Jestem zbulwersowany ogladakac TVN Rozmowy w toku p.t. Zły...

Jestem zbulwersowany ogladakac TVN Rozmowy w toku p.t. Zły dotyk, dziwie sie ze nie nazwano tego Molestowanie dzieci i młodzieży przez ksiedza. Włos sie jeży słuchajac co ci "księża" wyprawiają na plebaniach i oazach z dziecmi. Gdyby to było na zachodzie wtedy w ramach odszkodowan oddali by te majątki "odzyskane" od panstwa. Ci niby ksieża spowiadaja ludzi i tymi samymi rekoma podają ludziom komunie - obrzydiwe. W Polsce są oni bezkarni, nie tępi sie tego tylko przenosi sie delikwenta na inna parafie i zaczyna sie od nowa. Ciekaw jestem opini internautów tych którzy ogadali program i tych którzy nie ogladali.

4 komentarze

szuja

Popieram kler.Jak sie daje ,to się kraje i już. To jest dziki kraj i trzeba go nawracać.

4 0
ID:22364

negocjator

dlatego przeniesiono religie z zachrystii do szkoły ! bo to zwyczajni pedofile są !

6 0
ID:22366

A-Z

Szuja - miałem Ciebie za poważnego faceta ale Ty sprzyjasz księdzą pedofilom, a moze masz tez cos nie tak - współczuje Ci

4 1
ID:22368

szuja

Zdaje się kol ~A-Z, 77.91.30.xxx, ,że z czytaniem u ciebie wszystko gra ,ale mam pewne ale....

1 0
ID:22372

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA