Ujawniła się kolejna lista niechcianych przez nikogo...

Ujawniła się kolejna lista niechcianych przez nikogo postaci BTOW. Para-psycho parkieciarskich miłośników CW.
Wiadomo po co pojawiali się tak często za szkłem TV, którego właścicielem jest handlarz autoczęściami.
Przynajmniej oni na ołicjalnej www.stronie przedrukowali z ustawy zasady finansowania wyborów. W rzeczywistości podobnie jak wszyscy ustalali listę wg. cennika.
Mam nadzieję, że żaden kandydat z tej listy na czele z parą H. nie dostanie sie do RM.

8 komentarzy

Jozin z Południa

A mi Pani Horonziak na ostatniej sesji zaimponowała. Konkretna babka, mówi co jej się nie podoba, patrząc na tzw. opozycyje - choć wszyscy są w niej daleko im do niej. Kobieta - orginał, zawsze przygotowana i merytoryczna.

2 3
ID:19391

cyklista

Muszę przyznać,że kandydat na Prezydenta Miasta Włocławka Szanowna Pani Olga emanuje energią, determinacją i nieustępliwością w realizacji Swoich pomysłów.
Liceum im.Ziemi Kujawskiej może być dumne ze Swojej abiturientki.

Mogłem się domyślać,że wśród zaproszonych na inaugurację kampanii wyborczej Pani Krut-Horonziak członków Bloku Troski o Włocławek nie zabrakło Czcigodnego Dionizego.

Wredne oko cyklisty dojżało znane twarze z byłego PZPR-u
Mimo wszystko Adasiu zawsze powtarzałem Tobie, że w czerwonym krawacie bardziej Waści do twarzy. Nawet gdy był to krawat ZMS-u.Błękity nie dodają powagi
I na miłość Boską nie garb się i bierz przykład z naszej pani Profesor.
Czyżbyś się wstydził i utrzymywał znaczna odległość od ciała pedagogicznego na emeryturze.

Nawiązując do kandydatury jestem przekonany,że powaga miejsca ( w przypadku wygranej )i piastowania tak zaszczytnej funkcji nie spowoduje w dniu przyjęć mieszkańców powtórek z Delegatury.

A może właśnie miastu jest potrzebna kobieta zdecydowana i energiczna -zdolna do wykonania przetasowań w ospałym Urzędzie.

3 0
ID:19393

jp

cedzik po swoich wypocinach idz się odcedź

2 0
ID:19394

do Jozina

Arek daj już spokój i tak nikt Was nie lubi. Czasem to się zastanawiam, czy Wy się wzajemnie lubicie?

1 2
ID:19395

col

Jak komuś może imponować dewotyzm i nudne mędzenie o tym samym.
Precież jej zachowanie to Wróbel --bis.

2 2
ID:19396

seven

Komitet wyborczy powinien mieć nazwę :
Blok Troski o H.........

1 2
ID:19403

Włocławianiuuniuś

Jak sam przyznałeś drogi Cyklisto, trza bata na tych urzędników w UM
Robią co chcą, Andrzej i Jacek nie panują nad burdelem, o naczelnikach nie wspomne - zaczynając od inwestycji...... zresztom może o to chodzi.
Taka szkoła by im się przydała , czyż nie?

1 0
ID:19422

Zuzia

Cedzik przepłaciłeś wchodząc na listę z PO, czy SLD, bo tu wszycy mogli wejść za DARMO

polecam
http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101021/KRAJSWIAT/91076841

0 0
ID:19434

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA