Forum Włocławek

DZIAŁKOWCY sami się doprosili, że już niedługo straca
DZIAŁKOWCY sami się doprosili, że już niedługo straca swoje działki. Jak by byli mądrzejsi to by głosowali na tę partię, która ZAWSZE za działkowcami stała murem (SLD). A tak rzesza działkowców poparła, kogo poparła i teraz ta sama rzesza ma pełno w spodniach, bo stracą wszystko! Macie swój LIBERALIZM i prywatyzację...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~DziałkowiecWłocławek
Ooooo to ci co najgłośniej nawołują Polaków do
Ooooo to ci co najgłośniej nawołują Polaków do zaciskania pasa ... http://vod.pl/10-najbogatszych-politykow,111999,w.html.....A wy nie chcecie im udzielić obywatelskiej POmocy w postaci 1 procencika z PIT ? Gdzie Wasza obywatelska POstawa...?
Komentarzy1
Wyświetleń635
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~?????Włocławek
Nasze szanowne mpk właśnie wprowadziło kolejną
Nasze szanowne mpk właśnie wprowadziło kolejną rewelacyjną i innowacyjną zmianę. Zawieszenie linii nr 21 w czasie niedziel i świąt. Zarząd oczywiście przeprasza! Szkoda słów.
Komentarzy2
Wyświetleń964
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ktosssssWłocławek
Nareszcie UE doceniła przekręty związane z budową dróg w
Nareszcie UE doceniła przekręty związane z budową dróg w Polsce.Może dobiorą się też do tych partaczy z naszego miasta? http://www.tvn24.pl/bruksela-wstrzymuje-miliardy-na-polskie-drogi-proba-utworzenia-kartelu,303215,s.html
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OlafWłocławek
We wtorek wieczorem informację o wstrzymaniu wypłaty 3,5
We wtorek wieczorem informację o wstrzymaniu wypłaty 3,5 mld zł funduszy podały Wiadomości TVP. Chodzi o rozbudowę drogi ekspresowej na odcinku Jeżewo-Białystok, przystosowanie do parametrów drogi ekspresowej drogi krajowej nr 8 na odcinku Piotrków Trybunalski-Rawa Mazowiecka oraz o budowę autostrady A4 Radymno-Korczowa. - Decyzja (o...
Komentarzy2
Wyświetleń795
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MoherWłocławek
Co trzecie dziecko w Polsce rodzi się w biedzie lub nędzy.
Co trzecie dziecko w Polsce rodzi się w biedzie lub nędzy. 132 tys. rodziców, którym w tym roku urodzi się dziecko, otrzyma z tego tytułu dodatek socjalny wypłacany najuboższym - informuje "Rzeczpospolita", powołując się na prognozy resortu pracy. W 2013 r. urodzi się w naszym kraju ok. 390 tys. dzieci. Blisko 35 proc. z nich...
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MoherWłocławek
Chciałem ozjamić że zostanę po raz trzeci ojcem i to jest
Chciałem ozjamić że zostanę po raz trzeci ojcem i to jest chłopak.Jest już wybrane imię Quentin po dziadku oczywiście który był patriota i walczył nie wiem po co?.Mimo to cieszę sie i jutro wieczorkiem do knajpeczki lub na jakis koncert.
Komentarzy22
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~george bestWłocławek
Jakub Karnowski, uczen Balcerowiacza ma uratowac polską
Jakub Karnowski, uczen Balcerowiacza ma uratowac polską kolej ! ! ! Wiadomo, ze rozwalanie zakladow i polozenie ekonomii na lopatki zaczelo sie od Balcerowicza. Prezes ma poważne Kłopoty.Pan Jakub Karnowski ma zastosowac terpie szok. Teraz postanowił ją zaordynować polskiej kolei i poszedł na wojnę ze związkowcami. W normalnie...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
No, @wadera. Kilka tygodni temu powiedziałaś sama, że nie
No, @wadera. Kilka tygodni temu powiedziałaś sama, że nie jesteś wilkołakiem tylko szeptuchą. Wywróżyłaś mi, że na początku roku stracę dużo kasy. Otóż nie straciłem. Wywróż mi lepiej, że znajdę w lutym w lesie torbę. a w niej 300 tysięcy. No i gdzie mam szukać tej torby. I w marcu też chcę znaleźć torbę z podobną...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
W Niemczech można sprzedać butelkę "pet",u nas podatek
W Niemczech można sprzedać butelkę "pet",u nas podatek śmieciowy.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~kretWłocławek
Ty polska świnio ,mówią nasi goście w naszym
Ty polska świnio ,mówią nasi goście w naszym kraju: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13304372,Awantura_w_pociagu__Policja_zatrzymala_16_ Niemcow.html?lokale=warszawa#BoxWiadTxt
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez amityrWłocławek
Chyba min. Gowin ma jednak rację -
Chyba min. Gowin ma jednak rację - http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/milosne-igraszki-w-strefie-saun-klienci-oburzeni,1,5406384,region-wiadomosc.html....skoro zboczeńcy teraz takie ,,igraszki'' wyprawiaja to sie będzie dzialo jak zostana ,,usankcjonowani ''prawnie ?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Malpowania ciag dalszy. W Warszawie trwa wyścig
Malpowania ciag dalszy. W Warszawie trwa wyścig deweloperów. Budują drogie mieszkania w chmurach.Fascynacja dwóch deweloperów, którzy "produkuja" wysokościowce z apartamentami. Dla właścicieli mieszkań w wieżach Złota 44 i Cosmopolitan czekaj w chmurach: basen, sauna, taras do opalania, masaże, zapalanie światła smartfonem...Ale dla...
Komentarzy2
Wyświetleń879
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~?Włocławek
Co to za syn ,co to za córka która wstydzi się przyznać
Co to za syn ,co to za córka która wstydzi się przyznać do swoich rodziców nawet jeśli mają niejasną przeszłość i może są pochodzenia starozakonnrgo ?http://wiadomosci.onet.pl/kraj/lustracja-przodkow-wrogow-pis-doborowe-towarzystwo,1,5405447,wiadomosc.html...kim by nie byli ale to zawsze rodzice ...ale widać nie wszystkim to pasuje...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Nasz bogobojny Ojciec Rydzyk chce odszkodowania w wysokosci
Nasz bogobojny Ojciec Rydzyk chce odszkodowania w wysokosci 20 mln zł od PZU Jest prezesem i założycielem fundacji „Lux Veritatis”, ktore realizuje w Toruniu projekt wierceń geotermalnych. PZU, ubezpiecza wykonawcę odwiertów - spółkę Poszukiwania Nafty i Gazu Jasło.Nie dosc, ze zanieczyszcza srodowisko to jeszcze domaga sie...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Służbowo byłem na Ukrainie i tam zastała mnie informacja
Służbowo byłem na Ukrainie i tam zastała mnie informacja o śmierci Prymasa Glempa. Wrażenia to na mnie nie zrobiło bo nie czuję więzi z tym "klanem" ale ponieważ Polak kojarzy się z katolicyzmem więc zapytali mnie bracia Ukraińcy, czy my Polacy to na pewno katolicy bo mają wątpliwości widząc te "pogańskie" zachowania jak...
Komentarzy24
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ozonWłocławek
Księżom w PRL za zabrane majątki płacono na utrzymanie
Księżom w PRL za zabrane majątki płacono na utrzymanie Kościoła. Majątki zwrócono z nawiązką. Wg najnowszych ustaleń na posiedzeniu komisji ,będziemy dalej płacić na utrzymanie Kościoła. OBECNYM I POPRZEDNIM RZĄDZĄCYM ZALEGŁE MEDALE AMBER GOLD.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez amityrWłocławek
Cichy -to jak odpisujesz ten 1% dla najbardziej zaciskajacych
Cichy -to jak odpisujesz ten 1% dla najbardziej zaciskajacych pasa POlitykierów ... http://vod.pl/10-najbogatszych-politykow,111999,w.html ....niech wreszcie wypełnia sobie te konta w Szwajcarii ...bo dotąd naród zyje zbyt rozrzutnie i nie POmaga tym ,,najbiedniejszym'' ...Jeszcze musimy zacisnąć .....
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Ile dajecie księdzu po kolędzie ? Bo ja się zastanawiam
Ile dajecie księdzu po kolędzie ? Bo ja się zastanawiam czy nierobowi kopa nie zasadzić !
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~katolikWłocławek
nie oddam już swoich narządów po
nie oddam już swoich narządów po "śmierci" przeczytajcie, szok! a u nas ten pawulonik... http://tygodnik.onet.pl/1,55053,druk.html http://wolnemedia.net/prawo/o-legalnej-eutanazji-czyli-transplantacjach/
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~m.i.b.Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA