To zaczniemy z grubej rury. Szanowny Panie Prezydencie...

To zaczniemy z grubej rury.

Szanowny Panie Prezydencie Miasta Włocławka.

Czy prawdą jest,że za Pańskiej wiceprezydentury (1998-2002) w konkursie na zastępcę naczelnika Wydziału Inwestycji i Remontów wygrał(ostatni etap -dwie osoby)
towarzysz mgr inż.Stefan K.-instalator a nie inżynier budownictwa-specjalność konstrukcje budowlane(bezpartyjny) ?

Czy prawdą jest,że podczas konkursu poinformowałem Pana i pańskiego kolegę z komisji konkursowej,że jestem biegłym sądowym d/s budownictwa i posiadam wiedzę z przetargów publicznych ?

Czy prawdą jest,że informacje tą przekazał Pan Komendzie Policji we Włocławku -Wydziałowi Przestępstw Gospodarczych ?

Czy prawdą jest,że wezwanie mnie przez Wydział PG wiązało się ze sprawą sprawdzenia dokumentów dotyczacych przetargów publicznych prowadzonych przez miasto inwestycji (Promienna,RUP,Szkoła)

Nie oczekuje odpowiedzi bo znam je na wszystkie zadane pytania.

13 komentarzy

szuja

Podbijam Cyklistę Zdjęcie przy łóżku( łóżko niby załatwił )chorej sparaliżowanej dziewczyny jakie zrobił sobie swego czasu dla reklamy Zbonikowski bije wszystko na głowę. To jest dopiero chamstwo i parcie do koryta.Czytałem dzisiaj o tym w gazecie Puls.

3 1
ID:20613

logarytm

Cyklisto! W takim razie po co forma pytajaca? Chciales podac do publicznej wiadomosci to co napisales to po cholere ta... woalka? Zablysnales nius { a moze nie }poszedl w eter i tego chciales! Efekt bedzie jak grochem o sciane! A SZUJA Ameryki o podlosci i bezczelnosci Zbonia nie odkrywasz ale dobrze ze piszesz ! Niech te wszystkie zauroczone uroda Lukasza posluchaja i zobacza ze URODA MIJA CHARAKTER NIESTETY NIE! Pozdrawiam

3 1
ID:20621

:-)

Szuja Ty jestes ***** i trzymasz palec w **** Paluckiego. PS Gdzies razem chyba byliscie bo dawno Ciebie nie bylo PEACE

1 1
ID:20631

cyklista

Szanowna Logarytm.
Przyjmuję uwagę Czcigodnej z pokorą.Tylko proszę już nie krzycz na mnie (wykrzyknikami).
Pozdrawiam.

1 1
ID:20635

Robin Hood

Od dłuższego czasu z uwagą czytam wypowiedzi niejakiego cyklisty. Cyklisto, u Ciebie kompleks goni kompleks. Ganisz komunę, sld, Pałuckiego za wszystko. A założę się, Panie Biegły, że komuna dała Ci wykształcenie, mieszkanie (bez kredytu, jak to jest dzisiaj), miałeś zawsze pracę i dociągnąłeś spokojnie do emerytury. A teraz, kupił Pan komputer na raty, klepie w klawirę i wylewa gorzkie żale. Proszę zrobić rachunek sumienia, Panie cyklisto.

0 1
ID:20657

cyklista

Niestety Robin Hood.
Komuna znacjonalizowała rodzinna firmę.Komuna pozbawiła mnie codziennego kontaktu z ojcem (ze względów bezpieczeństwa i obawiając się denuncjacji pracował na ziemiach odzyskanych gdzie nikt go nie znał). Komuna decydowała kto ma mieszkać w rodzinnej kamienicy.To nowy ustrój umożliwił mi prowadzenie swojej firmy bez obaw o nacjonalizację przez komunistów. To nie komuna nauczyła mnie czytać.Nauczono mnie czytać w rodzinnym domu.
Rachunek sumienia zrobię przed Bogiem.

1 0
ID:20672

logarytm

jesli urazilam przepraszam ale wykrzykniki stawiam by podkreslic oburzenie inaczej sie nie da! A tak na marginesie daruj sobie ten zwrot czcigodna> Nie jestem az tak wiekowa matrona i wystarczy mila nie sadzisz??? pozdrawiam

0 0
ID:20675

Do Szuji

Piszesz nieprawdę . Jest to prawda że kupił to łóżko nawet więcej rzeczy było kupione , ale te panie chcą i chcą i nie ma końca.Ludzie mają o wiele większe problemy i nie wyciągają ręki o pomoc choc by mogły .Pamiętam że w gazecie kujawskiej były podziękowania tej pani dla posła Zbonikwskiego wtedy był radnym,że pomógł .Jak nie wiesz to ci powiem że chwestował koło kościoła.Pamiętam to bo sama dałam pieniądze.Nie interesują mnie sprawy polityczne ale to jest śwństwo, że pisze się nieprawdę.Potraficie tylko szkalowac Zbonikowskiego, a co wy jako młodzi ludzie zrobiliście coś dla innych bezinteresownie, bo on to zrobił wtedy.

0 0
ID:20694

szuja

~Do Szuji | dziś, 16:06:56
Pisze się do Szui.A po drugie była sprawa sądowa i Zboni przegrał .Tak jest ze wszystkim z tym panem.Teraz wstydzi sie własnej formacji.Resztę zamieszczę w szczegółach wieczorem w niedzielę jako odrębny post w postaci skanu z w/wym gazety.Pozdro

0 0
ID:20699

cyklista

Szanowna Logarytm
Czy uważasz, że ja zaraz się obrażam? Teraz wiem przynajmniej ,że trzy wykrzykniki po zdaniu oznacza doprowadzenie Ciebie do ostateczności.
Dlaczego zaraz matrona-nawet przez myśl mi nie przeszło..W takim razie przez grzeczność będę zwracał się w formie "Szanowna".Życze miłego wieczoru.

0 0
ID:20711

;-/ janek z fabianek

Szuja lepiej sie postaraj bo szef Palucki Ciebie zwolnie. Widze, ze juz Ci wolnych NIEDZIEL nie daje. :-( wybierz lepsze jutro Zaglosuj na Zbonikowskiego, bedziesz mial NIEDZIELE wolna :-)

1 0
ID:20727

logarytm

Cyklisto> Zle oceniasz te wykrzykniki! Jest to sposob na podkreslenie waznosci zdania a nie emocji.Zeby doprowadzic mnie do ostatecznosci to trzeba duzego wysilku i finezji Nie schlebiaj sobie!! Moze byc szanowna choc nie koniecznie potrzebny przymiotnik> Pozdrawiam rowniez .

0 0
ID:20733

cool

Wszelkie sprawy dotyczące nadużyć lokalnych urzędników proponuję kierowac do prokuratur oddalonych od granic naszego województwa.
Włocławska prokuratura 'dmucha " w tą samą trąbę co prezydent i ludzie z SLD.

2 0
ID:20762

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA