arcyświetny tekst o rządzących Polską żydach. Gorąco...

arcyświetny tekst o rządzących Polską żydach. Gorąco polecam artykuł, bo jest warty uwagi:

http://marucha.wordpress.com/2011/01/01/%E2%80%9Ezydzi-w-polsce-przygotowuja-ekspansje-i-moga-ja-zrealizowac-gdyz-polacy-to-stado-tepych-baranow%E2%80%9D-pod-kontrola-wsi-abw-i-aw/

niby wszyscy wiedza ze Polska rzadza zydzi, a kazdy ma to gdzies. Moze Polacy w koncu zrobimy porzadek?

30 komentarzy

system

tu bedzie taki system argentynski wyjdziemy na ulice i skonczy sie te wszystkie frajerowanie

5 3
ID:23903

Johan

Proszę link ,możecie sobie zobaczyć nazwiska żydów którzy zasiadają lub zasiadali na wysokich stanowiskach w Polsce.
http://naparkiecie.pl/ftopic12022.html

8 4
ID:23906

mr.betterknow

Pozwolę w odpowiedzi skopiować tu własny komentarz z tamtej strony by nie pisać tego kolejny raz:
"Pomyślcie też o tym że nie wszyscy mieszkańcy Izraela popierają religię żydowską i sposób jej ekspansji.Tak samo jest w Polsce bardzo mało osób popiera politykę kościoła chrześcijańskiego.A jednak z polaków nazywa się katolikami z góry a izraelczyków żydami.Pamiętajcie że niezależnie od religii musimy dzielić ludzi na dobrych i złych patrząc na to co zrobili a nie za to jaka flaga czy symbol nad nimi wisi.To ma się do każdej narodowości i wyznania.
Ja jestem tzw"ateistą "bo wstyd mi za kościoły większości religii za ich krwawe materialne podstawy,historie,kłamstwa i krzywdy.Nie wstydzę się też powiedzieć że ateista może czerpać dobre nauki z wielu religii i nie musi być ich ślepym niewolnikiem.Podejrzewam że ktoś kto chce przejąc władze na świecie dzieli nas i kłoci poprzez podziały religijne narodowościowe i subkulturowe po to byśmy podzieleni byli słabsi.Ja jestem za tym byśmy niezależnie od religii zgodnie z sumieniem ponad religią,połączyli się w walce o prawdę i pokój z uznaniem wolności osobistej.Ciekawy artykuł,choć większość informacji już czytałem gdzie indziej.Ale pamiętajmy,walczmy z wrogiem ale nie dajmy się wplątać w sztuczną wojnę religijną bo wtedy trudniej będzie walczyć ze ślepymi skrajnymi wyznawcami wielu religii,walka zacznie tracić sens i kierunek i nikt w końcu nie będzie wiedział z kim walczy.A wtedy trzeci obejmie władze nad koncentracyjnym obozem pracy w którym zamknięci będą wszyscyniezależnie od religii.Pozdrawiam odważnych ludzi dobrej woli.Ten rok będzie bardzo dla nas ważny.Zróbmy co w naszej mocy by przywrócić naturalny dobry duchowy kierunek rozwoju naszej cywilizacji.Albo będziemy razem albo nie będzie nas w ogóle.pozdrawiam

7 3
ID:23907

Pytanie

Niestety to jest prawda ,wystarczy popatrzeć na skład BCC ,doradców w ministerstwie finansów .A już pierwszy kontakt polecam na lotnisku -coraz wiecej osobników w mundurkach z podszewki z mycami na głowach .Zlatują sie jak sępy na żer .Najgorsze jest to że propaganda osłabiła czujnośc Polaków na ten najbardziej zachłanny i konfliktowy i podstępny naród swiata . Niedowiarkom polecam wycieczkę do Palestyny ,ale nie tam gdzie kierują turystów żydzi tylko do miast w strefie okupowanej .TAM ZOBACZYCIE PRAWDZIWE OBLICZE ŻYDOWSKIEGO NARODU I OKUPACJI ...... i Szewak Weis ani Michnik już wam ciemnoty nie wciśnie -polecam .

8 4
ID:23911

Johan

Nawet obecny prezydent Komorowski obiecał żydom zwrot majatku będac marszałkiem sejmu.
Marszałek Sejmu Bronisław Komorowski i prezydent Izraela Szimon Peres spotkali się w Jerozolimie przy okazji zakończenia trzydniowej wizyty marszałka w Izraelu. Bronisław Komorowski, bacząc na bogactwo Polski, wyraził nadzieję, że polski rząd ostatecznie przygotuje ustawę rekompensacyjną. Stanowiłaby ona podstawę do wypłaty "odszkodowania" za pozostawione w Polsce w okresie II wojny światowej mienie żydowskie. Komorowski nadmienił, że rozmowa z prezydentem Izraela częściowo miała charakter prywatny. W trakcie rozmowy z prezydentem Izraela Szimonem Peresem marszałek Komorowski zaznaczył, że faktyczny zwrot mienia pozostawionego w wyniku wojny byłby raczej trudny, wskazał jednak na możliwość wypłaty rekompensat w wysokości aż około 25 proc. wartości mienia. Jak podkreślił, miałyby być one wypłacane w częściach. W przeciwnym wypadku wiązałoby się to z kompletnym zrujnowaniem budżetu Państwa Polskiego. Po tym spotkaniu prasa żydowska pisze, że Polska zapłaci odszkodowania "po zmianie reżimu w Polsce"! Stwierdzenie to padło ze strony prof. Gregory Glazova w wydaniu pisma żydowskiego Front Page Magazine z 27 lipca 2007 roku. Prof. Glazov krytykując znane stanowisko żydowskiego prof. Normana Finkelsteina, który wskazuje na nadużycia grup syjonistycznych przechwytujących pieniądze płynące za odszkodowania dla ofiar wojny,

7 3
ID:23913

poliszynell

mam ciągle nadzieję że kiedyś ten sen stanie się rzeczywistością:

Nowa Polska
Oto sen piękny, jak sen o raju:
Polacy rządzą we własnym kraju,
Po wiekach wojen, zdrad, okupacji.
Nie ma już braci Wielkich i Starszych -
Mądrość doświadczeń własnych wystarczy !
Najpierw najlepsza ze wszystkich nowin:
Jest Rząd bez zdrajców, obcych szumowin.
Zwiewa, przez listy gończe ścigany,
Gdzieś na kraj świata naród dobrany.
Na wsiach i w miastach cieszą się ludzie:
Wieją Szechtery, Rywiny, Głódzie
Wszystkie Kaczory, Tuski, Rokity
Naród wywalił raz na pysk zbity !
Różne Kaczmarki, różne Wąsacze,
Oligarchowie, pismacze,
Politykierzy i aferzyści.
Wieją, bo nie chcą szumieć wśród liści.
Poswałęsowcy i postesbecy
Jeszcze próbują wbić nam nóż w plecy,
Lecz Polak przestał słuchać swych panów.
Wracajcie ! woła sponsor ze Stanów.
Wreszcie skończone już po przełomie.
Sztolciu z Wałęsą w kamieniołomie,
Przy jednej taczce i w jednej celi
Nareszcie służyć Polsce zaczęli.
Uciekły hieny, uciekły szczury,
Są różne partie brak agentury,
Są różne zdania lecz nie ma zdrady.
Nad prawem Naród, a nie układy.
Słowa znów mają swoje znaczenie:
Jest Gospodarka, Prawo, Sumienie,
Mądrość, Historia,Kultura, Władza.
Niejeden zwiewa nikt nie przeszkadza.
Różne narody patrzą zdziwione
Na Państwo Polskie z martwych wskrzeszone:
Mądrzy Słowianie i Arabowie
Nie dają sobie deptać po głowie.
Nawet Germanie i dzicz ze Stanów
Kult obalają starych bałwanów !
Polacy, w zgodzie z Zachodem, Wschodem,
Są wreszcie dumnym, wolnym narodem.

8 1
ID:23916

Włocławianin

Gdzie jest Admin tej strony , Moderator ...... takie faszystowskie powinny być od razu usuwane.

4 16
ID:23919

spadaj

jakie faszystowskie? przecież to same fakty. Faszystowskie to są działania i metody żydów w naszym kraju właśnie (i nie tylko - zobaczcie np. Palestyne). czyżbyś był od pejsatych? nie da sie już ukryć prawdy. Polacy sie budzą i zaczynają myśleć. Tylko patrzeć jak was pogonią (oby szybko, póki jeszcze ni jesteśmy bankrutem). Mamy wolność słowa i wypowiedzi, poza tym jesteśmy u siebie w Polsce. spadaj facet

prawda boli? ano...

11 1
ID:23923

poliszynell

@Włocławianin /???/
Admin i Moderator są tam gdzie powinni być!
Polacy faszystami??? czyżby???
http://londonfreedom.co.uk/zydzi-to-faszysci/

10 2
ID:23926

Majan

więcej o tym można poczytać na "BARDZO WIRTUALNA POLSKA"
podaje linka:
http://top1-1.com/

3 1
ID:23929

Anboliwbl

Poliszynell - jaja sobie robisz? Przytaczasz jakiś dupny artykuł zamieszczony na rasizującej stronie i co to ma być? - dowód??
Włocławianin - jak widzę jedyny normalny tutaj, co widać po punktacji postów - nota bene wygląda, że we Włocławku sami "antysemici" od siedmiu boleści
Johan - te "prawdziwe" nazwiska elity ubawiły mnie do łez
Spadaj - mówisz że jest wolność wypowiedzi, a każesz komuś spadać. Jaka prawda boli? Twoja, zaściankowa?

Czy wy naprawdę piszecie to w co wierzycie? Ilu z was widziało żyda? Zabawni jesteście, własne niepowodzenia, zakompleksieni ludkowie zwalacie na innych, teraz żydów, jutro murzynów lub komuchów ;)
Żenujący temat...

4 8
ID:23931

sportowiec

1. Do wszystkich "prawdziwych Polaków". Żyd, Murzyn, Arab pisze się z wielkiej litery. I głąby do ksiązek. Jesli jeden z drugim chcecie zabierać głos w sprawie Polski to nauczcie się języka, bo inaczej to od razu wiadomo, że jesteście ruskimi pachołkami z KGB, którzy chcą osłabić morale Naszego Narodu.

1 1
ID:23932

mr.betterknow

Każdy ma tu trochę racji ale prawda leży po środku a językowo znaczeniowe względy to jedna z podstaw która może tu namieszać.Ja nie dzielę ludzi za przekonania tylko za czyny i tak samo sprawiedliwie oceniam Żydów,Polaków czy Niemców.Podejrzewam że wielu "rasowych" Polaków czy Niemców,Rosjan itd zdziwiło by się ile krwi innych narodowości w nich płynie.Trzeba też umieć ocenić siebie także.Czy my Polacy chcielibyśmy by jako mieszkańcy Polski uważanym być automatycznie za inkwizycyjnych katoli albo moherów z pod krzyża?Sami pomyślcie jak chcecie być oceniani.Indywidualnie czy zbiorowo?Jak ludzie czy jak stado?Jak już pomyślicie to potem oceniajcie w ten sam sposób innych.

Do skrajnych:pomyślcie życie uczy tego że nawet własna rodzona matka może zabić.A głupiemu rasiście życie uratuje czarny Żyd.

Pomyślcie rasiści wszelkich kolorów że wasi przywódcy zabiją was nawet za odmienne poglądy a robią to tylko dla władzy..i to nie waszej władzy.

A teraz coś co powinno wam pokazać jak kwestia ta jest trudna to opisania językowego.

"Zgodnie z zasadami języka polskiego, w którym nazwy narodowości zapisywane są dużą literą, a nazwy wyznawców poszczególnych religii - małą, członków narodu żydowskiego, niezależnie od ich wyznania, nazywa się Żydami, natomiast wyznawców judaizmu żydami.
Istnieją zatem Żydzi niebędący żydami ze względów religijnych."
źródło : http://pl.wikipedia.org/wiki/żydzi (znajdziecie tam więcej zagmatwanych wątków.)

Zatem chrześcijanin mieszkający w Izraelu jest Żydem ale nie jest żydem.Ciekawe jak to opisać słownie w rozmowie nie na papierze?

Pozdrawiam rzetelnie szukających prawdy w chaosie informacji.

2 1
ID:23937

dzonny_killer

Kilku myli pojęcia... na tym forum mamy do czynienia z rasizmem, a nie faszyzmem. Ynteligenci z bożej łaski plotą bzdury podpierając się "wyszukanym" słownictwem nie znając ani jego znaczenia, ani nie wiedząc w jakich sytuacjach go użyć.

1 1
ID:23942

zbuntowany_kaloryfer

Ale pojechałeś polinszynel. Już dość dawno nikt tu nie wytoczył faszyzujących dział takiego kalibru;). Jestem pod wrażeniem. Jeden taki pan z wąsikiem zapewne cieszy się w piekle, że jego "dzieło" nie poszło na marne...

1 1
ID:23943

mr.betterknow

Osobiście nie jestem antysemitą tylko jak można być anty lub nie anty gdy nie wiadomo kim są tak naprawdę żydzi?Jestem głodny prawdy i tolerancyjny ale proszę mi pomóc skomentować i ogarnąć parę faktów.Niestety poszukując ostatnio prawdy w książkach internecie i u wykształconych ludzi dochodzę do tego że z religią chrześcijańską nie jest lepiej i wieloma innymi jest podobnie.Dochodzę do wniosków iż prawie wszystkie religię lub jej sformalizowanie miały tylko jeden cel,mianowicie objęcie ponad terytorialnej i ponad narodowej władzy nad umysłami ludzi.

Jeden z artykułów który dał mi do myślenia.Proszę nie sugerować się witryną na której go znalazłem.

http://www.polska-zbrojna.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=6493:wszyscy-jestemy-ydami&catid=102:marek-sarjusz-wolski&Itemid=142

Proszę o rozwinięcie dyskusji.

0 0
ID:23946

wtf?

no dobra to inaczej. skoro żydzi sa tacy dumni i uczciwi i w ogóle dobrzy, to dlaczego pozmieniali swoje nazwiska na polskobrzmiące?

http://naparkiecie.pl/ftopic12022.html - ta lista to nie jest żart. Ta lista to w wiekszości prawda (nie jestem w stanie zweryfikowac wszystkich, ale kilku sprawdziłem dośc dokładnie, LISTA JEST PRAWDZIWA, ŻYDZI UKRYWAJĄ SIĘ POD POLSKIMI NAZWISKAMI). Dlaczego? Wstydzą się swoich korzeni? (nie sądze), raczej wg mnie działają w głębokiej konspiracji w jakimś konkretnym celu. Ja się swojej polskości nie wstydzę i swojego nazwiska, żydostwo w Polsce jak widać wstydzi się siebie.

5 1
ID:23953

Anboliwbl

Johan - jeśli ma mnie to ubawić to popraw link. Teraz wyświetla się piękne niebieskie tło. Oczywiście po tytule można się domyślić o co chodzi. A teraz pointa - jeśli ktoś jest przekonany co do tego, co kryje się pod tytułem, to niech to zgłosi do prokuratury - jest chyba taka możliwość, o ile się nie mylę. No chyba, że w prokuratorze też "sami Żydzi"...

Ta lista... wiecie, co? Gdyby była ona prawdziwa, to byłby to tak wielki spisek, że przy nim UFO, czarne projekty wraz z potworem z Loch Ness i Wielką Stopą to byłby pikuś, przepraszam Pan Pikuś... Domniemani Żydzi dysponując takimi możliwościami inwigilacji i konspiracji mogliby spokojnie przejąć Stany Zjednoczoną wraz z Unią Europejską. A oni chcą Polskę... Taaa, prawie powód do dumy...

PS. Ta strona maruchy jest równie żenująca jak komentarze pod artykułem. Poczytajcie, nie warto, ale poczytajcie

0 0
ID:23955

mr.betterknow

Panie Johanie...chciałem wejść na tą stronę i wszedłem...a tam pusto heh.Może posiadasz jakiś inny link na ten temat?

0 1
ID:23958

szuja

Czy czarnoskóry też może być żydem?

0 1
ID:23963

poliszynell

~Anboliwbl
Inni z rodziny Tusków wiedzieli, że dziadek służył w Wehrmachcie a historyk Donald nie:
http://hotnews.pl/artpolska-604.html
Podczas rewolucji komunistycznej, wielu Żydów sprzedało swą duszę diabłu i po wieczność mają krew na swych rękach. stwierdza żydowski publicysta Sever Plocker /pewnie też antysemita, he,he/
http://www.bibula.com/?p=831
Żydzi w kierownictwie UB:
http://niniwa2.cba.pl/zydzi_w_kierownictwie_ub.htm
Tu trochę o holocauście i paru innych ciekawych sprawach:
http://homepage.interaccess.com/~netpol/POLISH/public/Zwierzeta.html
Przedsiębiorstwo holocaust Normana Finkelsteina /politolog żydowskiego pochodzenia, pewnie rasista, heh/
http://naszawitryna.pl/ksiazki_12.html
kolejna ciekawa publikacja /m.in. o Żydach w Wehrmachcie/:
http://www.naszawitryna.pl/ksiazki_77.html
i może jeszcze jedna:
http://www.naszawitryna.pl/jedwabne_808.html
Prawda nie jest antysemityzmem pozdrawiam Wszystkich:)

5 0
ID:23968

Schneemann

Tak.Ale tylko z Etiopii.

0 0
ID:23970

Johan

Proszę wpisać w google bankowe przekręty Balcerowicza i Waltz.

2 0
ID:23972

Archiwum X

Problem żydostwa w Polsce jest złożony . Żydzi w dzisiejszych czasach nie noszą jarmułek. Przykładem może być rabin Tusk - dziadek żyd służył w Wermachcie. Izaak Stoltzman - czyli Aleksander Kwaśniewski- nosił tylko jarmułkę w Jedwabnem , gdy "sprzedawał Polskę".
http://top1-1.com/jak-sprzedano-polske/
Rockefeller tez był żydem :)
http://top1-1.com/john-d-rockefeller-wikipedia/
zobaczcie co żydzi zrobili z HOLOCAUSTU
Holocaust jako nazwa została wymyślona przez Żydów. Natomiast jako ludobójstwo było to autorskie dzieło hitlerowskich Niemców tak bp Tadeusz Pieronek prostuje słowa i precyzuje, co dokładnie powiedział w wywiadzie dla portalu Pontifex.Roma. Według autorów artykułu, biskup miał stwierdzić, że Szoah to żydowski wymysł, a Żydzi mają dobrą prasę.
Jest bardzo pilna potrzeba aby uświadomić polskiemu społeczeństwu, zwłaszcza młodemu pokoleniu, oszukaństwa praktykowanego na wielka skale w tysiącach artykułów publicystycznych, książek oraz filmów zarówno amerykańskich jak i polskich, gdzie przedstawia się Żydów jako osoby wyłącznie szlachetne i tragiczne. Natomiast Polaków przedstawia sie jako ich nieprzejednanych wrogów, nikczemnych zawistników, którzy za okazane im dobro (ciekawe jakie?) odpłacają się zoologiczna wprost nienawiścią.
więcej tutaj:
http://top1-1.com/holokaust-sponsorowali-zydzi/

3 0
ID:23985

pytanie

Mam Pytanie kto w Polsce nie jest żydem bo się pogubiłem i sam już nie wiem czy też nie jestem żydem.Pisał tu pewien gość strasznie oblatany w tej tematyce mośków ,to może mi odpowie jak obecnie poznać żyda?

2 2
ID:24026

mr.betterknow

Dziękować rzetelnym dążącym do prawdy za ciekawe informacje przybliżające do niej.Wiedza jest kluczem który da rozwiązanie jak wyjść z tego chaosu.Pusta walka bez argumentów tylko nas w tym chaosie pogrąża.
Pozdrawiam.

4 0
ID:24035

cyklista

Są narody w Europie,które gorzej traktowały swoich obywateli pochodzenia żydowskiego niż Polacy.Między innymi Rosjanie czy też Rumuni( tu na przykład ładowano do wagonów towarowych partię swoich współobywateli i odbywano podróż tak długo-łącznie ze zmiana parowozów-aż ze środka nie wydobywał się żaden ludzki głos).
Problemy niechęci do Żydów to nie tylko Polska. Należałoby w Europie rozpocząć od exodusów z Portugalii,Hiszpanii poprzez Francję,Wielka Brytanie.Należy zapamiętać,że to Włosi jako pierwsi użyli słowa "getto" i to oni byli prekursorami skupiania Żydów w zamkniętych dzielnicach.

Problemem naczelnym jest, że to bogaci Żydzi sefaradyjscy zgotowali taki los biednym Żydom aszkenazyjskim.Pomijam fakt sponsorowania przez koncerny amerykańskie austriackiego malarza.

Nie należy zapominać o fakcie pomocy Żydowskiemu Związkowi Wojskowemu przez żołnierzy Armii Krajowej( w przeciwieństwie do Żydowskiej Organizacji Bojowej wspieranej przez AL i GL)w dostarczaniu amunicji oraz broni na teren warszawskiego getta.
Nie należy również zapominać o fakcie istnienia we wszystkich gettach "żydowskiej policji" oraz Judenratów.To właśnie Żydzi typowali Żydów do wywózek do obozów koncentracyjnych a nie Polacy.
To "policja żydowska" pilnowała i nie dopuszczała do ucieczek z gett swoich współziomków.
To "policja żydowska" organizowałą zasadzki na próbujących przenosić żywność na tereny getta.
W takim razie jak nie nazwać tych szubrawców wydających swoich współplemieńców ja nie k o l a b o r a n t a m i.

4 0
ID:24042

mr.betterknow

Polecam poczytać poszukać pomysleć...
"Religio rationalis seu de rationis judicio" - "O religii zgodnej z rozumem, czyli traktat o posługiwaniu się sądem rozumu także w sprawach teologicznych i religijnych" (Amsterdam 1684).

0 0
ID:25277

Unkas

Zydzi mają w Polsce już wszystko co było do zdobycia. Mają (nie)rząd,żone prezydenta,premiera,wszystkie czołowe postacie polityki to kłócący się ze sobą żydzi-udający że się spierają.Mają media-gazeta wybiórcza,tvn,polsat-dziennikarze mają coraz większe nosy. W europarlamencie sa już prawie sami żydzi z Polski.
byłem kiedyś za pisem ale oni też są cali zżydzei. Polak dla żyda to gij a on nie jest człowiekiem tylko zwierzęciem w ludzkiej powłoce. Pejsaci to najgorsi rasisci dla nich małżeństwo z gojem to holokaust,a u nas to promują. Zobacz na listę żydów w polsce.

0 0
ID:35649

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA