Forum › Włocławek

A mieszkańcy bunkrów z Zazamcza, Południa, Kazika mają w
A mieszkańcy bunkrów z Zazamcza, Południa, Kazika mają w nosie odśnieżanie, czekają na wiosnę. Katastrofa!!!!!!!.
Komentarzy3
Wyświetleń958
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~LALA20Włocławek
Polska to nie zielona wyspa to tonący okręt.
Polska to nie zielona wyspa to tonący okręt. http://finanse.wp.pl/kat,104596,title,Polska-to-nie-zielona-wyspa-tylko-tonacy-okret,wid,15456564,wiadomosc.html
Komentarzy28
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MoherWłocławek
Zasłyszane w telewizyjnym wywiadzie. " Katolik ma ciężkie
Zasłyszane w telewizyjnym wywiadzie. " Katolik ma ciężkie życie i lekką śmierć. Protestant ma lekkie życie i ciężką śmierć. "
Komentarzy3
Wyświetleń927
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~LALA20Włocławek
Tylko nie mówcie, że to nas nie dotyczy! Wielu naszych
Tylko nie mówcie, że to nas nie dotyczy! Wielu naszych rówieśników stosuje ze świetnymi rezultatami podane w filmiku sześć zasad osiągania sukcesu .I tym nie różnimy się niczym od młodego pokolenia. http://youtu.be/VVXdoLo72I4
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez amityrWłocławek
Wiem, że są święta i takie tam, ale zobaczcie sami, co z
Wiem, że są święta i takie tam, ale zobaczcie sami, co z naszą gospodarką! Zwróćcie uwagę na tabelkę!!! http://finanse.wp.pl/kat,104596,title,Polska-to-nie-zielona-wyspa-tylko-tonacy-okret,wid,15456564,wiadomosc.html
Komentarzy2
Wyświetleń815
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Właśnie widziałem reportaż w Faktach, w którym mówiono,
Właśnie widziałem reportaż w Faktach, w którym mówiono, że nie można zarabiać na projektach finansowanych z U. Pokazywano m.in. ulicę w jakimś mieście, na której nie pobiera się opłat za parkowanie, bo jej odbudowa finansowana była prz UE. A jak to jest u nas np. z Zielonym Rynkiem i innymi remontowanymi ulicami?
Komentarzy2
Wyświetleń801
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~RobertWłocławek
CBA kontroluje GUS zgodnie z poleceniem przmiera (zapomnial o
CBA kontroluje GUS zgodnie z poleceniem przmiera (zapomnial o swoich grzechach). Urzędnicy zarobili fortunę na spisie! W ubiegłym roku odbył się spis rolny, w tym roku bedzie Narodowy Spis Powszechny. Ujawniono nadużycia na niespotykaną skalę, kwoty sięgają milionów złotych !!! Tusk odwołał prezesa GUS prawdopodobnie za olbrzymie...
Komentarzy3
Wyświetleń931
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AdaWłocławek
Ale pogoda?Polewanie wodą zamienimy na rzucanie śnieżkami
Ale pogoda?Polewanie wodą zamienimy na rzucanie śnieżkami
Komentarzy0
Wyświetleń605
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Koalicja MoherowaWłocławek
Tak sobie siedzę i myślę i zastanawiam się dlaczego
Tak sobie siedzę i myślę i zastanawiam się dlaczego amerykanie znów wtrącają nosa do zabawy dwóch korei .Czyżby gospodarka się załamała. Jak Kim odpali pierwsza rakiete prosze o maila spiszę testament.
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~george bestWłocławek
Nowy skandal. Znow odkryto 30 ton mięsa niewiadomego
Nowy skandal. Znow odkryto 30 ton mięsa niewiadomego pochodzenia w tajnych magazynach ubojni znajdującej się w Białej Rawce, z martwym i chorym bydłem. Krowy, które jechały z woj. kujawsko-pomorskiego byly chore, niektore mialy choroby zakazne. W ub. tygodniu prokuratura w Rawie Mazowieckiej postawiła 43-letniemu Piotrowi M.,...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Wiadomo dlaczego minister sprawiedliwości Gobin czuje się
Wiadomo dlaczego minister sprawiedliwości Gobin czuje się tak dobrze i Tusk może mu na pukiel skoczyć. [IMG]http://i50.tinypic.com/w6qu50.jpg[/IMG]
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Odrobiłem przedświąteczną pańszczyznę, czyli
Odrobiłem przedświąteczną pańszczyznę, czyli uczestniczyłem w zakupie produktów, których normalnie bym nie kupił, nawet gdyby bili;) Ale skoro już są Święta to życzę Szanownej Redakcji i Forumowiczom wszystkiego najlepszego. No i nadchodzi Prima Aprilis - zatem zróbcie swoim żonom jakiś kawał zapadający w pamięć. Nie...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Amerykańscy ekonomiści odradzają Polsce walutę euro,
Amerykańscy ekonomiści odradzają Polsce walutę euro, gdyż może u nas skończyć się tak jak w Gracji i na Cyprze. A nasze ekonomiczne głowy, twierdzą inaczej, np. Kołodko.
Komentarzy0
Wyświetleń487
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~gośćWłocławek
"Pokaz co masz interesujacego w twoim miescie". Co mozna
"Pokaz co masz interesujacego w twoim miescie". Co mozna pokazac we Wloclawku ? Na 3 go Maja mamy ogrodki z piwem i pijanych, nedzarzy bez dachu nad glowa, miasto prawie bez komunikacji miejskiej, dworzec kolejowy w oplakanym stanie, bez wygodnych zejsc do tunelu (ani windy PRAWDZIWEJ ani ruchomych schodow czy nawet wylanej betonem pochylni dla...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Turcja zerwie relacje z UE na pół roku.Nie akceptujemy
Turcja zerwie relacje z UE na pół roku.Nie akceptujemy prezydencji Cypru, którego nie uznajemy za państwo- 2011 premier Turcji. Nie ma takiego państwa jak Cypr.O co tu chodzi?
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~fiskusWłocławek
Autobusy będą już za darmo!W polskim mieście.Tego jeszcze
Autobusy będą już za darmo!W polskim mieście.Tego jeszcze nie było.
Komentarzy2
Wyświetleń799
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~nWłocławek
Przedświąteczne pytanie
Przedświąteczne pytanie -http://biznes.onet.pl/dlaczego-w-polsce-jest-drozej-niz-zagranica,18550,5453609,1,fotoreportaze-detal-galeria - bo mamy cuda , na które załugujemy'' - które sami wybraliśmy ...przez własna głuPOtę ...
Komentarzy1
Wyświetleń724
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~?????Włocławek
Darmowa komunikacja
Darmowa komunikacja miejska! http://finanse.wp.pl/kat,104132,title,Zory-chca-wprowadzic-bezplatna-komunikacje-miejska,wid,15453528,wiadomosc.html?ticaid=1104fb
Komentarzy0
Wyświetleń575
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Gdzie sa nasze emerytury z Otwartych Funduszy Emerytalnych ,i
Gdzie sa nasze emerytury z Otwartych Funduszy Emerytalnych ,i gdzie są autorzy tego przekrętu ?http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/mastalerek-na-blogu-ofe-najwiekszy-przekret-iii-rp,1,5455794,wiadomosc.html - siedzą w euroknesecie w mieście Brukselaviv i mają Polaków w ...głębokim niePOszanowaniu ...
Komentarzy0
Wyświetleń609
Śledzących1
Ocena1
Nowoczesność , nowa jakość , postęp techniczny ,, na
Nowoczesność , nowa jakość , postęp techniczny ,, na ktore zsaługujemy '' i tym podobne hasełka dla głupiego plebsu ktorymi karmią nas producenci sprzętu .Za to lichwiarski wyzysk pod wpływem propagandy starozakonnych bankierów widać wszędzie ...
Komentarzy0
Wyświetleń678
Śledzących0
Ocena0

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA