"Prezydent Miasta Włocławek, działając na podstawie...

"Prezydent Miasta Włocławek, działając na podstawie art.33 ust.1 w związku z art.79 ust.1 ustawy z dnia 3 października 2008 r. o udostępnianiu informacji o środowisku i jego ochronie, udziale społeczeństwa w ochronie środowiska oraz o ocenach oddziaływania na środowisko ( Dz. U. z 2008 r. Nr 199, poz.1227 ) zawiadamia, że w dniu 14.12.2009r. wpłynął wniosek Państwa Grażyny i Michała Plucińskich reprezentowanych przez pełnomocnika Pana Bogusława Adamskiego o wydanie decyzji o środowiskowych uwarunkowaniach dla przedsięwzięcia pn. Budowa sklepu z artykułami przemysłowymi wraz z infrastrukturą techniczną. Przedsięwzięcie to zlokalizowane jest we Włocławku przy ul. Komunalnej dz.nr 25/4, 25/6, 25/7, 25/14, 27/9, 27/10, 27/11 KM 80."

Czy ktoś wie może co to za sklep ma być, jaki duży itd ?

12 komentarzy

wadera

Może ten u zbiegu z Wysoką.

0 0
ID:12453

DO wadery

Ale ty wadera jest ograniczona, czytaj nie umiesz ? "komunalna(...)"

0 0
ID:12457

ha ha

W planie zagospodarowania przestrzennego przewidywany jest tam obiekt handlowy partertowy (radni nie wymusili wyzszego, a mogli). Wiec jakas taka minigaleria.

0 0
ID:12458

jogi

sklep typ pogrzeb

0 0
ID:12461

cyklista

Szanowny ha ha -od kiedy radni mogą wymuszać,aby na danym terenie projektować wyższe obiekty? Podaje sie zazwyczaj maksymalna wysokość zabudowy.Poza tym w tym rejonie posadawianie jakichkolwiek obiektów wiażę sie z trudnościami związanymi z warunkami gruntowymi.Podobnie było w przypadku posadowienia myjni lub wymiany gruntu pod posadowienie "OBI".

0 0
ID:12462

pazdzioch

hehe pewnie sex shop

0 0
ID:12468

fryc

Tam powstanie sklep z elektroniką,Focus Park.Handlował będzie asortymentem takim jakim handluje Media Markt.Czyli radia i telewizory.

0 0
ID:12470

ha ha

Tak samo ja moga radni ustalic maksymalna wysokosc zabudowy, moga wymusic w palnie minimalna wysokosc i tyle.

0 0
ID:12471

pamar

To nam wadera błysnęła inteligencją i znajomością topografii miasta.

@wadera
Wskaż mi proszę miejsce styku Komunalnej z Wysoką.

0 0
ID:12480

wadera

Za dużo się naczytałam o marysi i krasnoludkach i teraz już drugi koszałek mi makaron cedzi.Zwida miałam,sama nie wiem.Teraz marysia oddziałuje przez net.Ale sobie odbije.Wy tez możecie sobie odbić.Hahaha

0 0
ID:12484

szuja

Pamar już sobie maskę odbił.

0 0
ID:12494

pamar

@ szuja
Czy Ty zawsze musisz być taki tajemniczy? O co chodzi z tą maską, chyba nie czas na bal przebierańców?

0 0
ID:12514

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

WOLNE MEDIA