Ludzie napisałam do Zbonikowskiego pytanie ze dwa tygodnie...

Ludzie napisałam do Zbonikowskiego pytanie ze dwa tygodnie temu i jak dotąd nie pofatygował się odpisać. Pewnie, co taki Posełek może pomóc takiej jak ja bezrobotnej. Ale teraz przed wyborami powinien się bardziej postarać.

5 komentarzy

małgosia

A czego się można spodziewać po osobie która tylko szuka afer i nie ma ochoty pomagać mieszkańcom włocławka. Najlepiej wychodzi temu panu szykanować innych BO ON BŁĘDÓW NIE POPEŁNIA ??????

11 1
ID:19307

negocjator

zbonikowski jak reszta polityków widzi tylko czubek własnego nosa ... jak by tu zarobić zeby sie nie narobic ot cała filozofia !

11 0
ID:19316

wadera

Ja też napisałam na tym forum ,że nie chcę mieć za Prezydenta pijaka i mi nie opublikowali posta. Podałam nazwisko posła i stąd kłopot.Moderator uważa ,ze poseł nie może być pijakiem. Po prostu nie rozróżnia pijaka od alkoholika. Pijak panie moderatorze to taki co jeszcze może....

8 0
ID:19322

fan- meleksa

zbonik nie interesuje się ludźmi a jak już to tylko pod publikę przed kamerą ( po za kamerami ma nas głęboko ) jego celem jest nabić kieszenie kasą i poutykać rodzinę na stołkach ot cały poseł

9 0
ID:19325

ZOOM

Ten facet jest żałosny. Prostota przez niego przemawia .Precz z MELEXEM.

7 0
ID:19338

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA