Witam mam pytanie co do projektu:„Likwidacja niskich...

Witam mam pytanie co do projektu:„Likwidacja niskich emisji w rejonie Starówki Miasta Włocławek."
Według opinii mieszkańców śródmieścia inwestycja nie wygląda tak pięknie jak to pan Pałucki opisał.Pojawiają się uzasadnione pytania.Gdzie można zobaczyć listę konkretnych lokali w których została zmodernizowana sieć przepływu ciepła?Ile konkretnie budynków z tych podłączonych do nowej sieci należało do majątku miejskiego i kościelnego?Zachodzą uzasadnione wątpliwości co do tego że inwestycja pomogła najbardziej potrzebującym.Nie mówiąc już o kosztach które w trakcie inwestycji dziwnym sposobem spadły o około 3 miliony złotych.Proszę o rozwinięcie tematu.Pozdrawiam

13 komentarzy

Zibi.

Jak można coś modernizować jesli tego w ogóle tam nie było. Raport, przygotuj sie najpierw a potem pytaj. Widać że pojęcia nie masz o inżynierii i inwestycjach (siec przepłuwu ciepła......hahahahaha)

5 6
ID:39911

Zofia

Zmodernizowanie powinno objac cale miasto. Dzialajac od czasu do czasu i to "po kawalku" nie zalatwi sprawy. Zibi nie mozna od razu mowic, ze ktos nie ma pojecia, to jest bardzo relatywne..

5 3
ID:39915

ozon

O ile wiem to nie jest forum eksperskie więc po co te docinki? , a poza tym nikt nie musi być takim omnibusem jak Ty .

5 5
ID:39919

Zibi.

@~ozon: W końcu kolego odpuść, ja juz Ciebie nie atakuje. Często jestem poirytowany jak ktoś całkowicie niekompetentny usłyszał ćwierć informacji w mediach (uznając ją za 100% prawdy obiawionej) zaczyna tworzyć swoje interpretacje. Uważam, że natychmiast powinny jego myśli zostać wyprostowane. Jeśli się tego nie czyni taka osoba uważa że ma racje. Pozdrawiam

5 4
ID:39923

szuja

@~Zibi.:
Jak cię zapytam o sieć ciepłowniczą MPEC-u odpowiesz?

5 4
ID:39924

Zibi.

@szuja: Tej sieci nie znam za dobrze, ale pytaj to może ktoś tobie pomorze.

2 2
ID:39925

marekradomski

może pomorze pomoże

3 1
ID:39926

ozon

A jednak atak był prawda. Ja nie bardzo rozumie dlaczego tak wiele osób za wszelką cene chce UDAWADNIAĆ swoje racje tu na portalu? Po co?Mnie jest wszystko jedno czy to co na jakiś temat pisze trafia do każdego czy nie? Nikt nie musi mieć takich samych poglądów i spojrzenia na daną sprawe.Ale to taka dygresja sory. Zakopuje "topór" i również pozdrawiam

3 3
ID:39930

Technik

Jedno jest pewne ktoś na tym zarobił, ktoś za tym lobbował, ktoś za tym stoi.

2 2
ID:39934

Zibi.

Przepraszam za moje orty, robię to nieświadomie, taką mam wadę, nie jedyną ;-)

3 2
ID:39936

antydziałkowiec

@~ozon: to pytanie w pierwszej kolejności skieruj do SIEBIE ,mądralo z Wąchocka ...

1 4
ID:39939

Raport

Widzę że wycieczki osobiste rozbiły kierunek tematu.Skądś znam te technikę.Negowanie jednego szczegółu po to by zniszczyć dużo ważniejszą kwestię główną.

2 2
ID:39942

antydziałkowiec

@~Raport: To prawda ,wiekszość tematów ,które dotykają istotnych kwesti zwolennicy ,,obecnienampanujących '' natychmiast ,,zagłuszją'' by nie spadły im notowania. Działanie prymitywne .....i jak pokazała Rzeczywistość przy ACTA nieskuteczne ...

1 6
ID:39945

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA