Trzeba być wyjątkowym pyszałkiem i cynikiem ,żeby na...

Trzeba być wyjątkowym pyszałkiem i cynikiem ,żeby na osobiste zaproszenie PREZYDENTA RP wysyłać swoich "poślednich rycerzy" , a na koniec oświadczyć ,że nie spotka się z Głową Państwa. Teraz już wiem ,że mam do czynienia z karłem politycznym i wierzę,że w przyszłorocznych wyborach parlamentarnych społeczność wyrazi dezaprobatę jego dotychczasowym poczynaniom i podziękuje mu MÓWIĄC NIE , DOSYĆ !!! I wyśle go na emeryturę.

7 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Dokładnie vist, to co robi ten mały .... to już oprócz tego, że irytujące i śmieszne - zaczyna robić się niesmaczne i nudne. Czego ten facet chce? Zapraszają go - źle, nie zapraszają - też źle. Może trzeba mu zaproszenie na pergaminie wysłać, a następnie rolls-royce`a z szoferem w liberii, aby wodza godnie na spotkanie dowiózł?;)

2 2
ID:19425

barbapapa

Pan Kaczynski to czlowiek i malego wzrostu i malej mentalnosci!! Zakompleksiony ze moim zdaniem powinien sie leczyc bo robi wielka krzywde Polsce i ja nie zycze sobie zeby mnie obrazal i godzil w moje uczucia patriotyczne tylko dlatego ze glosuje na innych!! A moze tak zbiorowy pozew sadowy zlozyc na niego?? Co o tym sadzicie?? Nie czujecie sie obrazani...?

2 1
ID:19427

zbuntowany_kaloryfer

W pewnym sensie barbapapa to on nas faktycznie obraża. Czytając i słuchając jego wypowiedzi można wywnioskować, że nie jesteśmy ani Polakami ani patriotami (w pisiej terminologii "prawdziwymi Polakami"), lecz zdrajcami Ojczyzny i odszczepieńcami. Poza tym to, że nie jesteśmy jego wyznawcami czyni z nas automatycznie zwolennikami "cywilizacji zła";))

2 1
ID:19431

Stacha

Jeszcze takiego ... nie było w Sejmie - czy naprawdę nie ma lekarza, który uświadomi ,że jest bardzo chory i powinien być odizolowany od społeczeństwa?

2 1
ID:19440

barbapapa

Kaloryferze Mily no to trzeba cos z tym zrobic!! Ja w poniedzialek pytam prawnika o szanse i co?? przylaczysz sie do mnie???

1 0
ID:19448

cyklista

Dziwię się bardzo moim przedmówcą.Po mnie spływa to wszystko jak po cyrance.

0 0
ID:19454

zbuntowany_kaloryfer

Ha! Barbapapo Miła...! Pomysł ciekawy, aczkolwiek nie bardzo wierzę w skuteczność takiego przedsięwzięcia!

0 1
ID:19494

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA