Myślę tak sobie i myślę i w żaden sposób wydumać nie...

Myślę tak sobie i myślę i w żaden sposób wydumać nie mogę, po co taki wielki gmach na Zielonym dla Urzędu Miasta, plus na 3-go Maja .Ile tam ludzi jest zatrudnionych? Interesantów przyjmuje na parterze- kilka osób.

5 komentarzy

Stacha

Zapomniałeś jeszcze o ul.Kościuszki - tam też jest Urząd Miasta.

2 1
ID:24536

szuja

Nie zapomniałem,tylko tam coś jeszcze robią !

1 0
ID:24538

Włocławianiuuuniuś

Wasza szujowatośc pracuje chyba na Bechiego czy na Brzeskiej?
JA bym zagnał to całe towarzystwo na Kapitulną aby dokończyli co rozpaprali.

3 1
ID:24546

negocjator

z moich poznanych źródeł gdybyś chciał się starać o pracę w urzędzie miasta to zapomnij ... wszystko już jest obstawione "swoimi" ludzikami ... dostanie pracy w urzędzie miasta dla człowieka z tak zwanej ulicy jest niemożliwe ! choćbyś miał nie wiadomo jakie wykształcenie to jeśli nie masz "pleców" możesz zapomnieć o jakiejkolwiek pracy ... listy osób którzy mają być zatrudnieni są w szufladach i czekają na swoją kolej ... są osoby które jeszcze nie zaczęły studiów a już czekają na nich posady ...

2 0
ID:24548

seniorka

oczywiscie macie racje ze na parterze przyjmuje sie interesantow a to dlatego zeby URZEDNICY SPOKOJNIE MOGLI PRACOWAC i to jest dla NASZEGO dobra! Sa poprostu bardziej wydajni....A ze na kKilinskiego jest tragedia z ta ciasnota i barierami dla niepelnosprawnych... a to juz nie istotne bo tam przychodzi ten "gorszy sort" spoleczenstwa.. ot taka "egzotyka regionalna". To wlasnie nazywam AROGANCJA WLADZY i nie ma znaczenia czy to SLD PiS czy PO...

2 0
ID:24550

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

WOLNE MEDIA