Jak życie POkazuje ,że pan Kopyść zna się na wszystkim...

Jak życie POkazuje ,że pan Kopyść zna się na wszystkim -na funkcjonowaniu służb medycznych szczególnie i dlatego będzie przekształcał dobrze funkcjonujące we Włocławku pogotowie ratunkowe chyba w ramach hasła W Młynarskiego ,,co by tu jeszcze spiepszyć ,panowie ,co by tu jeszcze '' ? A w POdtekście co ? Ano prywatyzacja szpitala PO cichu ....PO cichu -chęć na nowe stołki ważniejsza od zdrowia UBEZPIECZONYCH ?

11 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

A Ty anty-D znowu swoje...
Założyłem się nawet z sąsiadem o termin, w którym przejdzie Ci ten obłęd.

3 15
ID:40787

wyborca

@ antydziałkowiec
Zastanawiam się (pewnie Ty też) kiedy zbuntowany grzejnik napisze coś ,nad czym można by się na chwilę zatrzymać ..

12 4
ID:40797

antydziałkowiec

@zbuntowany_kaloryfer: A sąsiad ...też z po..? I też może zna się jak ,,przekręcić'' emerytów i pracowników służby służby zdrowia ? To nie obłęd tylko nie lubię być oszukiwany przez politycznych ..... -a ty to może lubisz ?

10 5
ID:40798

antydziałkowiec

@~wyborca: Ja już na to nie liczę polityczna propaganda po zrobiła u niego takie spustoszenie ,że chyba jak mu Tusk zarekwiruje (tak Polakom jak OFE) stołek na którym siedzi to może spadając na d.... się obudzi ....

10 4
ID:40803

antydziałkowiec

Ja piszę ,,po'' duże litery jako skrót nazwy własnej partii politycznej,a moderator zmienia to na małe litery -chyba się troche pogubiliście panie moderatorze w tym cenzurowaniu moich wpisow ...... a ustawa jednoznacznie określa zakres ingerencji w teksty publikowane na forach internetowych ....nie tak jak ACTA ....

5 2
ID:40814

marekradomski

z całym szcunkiem do Ciebie @anty ale nie zmoderował nie tak dawnego Twego wpisu o emigrancie, którego nazwałeś "czarnuchem" co robi za 5 funtów na zmywaku:)

2 0
ID:40822

antekbosy

Dla ludzi chorych psychicznie to oni są zdrowi a wszyscy na około nich chorzy. Chora psychicznie osoba nie powie że oszalała i musi się leczyć tylko brnie głęboko w to że jest zupełnie zdrowa.

0 4
ID:40826

cichyobserwator

@~antydziałkowiec: Nie przejmuj się . My tu wszyscy wiemy , że jedyną osobą która zna się na wszystkim jesteś TY. Widać od razu czytając , że ogrom wiedzy nic ,,spiepszyć " nie pozwoli.

4 6
ID:40833

antydziałkowiec

@~cichyobserwator: ,,my wszyscy'' To ,,wy '' towayszu ,,cichy'' teraz lansujecie ponownie zwroty z epoki relnego socjalizmu? Tak teraz mam się do ,,was'' zwracać ? Może i określenie jakie czasami stosuje wobec po korvin-Mikke -,,Tuskokomuna'' jest zsadne ?

1 2
ID:40838

zbuntowany_kaloryfer

@Cichy: ja tesh znam się na wszystkim! Przecież napisałem, że montuję w garażu statek kosmiczny. To mało? Ale Wam szczęki opadną. Będę pierwszym Włocławianinem na Marsie.

2 2
ID:40846

szuja

@zbuntowany_kaloryfer:
Przecież wszyscy wiedzą ,że jesteś mitom...

0 0
ID:40916

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA