Nigdy nie zagłosuję na PiS i to znaczy, że nie zagłosuję...

Nigdy nie zagłosuję na PiS i to znaczy, że nie zagłosuję na Zbonikowskiego, który w desperacji przed II turą chyba by się nawet przyznał, że nigdy do PiSu nie należał. Zobaczycie przegranego Zbonia po wyborach. Będzie taki sam jak jego prezesik Kaczyński. 4 lata plucia i zniewag, bo to się ma we krwi a maski zakłada się na wybory i dla korzyści!!! Czytałam te jego "pisemko" i wiem ile tam podłości było. OOO nie, tylko nie PiSowski Zbonikowski!!!

15 komentarzy

KK

i do tego koalicja z Kierzkowskim. Spieszę wyjaśnić kim jest Pan Kierzkowski. To były członek SLD, który został z niego wywalony w atmosferze skandalu. Wywalili go za ...... Kiedyś nazywano go "pierwszą szklanką Aeroklubu". Ponadto niczym więcej się nie wyróżnił. No może jeszcze należy dodać, że kiedyś był zatwardziałym socjalistą! Aha, no i jeszcze startował na wójta Baruchowa :)BEZ POWODZENIA. Może pan Zbonikowski nie zna jego przeszłości... przecież Zbonikowski brzydzi się komuszkami... a tu nagle taka miłość. Ale czego się nie robi dla władzy. Można się nawet .....oby dostać 2 głosy więcej. Panie Kierzkowski, niech Pan wraca do Kowala i tam robi cyrk.

15 4
ID:21929

rolnik

Masz 4rację ,Po też oplówał a teraz komple.Jeszcze Domicyna zobaczy tych kumpli.

10 3
ID:21935

Zmiana

Nigdy nie zagłosuję na SLD i to znaczy, że nie zagłosuję na Pałukiego, który w desperacji przed II turą chyba by się nawet przyznał, że nigdy do SLD nie należał. Zobaczycie przegranego Pałuckiego po wyborach. Będzie taki sam jak jego idol p.rezydencik Kwaśniewski. 4 lata plucia i zniewag, bo to się ma we krwi a maski zakłada się na wybory i dla korzyści!!! Czytałam te jego "pulsmiasteczko" i wiem ile tam podłości było. OOO nie, tylko nie SLDowski Pałucki!!!

4 16
ID:21946

negocjator

zbonikowski uczciwą pracą to sie nie skalał ! ma na koncie dorobek 6 miesięcy pracy ... i wszystko w tym temacie

7 2
ID:21948

MW

PIS to porażka i obciach.

14 3
ID:21949

Zygmunt Kowalski

Zbonikowski niech obstawi się działaczami Solidarności - oni dobrze rozwalają
zakłady we Włocławku, - np. URSUS itd - wtedy dokończą dzieła.

14 3
ID:21953

Filip

Zmiana - mój pies lepiej to robi

1 0
ID:21959

Izydor lat 65.

Eliza lat 26.Kogo to obchodzi że nie zagłosujesz na PIS.Mam lepszy pomysł napisz sobie na plecach,że nie zagłosujesz na Zbonikowskiego i chodż z tym napisem po ulicach Włocławka .Będziesz w centrum uwagi ,będą przeprowadzać z tobą wywiady miejscowe media,a może i TVNieprawdy i Gazeta Wybiórcz,

3 1
ID:21960

fan- meleksa

skoro obaj kandydaci walczący o stołek i cudowni radni tak kochają nasze miasto to czemu nie działają społecznie a pensji nie zmniejsza sobie do kwoty jaką ma większość mieszkańców czyli 1200 zł netto

4 0
ID:21962

Woj

Zbonikowski zachowuje się jak typowy pisowiec, tj. głównym jego zadaniem jest węszenie, opluwanie, włóczenie po sądach. Chroń nas Panie od takiej gnidy.

6 0
ID:21966

wyborca

Nigdy nie zagłosuję na SLD i to znaczy, że nie zagłosuję na Pałuckiego, który w desperacji przed II turą chyba by się nawet nie przyznał, że nigdy nie należał do SLD...

0 8
ID:21968

bysio

Niech zagrają w golfa .Kto wygra będzie...

2 0
ID:21982

Swój

A co Zbonikowski może wiedzieć o Komubnie skoro w tych czasach był małym dzieckiem :-)

6 0
ID:21985

Polka

A ja zagłosuję na Zbonikowskiego, Pałucki przez 3 lata nic nie robił dopiero rok przed wyborami zaczął - wiele inwestycji, ale kiepskiej jakośći! Mam dosyć kolesiostwa, czas na zmiany :)

0 6
ID:22012

szuja

~Polka | wczoraj, 23:12:51
A to dlatego ,że masz dużo dzieci!Hhahaha

1 0
ID:22035

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA