Informuję ,że już jestem i teraz można u mnie składać...

Informuję ,że już jestem i teraz można u mnie składać wszelkie donosy. Zgodnie z zasadami współpracy będzie ona oczywiście odpowiedni wynagradzana w zależności od jakości przekazywanych informacji.

29 komentarzy

ozon

Uprzejmie donosze ,ze żyje choć wielu na tym forum wolałoby ,żeby było inaczej- nocóż taką mam przekorną nature.Szwedzi cieszą się ,że Tusk dostrzegł pozytywy dot urlopów wychowawczych właśnie od nich i mówią ,że uda Mu się przeprowadzić Polske przez kryzys- trzymają kciuki. Na nagrode nie licze" szujo" ale pozdrawiam.

9 1
ID:46352

abcde

Uprzejmie donoszę, że MPK to najbardziej znienawidzone "przedsiębiorstwo" we Włocławku.

6 7
ID:46356

cichyobserwator

Jaką kwotę jesteś w stanie zapłacić za nowy nick Pytajnika vel antydziałkowca ?
Chętnie bym coś doniósł !

3 3
ID:46358

dzonny_killer

u nas? nic się nie dzieje... wszystko po staremu... jak nas okradali, tak nas okradają... i ulic nadal w terminie nie oddają... a nowe asfalty już pofałdowane jak zwykle... kolejne podwyżki znów szykują, żeby ludziom nie żyło się lepiej... bo i po co? jeszcze w głowach im się poprzewraca i przestaną na ......................... głosować... :p

9 0
ID:46359

Stacha

Tusk dostrzegł,że jego"ministra" jest w ciąży i to dla niej zrobi.

4 2
ID:46361

szuja

@~ozon:
Otrzymujesz zapłatę 3-y peso.

6 0
ID:46362

zbuntowany_kaloryfer

sądząc po wypowiedziach z lat ostatnich wnioskuję, że masz naturę kapusia. I jesteś nim. Co innego gdy ktoś zgłasza coś na policję w słusznej sprawie i pomaga wymiarowi sprawiedliwości ścigać takich, co przeszkadzają żyć innym. Ale Ty jesteś Szują. Bez zasad, bez godności. Po prostu takie ludzkie nic.

3 3
ID:46367

szuja

@~abcde:
Fakt drogi kol. A Prezio zarabia więcej niż mój ulubieniec radny też Jarek.To nie sprawiedliwe.

3 1
ID:46368

?????

@~ozon: To niech zaimportują Tuskiewicza do siebie , jeśli mają za dobrze -pełna gwarancja że pół roku wystarczy haratającemu w gałe na rozłożenie szweckiej stabilizacji i gospodarczej i politycznej . Zaproponuj im to może kopa nie zarobisz...

3 9
ID:46369

peso

Nic nie donosze ale zawsze peso chętnie przyjmę.

4 0
ID:46372

pazdzioch

osobiście bardziej podoba mi się avatar szujowej niż szuji

4 0
ID:46373

szuja

Omówienie przyjętej informacji od ko ps. zbuntowany
Ko informacje uzyskał przebywając w środowisku negatywnie ustosunkowanym do obecnej rzeczywistości . Informacja nie polega na prawdzie i jest mało wiarygodna. Fakt ,że ko przebywa często w środowisku szeptunów może niekorzystnie na niego oddziaływać . Źródło jest jeszcze niesprawdzone i wymaga potwierdzania przez inne osobowe źródła informacji już wiarygodne np tw ps. killer ,czy tw ps. pesos..Informacje zostaną sprawdzone i ewentualnie wykorzystane w sprawie operacyjnego sprawdzenia ps. Spółka chmielowa a pytajnik

5 1
ID:46374

?????

@szuja: kto cię nafaszerował takimi ,,mądrosciami'' , A ta wiedza z gatunku śledczej to pozostalosc po zawodzie ,czy może tak jak u cichego naleciałości partyjne ?

4 4
ID:46377

ozon

Hojny jesteś "szuja"! Bawie się dobrze zwłaszcza gdy czytam "????" ale facetem telepie! Nic nie wyluzuje... a może ta adrenalina u niego zamiast wiagry... kto wie ?Tak czy siak nie jest przykładem do naśladowania,

5 4
ID:46381

Oliwia

Co mam doniesc ?

0 0
ID:46385

szujowa

Ludzie co jo mum z tym chłopem. Jak poszedł na emeryture policyjnom to jest nie do wytrzymanio.

8 0
ID:46386

marekradomski

znaczy, wszystko po staremu niestety

3 0
ID:46389

?????

@~ozon: rozumiem że dajesz owcom na forum do zrozumienia by naśladowały twoją postawę fałszywego demokraty z odchyleniem w stronę koalicji zakłamania i obłudy . Ale chyba owce takie naiwne już nie są i po raz kolejny nie dadza sie ogłupić propagandziarzon takim jak ty ...

1 7
ID:46391

121212

szuja podaj papier

0 0
ID:46392

pazdzioch

szeptunom mówi głośne i zdecydowane NIE

0 0
ID:46393

Moher

@szuja: Dorzucę jeszcze trzy żeberka @zbuntowanego kaloryfera.

2 0
ID:46394

pietreq

a ja szeptunom mówię głośne i bardzo zdecydowane: NIE JESTEM PEWIEN, CZY TAK, CZY NIE

2 0
ID:46395

solidarny

A ja uprzejmie informuję ,że jeden z radnych UM pan Piwko zatrudnił się na etacie w wc i to na 24 h. Czy wolno być dziadkiem klozetowym i jednocześnie sprawować inne funkcje?

2 0
ID:46396

Koalicja Moherowa

@~pietreq: My jesteśmy za, a nawet przeciw.

1 0
ID:46398

kortyzol

@~solidarny:
Piwko ,powiadasz ? Nie ma takiego radnego.

0 0
ID:46403

wyborca

Uprzejmie donoszę. ulica Kilińskiego była remontowana może ze trzy lata temu ,proszę popatrzeć na koleiny,ubytki w kostce etc.Głowę daje że urzędas odpowiedzialny za drogi palcem w bucie nie ruszył by wyegzekwować naprawę w ramach gwarancji. Kwiz : kto więcej płaci inspektorowi nadzoru?
A. pracodawca(inwestor)
B. wykonawca

0 0
ID:46404

pietreq

@Koalicja Moherowa, ja też, ale są tego plusy dodatnie i plusy ujemne ;)

1 0
ID:46409

RYUZAKI

Uprzejmie donoszę że w sklepie Śmieszne Rzeczy na ulicy Warszawskiej ( na przeciwko sklepu komputerowego Klik ) .sprzedawane są dopalacze . Sprzedadzą nawet 10 latkowi , Narkotesty pokazują dodatni wynik . ( Mój były kumpel zapalił Orange Fire to miał : Kokainę i Morfinę dodatnią ) , Nazwy tego ścierwa coraz częściej się zmieniają . Nie jedna osoba po tym gównie seszła . Więc prosze was . Zajmijcie się tym , bo tak nie może być . :(

3 0
ID:46503

szuja

@~RYUZAKI:
Załatwione.

1 0
ID:46530

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA