Zobaczcie co znalazłam w...

Zobaczcie co znalazłam w fakcie
http://www.fakt.pl/Oto-twarz-Jezusa-,artykuly,68099,1.html

8 komentarzy

dzonny_killer

w sumie "fakt" jest na poziomie "nie"... :p

3 3
ID:29107

szuja

Nowy Testament
1 List do Koryntian

Wokół prawdy o zmartwychwstaniu

14 A jeśli Chrystus nie zmartwychwstał, daremne jest nasze nauczanie, próżna jest także wasza wiara. 15 Okazuje się bowiem, żeśmy byli fałszywymi świadkami Boga, skoro umarli nie zmartwychwstają, przeciwko Bogu świadczyliśmy, że z martwych wskrzesił Chrystusa. 16 Skoro umarli nie zmartwychwstają, to i Chrystus nie zmartwychwstał.
1Kor15,14-16

2 0
ID:29127

Joker29

Czy ty wiesz co ta są badania izotopu węgla c14 co ustalają date??Poczytaj sobie!!

0 2
ID:29137

Oczytany

Takiego badziewia , dawno nie widzialem. A '' FAKT '' jest dla bezmózgowców.

1 2
ID:29138

wadera

A ja lubię poczytać sobie Fakt .Dużo ciekawych ploteczek i nie tylko.Z tego co czytałam o tym całusie to był on tyle razy naprawiany ,że nie wiadomo z którego miejsca pobrać włókna do badań rozkładu C i stąd różne datowania.Całunów też jest kilka.A ty joker29 to co z choinki się urwałeś i myślisz ,że nikt nie wie co to izotop.

1 0
ID:29143

zielony

Oczytana małpa, gdzie żeś się ulęgła.Mam pytanie czy słowo oczytany pochodzi od słowa okularnik?

1 1
ID:29144

kortyzol

@dzonny Myślę ,że trochę przesadzasz. Nie jestem zwolennikiem Urbana ale jeśli chodzi o jego poziom intelektualny i pozostałych redaktorów NIE to przewyższają większość pismaków.Masz jakiś ideał?Ja lubię poczytać i posłuchać wypowiedzi np.Daniela Passenta.Bardzo lubiłem poczytać artykuły Mieczysława Rakowskiego.

2 0
ID:29145

dzonny_killer

Kortyzol... język dziennikarza to jedno... pisanie zgodnie z prawdą to druga sprawa... Dawno, dawno temu była sobie gazetka "skandale" (jeśli mnie pamięć nie myli)... "fakt", "se" to ideologiczni spadkobiercy... bleee

0 0
ID:29154

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA