Anglik pobił policjantke na Krakowskim Przedmiesciu. Młoda...

Anglik pobił policjantke na Krakowskim Przedmiesciu. Młoda dziewczyna dopiero zaczeła prace. Brytyjczyk mieszka w luksusowym hotelu, chodził po barach i pil wódke. Oczywiście zostal wypuszczony na wolnośc. Wyobraźmy sobie, ze Polak pobił angielskiego policjanta. Na pewno bylby ukarany i to srogo. Zachowujemy się wobec Zachodu jak poddani.

15 komentarzy

dzonny_killer

szkoda babeczki... jeszcze większa szkoda jej partnera, który nie pomógł angolowi "przewrócić" się o krawężnik podczas próby ucieczki... :p

9 0
ID:40007

antydziałkowiec

polak żebrakiem Europy tak jak za komuny tak i teraz -przykład idzie z góry - plecki do poklepywania dla Angeli za stołek przy unijnym korycie - kto zgadnie co to za polak tak sie płaszczy ...?

5 5
ID:40010

olo...

u nas wszystko można taki rząd Giermków zachodu ;D na marszu niepodległości też 30 bru**asów z niemieckiej antify w normalnych krajach uznawanej ze zbrojną i nielegalną, uzbrojonych w kastety pałki i gaz też zostało wypuszczonych po ataku na grupe rekonstrukcyjną. Przed Euro to daje dużo do myślenia pozatym jak wygląda nabór do policji skoro zwykły pijany angol ją pobił znaczy że sie nienadaje do pełnienia tej funkcji.

7 3
ID:40014

czechu

Po to weszliśmy do ZSRE by być kolonią, rynkiem zbytu i rezerwuarem tanich roboli i jesteśmy.

4 1
ID:40015

antekbosy

Płyniecie jak z trującą solą. Jak Krystyna coś cytuje, to niech Krystyna cytuje wszystko, bo dalej jest tak: "W środę sprawę mężczyzny w tzw. trybie przyspieszonym rozpatrywał śródmiejski sąd. Warunkowo umorzył postępowanie na dwa lata próby. Nakazał jednak zapłatę pokrzywdzonej 2 tys. zł nawiązki".

3 3
ID:40016

zyga

My Polacy płaszczymy się przed Anglikami, - tak to prawda.My się nawet
płaszczymy przed czarnymi z Afryki. Proszę zobaczyć ile polskich kobiet
ma czarnych mężów z afrykańskiego buszu. Straciliśmy godność narodową.

4 4
ID:40021

ozon

Skąd u Was takie poczucie niższości?Zżerają Was kompleksy jakieś. Nie bardzo rozumie co mają małżeństwa mieszane z godnością narodową?Ta ostatnia wypowiedż to rodem z buszu i to mocno niedostępnego.Popukajcie się w głowy.

3 4
ID:40025

szuja

@~antekbosy: Jaki Sąd taki wyrok, a za podrobienie legitymacji uczniowskiej 2 lata do odsiadki. Hahaha

4 3
ID:40029

zbuntowany_kaloryfer

Krysiu, a wyobraźmy sobie, że Polak chciałby pobić policjanta gdzieś w Texasie. Najprawdopodobniej kilka czy kilkanaście godzin spoczywałby na stole sekcyjnym, na którym to wyjęto by z niego ze dwie śliczne kulki;))

4 1
ID:40034

ap

Manipulacja, Naszych biją. Dla mnie nie ważne że Anglik pobił policjantkę.
Pobił kobietę.
A angielski c... czy polski c... jaka to różnica.

4 1
ID:40037

marekradomski

zgadzam się ozon.FAKT: polski policjant ( policjantka) dał się pobić przez pijanego cudzoziemca. Co z tego że Brytyjczyk? Nie rozumiem feminizmu w tym przypadku-policja to policja. Są dobrzy w łapaniu pijanych rowerzystów. Myślę, że jesteśmy lepiej wykształceni (mogę się mylić) niż policja w Texasie, która "pobiera organy po interwencji". Jeden wielki kompleks. Wracając do sprawy, to czy Anglik w Polsce czy Polak w Texasie łamiąc prawo jest przestępcą, a odmienianie narodowości jest podobne do rasizmu. Naszych biją!!!!

1 5
ID:40043

hmmmmmm

Nie chce wyjść na chama i prostaka. Ale skoro ukończyła szkolenie na policjantkę to nie powinna znać jakiś umiejętności obezwładniania? pomińmy fakt że nie jestem zwolennikiem policjantek w policji ( zapewne policjant dałby sobie rade ). Z tego co wyczytałem był pijany... to sorry, ale nastolatek powali pijaną osobę, a policjantka nie umie ?. Pozdrawiam

3 1
ID:40045

marekradomski

a kto jest zwolennikiem górniniczek w kopalni? teraz dopiero dałem Szczukom itp:)

3 1
ID:40046

Włocławianin

@~hmmmmmm: A nie którzy faceci wogóle się do pracy nie nadają. ;)

2 2
ID:40057

Podsierżant

@~hmmmmmm: Policjantka wiedziałyby jak sie zachować w sytuacji gdyby była podporucznikiem albo podsierżantem.Hahaha

1 2
ID:40070

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA