostradami kierowcom państwo POwinno dopłacać . Bo pomijając pękajacą już nawierzchnie i uskoki na niektórych łaczeniach pasów ruchu to płacenie z brak stacji benzynowych , miejsc odpoczynku czystych toalet i...
Komentarzy31
Wyświetleń633
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~????Włocławek
No i już po Mundialu! Do przewidzenia było ,że Niemcy
No i już po Mundialu! Do przewidzenia było ,że Niemcy wygrają. Szkoda,ze Niemcy ale dobrze ,ze Europa. A swoją drogą to piłka nożna staje się sportem ekstremalnym i chyba FIFA cos musi z tym zrobić bo będą z boisk schodziły kaleki. A teraz ciut z innej beczki: patrząc na ostatnie wydarzenia w polityce to pan Kurski ma swój...
Komentarzy3
Wyświetleń596
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ozonWłocławek
Podsumowanie ZSRE w jednym
Podsumowanie ZSRE w jednym filmiku. https://www.youtube.com/watch?v=qmYS-8zJK1w A wy dalej słuchajcie Tuska który chce walczyć z tanim rosyjskim węglem - a to czego wam nie mówi to to, że nasz węgiel jest droższy PRZEZ UE i przez kompletnie irracjonalne limity CO2.
Komentarzy5
Wyświetleń808
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~wolnosciowiecWłocławek
Kto był wczoraj na koncercie Metallica? Czy ktoś w ogóle z
Kto był wczoraj na koncercie Metallica? Czy ktoś w ogóle z tego zadupia zalicza tego typu eventy ;-)?????
Komentarzy6
Wyświetleń619
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~$$$$Włocławek
Dla was wszystkich odwiedzajacych tą strone .Troszkę humoru
Dla was wszystkich odwiedzajacych tą strone .Troszkę humoru bez polityki tak się bawią Holendrzy. https://www.youtube.com/watch?v=KkHzWFmA--k
Komentarzy4
Wyświetleń767
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~george bestWłocławek
Juz jeden dostał z plaskacza od Korwina czas na następnych
Juz jeden dostał z plaskacza od Korwina czas na następnych ale przynajmniej słowa dotrzymuje nie tak jak reszta kłamczuchów.
Komentarzy39
Wyświetleń965
Śledzących1
Ocena3
Potrzeba nam takiego przywódcy : Widoczny spadek cen na
Potrzeba nam takiego przywódcy : Widoczny spadek cen na Węgrzech to po części efekt działań rządu Wiktora Orbana. W lutym ekipa rządząca zapowiedziała kolejne obniżki cen gazu, prądu i energii cieplnej. W ubiegłym roku skala cięć wyniosła 10%, co również miało wpływ na spadek wskaźnika inflacji CPI. Swój wkład w...
Komentarzy25
Wyświetleń714
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez jozef_ziolkowskiWłocławek
„HISTORIA BIERZE KAŻDEGO NA DARMOWĄ
„HISTORIA BIERZE KAŻDEGO NA DARMOWĄ PRZEJAŻDŻKĘ”. (nie pamiętam autora sentencji) Chcę Państwu przypomnieć, ze żyjemy w mieście, które od ponad tysiąca lat związane było z obronnością naszego Kraju. W swoich Kronikach Gall pisał o Włocławku, że jest „…grodem spełniającym rolę wojskową,...
Komentarzy4
Wyświetleń597
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Już pełnoletni włocławiakWłocławek
Panowie i Panie dzis mechaniczna pomarańcza wchodzi do
Panowie i Panie dzis mechaniczna pomarańcza wchodzi do finału.Aby pomścić 1939 rok wtedy to Holandia poddała się w 2 dniu wojny teraz historia zatoczy koło .Trener Niemiec zje w tym meczu pół węglarki swoich gili.
Komentarzy9
Wyświetleń443
Śledzących1
Ocena2
Witam otóż około 2 tygodni temu pracowałem w pewnej
Witam otóż około 2 tygodni temu pracowałem w pewnej pralni, ten facet ma 2 pralnie, otóż od razu ludzie którzy tam pracują zaczęli mi mówić jaki jest szef - ciągle stosuje mobing, poniża ludzi, straszny zwolnieniami i tak dalej, ponadto wszystkie kobitki które tam piorą robią na czarno na tego gościa .... dostałem inna...
Komentarzy10
Wyświetleń746
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~jakub lewandowskiWłocławek
Już kilka razy był malowany tunel ,a kto umyje
Już kilka razy był malowany tunel ,a kto umyje zadaszenie,praktycznie nic nie widać,chyba są służby za to odpowiedzialne.
Komentarzy0
Wyświetleń567
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~JanWłocławek
Podróże posłów za ostatniej kadencji "tylko" za 14
Podróże posłów za ostatniej kadencji "tylko" za 14 milionów na nasz koszt..Posłowie skorzystali z darmowych połączeń lotniczych ponad 25 tys. razy. Rekordzisci: Tomasz Górski - 291 lotów, Grzegorz Schetyna (PO) - 249 lotów i Jan Bury (PSL) - 249 lotów. A ty biedaku placz i plac.<
Komentarzy2
Wyświetleń573
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~1Włocławek
A tymczasem wakacyjny utwór i uśmiechnięte twarze.Słońca
A tymczasem wakacyjny utwór i uśmiechnięte twarze.Słońca spokoju i pięknych chwil w te upalne lato życzę wszystkim choć niekoniecznie wszystkim. http://www.youtube.com/watch?v=Ty23UKmr-mo
Komentarzy2
Wyświetleń510
Śledzących0
Ocena3
Po Celulozie zostala ksiazka, a historia kolem sie toczy i
Po Celulozie zostala ksiazka, a historia kolem sie toczy i interpretuje sie ja w zaleznosci od tendencji politycznych. Zycze Ci powodzenia w przedsiewzieciu.
Komentarzy0
Wyświetleń588
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~1Włocławek
Są pieniądze z unii na dworzec w Bydgoszczy. Sprostowanie.
Są pieniądze z unii na dworzec w Bydgoszczy. Sprostowanie. To sa nasze pieniadze. To my utrzymujemy tego molocha. A kiedy sfinansujemy sobie jakis konkretny zaklad pracy podobny do tych, ktore istnialy jeszcze do niedawna ?
Komentarzy3
Wyświetleń715
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~1Włocławek
Czy są we Włocławku jakieś całodobowe apteki? Z góry
Czy są we Włocławku jakieś całodobowe apteki? Z góry dziękuję za informację i pozdrawiam!
Komentarzy1
Wyświetleń511
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Henryk KowalskiWłocławek
No i nareszcie wakacje. Mam już ukończone 18 lat.
No i nareszcie wakacje. Mam już ukończone 18 lat. Uzyskałem w najstarszej włocławskiej szkole średniej tak zwane "świadectwo dojrzałości" Prawdopodobnie podejmę studia a ciągnie mnie historia. Dla czego właśnie ten kierunek Wydaje mi si, że szerokim łukiem omijamy historię na rzecz wprowadzanej ideologii. Jest taka sentencja:...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Już pełnoletni włocławiakWłocławek
Kilka słów prawdy na temat utopii zwanej wspólną
Kilka słów prawdy na temat utopii zwanej wspólną walutą. http://www.youtube.com/watch?v=koA1-Dc2ep0
Komentarzy8
Wyświetleń795
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zxxcWłocławek
Kiedyś była taka propozycja Korwina żeby polityków
Kiedyś była taka propozycja Korwina żeby polityków rozliczać co 5 lat jeśli nie zrobił tego co mówił kula w łep.Oczywiście pchalo by się wtedy mniej osób do koryta śli raczej by ludzie mądrzy a nie tacy którzy chcieli by nachapać się mamony. https://www.youtube.com/watch?v=jgISb8RCilc
Komentarzy5
Wyświetleń858
Śledzących0
Ocena0
Uczniowie wybieraja szkoly. Wybierajac licea i technikum
Uczniowie wybieraja szkoly. Wybierajac licea i technikum elektryczne to dobry wybor ? Czy tylko brak innych mozliwosci. Konkretnych szkol z porzadnym przyuczeniem do zawodu brak. Czy czasem nie beda nastepnymi bezrobotnymi bez zadnych perspektyw ?
Komentarzy0
Wyświetleń571
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~1Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA