Co z programem dla ludzi po 50 ,likwiduje się nawet prace...

Co z programem dla ludzi po 50 ,likwiduje się nawet prace interwencyjne i psu .praca choć 5 miesięcy ale dawala mi satysfakcję,

12 komentarzy

negocjator

rząd podnosi wiek emerytalny na 65 lat a na pewno będzie 67 lat ... tylko kto dożyje tego wieku pracując ? przecież rudemu chodzi o to żebyśmy nie dożyli ! bo gdzie znajdzie zatrudnienie ktoś po 50 siątce ?

4 1
ID:24493

Pytanie

Unia jest ,,obozem '' dla ludzi młodych a nie dla półemerytów .Z tej zasady oczywiście wyłaczone są święte krowy -mam na myśli politykierów ,błędnie podajacych się za elitę . Ministersto (podobno )Zdrowia cały czas pracuje nad najmniej zauważalnymi dla zainteresowanych w wieku emerytalnym metodami EUTANAZJI . ROBOCZA NAZWA TO- REFORMA SŁUZBY ZDROWIA .....Czy tego nie widzicie ?

5 0
ID:24494

Stacha

Dla ludzi po 50 nie ma we Włocławku pracy- są fikcyjne kursy zawodowe, po których i tak nie znajdziesz zatrudnienia. Pracodawcy chcieliby mieć dziewczyny gwiazdy a takie"starocie" na boczny tor idą. Może jak masz rentę to szybciej znajdziesz pracę w ochronie.

2 0
ID:24495

seniorka

ze koncza z ta niby aktywizacja to ok bo zarabialy na tym tylko firmy prowadzace szkolenia dosc smieszne no bo facet ma isc na kurs kosmetyczny ? Facet po 50 tce ze spracowanymi rekami? Kurs dla florystow i inne duperele> Kasa zostanie w budzecie i fikcji nie bedzie sie uprawiac tyle dobrego z tego! a ze pracy nie uswiadczysz po 50 tce? no coz i brak wyksztalcenia i nowinki tec hniczne obce.. tak to jest kazde pokolenie placi i nam na to przyszlo teraz!

2 0
ID:24504

sportowiec

@Stacha. Jak to nie ma pracy dla ludzi po 50? A Wawrzonkoski a Wojciechowski, a Muszalikowa, a Pałecki, a Skrzypek, a Szparagowa, a..... tylko trzeba dobrze żyć z królikiem i jego przyjaciółmi, a najlepiej być członkiem KS SLD Geriatryk.

4 0
ID:24508

Stacha

Do Sportowca- trzeba mieć układy i przytakiwać niestety ja mam swoje zdanie i nie jestem wazeliniarą ani chorągiewką. Nie należałam do żadnej bandy politycznej - i nie zapisze się. W/w to towarzystwo wzajemnej adoracji.

1 0
ID:24518

dzonny_killer

należy jeszcze przypomnieć o emerytach pobierających wysokie emerytury milicyjne (ponad 9000zł) i siedzące w zarządzie np. saniko (ponad 6000zł)...

1 0
ID:24522

szuja

Mnie się wydaje ,że ty Stacha się zasiedziałaś i ci się ..... nie chce ruszyć.Jakbyś chciała to w necie można sporo zarobić.Jeszcze raz ci podaję np.linka.Ale?????

http://jak-zarobic-przez-internet.webnode.com/

0 0
ID:24530

Stacha

@Szuja odczep się ode mnie i na siłę nie szukaj dla mnie pracy- mam ciekawsze zajęcie niż myślisz. Chyba jesteś osobą samotną albo ... -bo się czepiasz.

0 0
ID:24532

szuja

Stacha IP: 77.91.0.xxx
Ja tak z serca.Stale piszesz ,że nic nie możesz znaleźć.A to jednak prawda z tym przysłowiem.Dobrymi chęciami coś tam ,coś tam ...Zielony Rynek.Hahaha

0 0
ID:24533

Stacha

Szuja - dzięki za Twoje dobre serduszko i za to ,że tak się martwisz o Mnie. A Zielony Rynek - są też i ławeczki a latem słynna fontanna - oby do wiosny.- do zobaczenia na trasie.

0 0
ID:24535

szuja

~Stacha
A buzi ?????????????

0 0
ID:24539

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA