to żenada co robi ta telewizja. Ludzie oni śledzą ludzi,...

to żenada co robi ta telewizja. Ludzie oni śledzą ludzi, podsłuchują i filmują to ! Widzieliście newsa jak prezes MZOZu się nawinął im na kamere ? Masakra, niedługo żaden pracownik służb publicznych nie będzie mógł spokojnie chodzić po ulicy, bo a nuż widelec wyskoczy szałaput z kamerą !

13 komentarzy

sos

i dobrze bo reka reke myjeeeeeeeeeeee!! slepy jestes? za co prezesunio w mpk albo baza itp dostaje tyle kasy z naszych podatkow?! musza odpowiedziec za to a głownie palucki przez małe (p)

4 6
ID:21676

Alojzy

Niestety, ale jak jesteś osobą publiczna to musisz się z taką ewentualnością liczyć.

9 1
ID:21677

wysoki z mpk

dobrze kolega mowi!! ja jeszcze sie nie zdazylem nachapac a juz ucinaja!!

1 1
ID:21679

Ty od szpiegowania

Pracownik publiczny musi byc w pracy anie w domu albo corce klusze przynosic Takie jego bylo tlumaczenie.
A Ty ludziom mody z mozgu nie rob.

6 0
ID:21680

waleń

Bo WC24 to taka włocławska TV Trwam!

5 5
ID:21684

lolo

To nie telewizja

5 4
ID:21687

szuja

A niech szpieguja.Jak kręcili coś z jakąś nawiedzona na Kapitulnej , podszedłem i pozdrowiłem cyt..witam telewizję Zbonikowskiego>>koniec cytatu.Nie zaprzeczyli.

5 4
ID:21691

To ja...

A co innego może robić PiS-owska tv? Przypomnij sobie rządy PiS w Polsce i Ziobrę ścigającego wszystko i wszystkich. Chyba nawet za ubeckich czasów tak nie było.

5 4
ID:21692

sos

dobrze niech wloclawek patrzy co sie dzieje........dobrze ze to pokazuja i ludzia oczy otwieraja

4 4
ID:21698

negocjator

niech za Zbonikowskim sie puszczą i polukają co robi i gdzie powinien być i za co bierze pieniądze ...

5 4
ID:21699

sos

PREZESI JUZ TRZESA PORAMI .......... PROPONUJE PAMPERSY KUPIC BO JAK SIE ZBIENI WLADZA TO WSZYSTKO PUSCI:d

2 1
ID:21722

To ja...

No własnie, ten prezes z Bazy i mpk zarabia 30 tys na rękę i ma samolot do dyspozycji...

1 1
ID:21730

Radek P.

Bo ten tv węzeł to szmira jakich mało. Moje zdanie. I mam prawo tak uważać.

1 0
ID:21740

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA