Forum › Włocławek

Dobra uwaga. CW mówi otwartym tekstem wprost namawiając do
Dobra uwaga. CW mówi otwartym tekstem wprost namawiając do głosowania na młodzieńca z Pis. I te materiały nie są oznaczone jąko płatne. To jest temat dla Krajowego Biura Wyborczego i kontroli z KRRiT.
Komentarzy2
Wyświetleń874
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~cw24Włocławek
No i mamy kolejny skandal wyborczy z udziałem kandydata PIS.
No i mamy kolejny skandal wyborczy z udziałem kandydata PIS. Kilka lat temu bezprawnie wykorzystał na ulotkach w kampanii wyborczej zdjęcie ze sparaliżowaną kobietą. Po wyroku sądu musiał ją przeprosić. Teraz emituje w telewizji filmik wyborczy z udziałem dzieci ze Szkoły Podstawowej nr 2. Z tzw. wizytą w tej szkole był 10...
Komentarzy1
Wyświetleń744
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ojciecWłocławek
Mam pytanie do kandydata PiS. Niech powie czy kiedykolwiek
Mam pytanie do kandydata PiS. Niech powie czy kiedykolwiek zatrzymano mu prawo jazdy za jazdę pod wpływem alkoholu, niech ujawni co zdziałał na Cyprze jeżdżąc na meleksie, niech powie czy bezprawnie wykorzystał w kampanii wyborczej zdjęcie ze sparaliżowaną kobietą i czy na podstawie wyroku sądu musiał ją przeprosić.
Komentarzy0
Wyświetleń627
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~pytanieWłocławek
Zbonikowski NIE ZAPOMNIAL o swojej szkole :-) Jestem pod
Zbonikowski NIE ZAPOMNIAL o swojej szkole :-) Jestem pod wrazeniem Zbonikowskiego ze odwiedzil swoja szkole gdzie sie uczyl. Rozmiawial z mlodzieza oraz uswiadamial im jak wazne jest pojscie na WYBORY. Taka postawa to WZOR do NASLADOWANIA. Stawiam na Zbonikowskiego :-)
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~teacherWłocławek
SPOT wyborczy Paluckiego SLD a w nim ze zwrocone sa oczy
SPOT wyborczy Paluckiego SLD a w nim ze zwrocone sa oczy calej POLSKI: pytam jakiej? Napieralski i Olejniczak? hahahaha czyli pokazane osoby tylko z SLD SZOKI ;-)
Komentarzy2
Wyświetleń817
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~SZOKIWłocławek
Dlaczego nikt z kandydujących w naszym mieście nie podejmie
Dlaczego nikt z kandydujących w naszym mieście nie podejmie się problemu budowy żłobków i przedszkoli, których wciąż brakuje. Dużo mówią, żeby ich wybrać a później zapominają. Po co więc wybierać ludzi z tak krótką pamięcią.Pan Zbonikowski jest już kilka lat posłem i też nic nie zrobił, żeby ludziom, którzy go wybrali...
Komentarzy2
Wyświetleń895
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~iwona379Włocławek
Rzecznik prasowy Paluckiego OBRAZILA SIE I NIE UDZIELILA
Rzecznik prasowy Paluckiego OBRAZILA SIE I NIE UDZIELILA INFORMACJI DZIENNIKARZOWI (wczoraj w tv dziennik). Jak takimi ludzmi otacza sie PALUCKI to ja DZIEKUJE mu za WSPOLPRACE! I postawie NA Zbonikowskiego on pewnie TRAFNIEJ dobierze sobie WLASCIWYCH LUDZI.
Komentarzy1
Wyświetleń763
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MaciekWłocławek
To dobrze, że kandydat PiS musi sprostować nieprawdę,
To dobrze, że kandydat PiS musi sprostować nieprawdę, które powiedział na konferencji prasowej. A już pewnie myślał, że mu się upiecze. Ciekawe tylko jak pójdzie do TVK skoro tak pluł na tę stację. Bo właśnie na antenie TVK sąd nakazał mu sprostować bzdurę, którą rozpowszechnił.
Komentarzy0
Wyświetleń539
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~sprostowanie posłaWłocławek
Oburzyła mnie autoprezentacja Platformy obywatelskiej i jej
Oburzyła mnie autoprezentacja Platformy obywatelskiej i jej kandydata na prezydenta podczas wizyty we Włocławku ministra Grabarczyka z PO. Zasługę za budowę drogi numer 1 bezwstydnie przypisali sobie. A przecież to władze miasta, prezydent Pałucki, wywalczył dofinansowanie. Potwierdza się stara prawda, że sukces ma wielu ojców....
Komentarzy0
Wyświetleń824
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~nie POWłocławek
Widziałem prezydenta Pałuckiego na święcie
Widziałem prezydenta Pałuckiego na święcie Niepodległości, przemawiał. Ale pisowska telewizja oczywiście nie pokazała prezydenta, pokazała natomiast jego przeciwników. To nie mogło być przypadkowe. Skandal.
Komentarzy0
Wyświetleń601
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~rodakWłocławek
Widziałem relację z procesu prezydenta Pałuckiego i Krut
Widziałem relację z procesu prezydenta Pałuckiego i Krut Horonziak i w TVK i w CW. Cw ewidentnie wprowadziła widzów w błąd. TVK pokazała jak Krut Horonziak czyta na sali sądowej oświadczenie w którym prostuje to co wcześniej powiedziała o finansowaniu kampanii. Ta stacja CW już dawno zasłużyła sobie aby ją kompletnie...
Komentarzy2
Wyświetleń820
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~kazikWłocławek
Słyszałam w TVK wypowiedź dziennikarki Kujawskiej, że
Słyszałam w TVK wypowiedź dziennikarki Kujawskiej, że konferencja kandydatów - buntowników odbyła się w ratuszu. Przecież złamali w ten sposób ordynację wyborczą. Mam nadzieję, że pełnomocnik prezydenta do spraw wyborów napisał już stosowne zawiadomienie do komisarza wyborczego.
Komentarzy0
Wyświetleń555
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~obserwatorWłocławek
W niedzielę w TVN 24 Pisowski kandydat na prezydenta
W niedzielę w TVN 24 Pisowski kandydat na prezydenta Włocławka mówił dlaczego kandyduje. Podobno dlatego, że chce być bliżej rodziny i codziennie wracać do domu, bo został ojcem. No, rzeczywiście powody niezwykle istotne, aby startować na prezydenta. Niech lepiej startuje na dyrektora żłobka, albo przedszkola.
Komentarzy0
Wyświetleń658
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~krzychuWłocławek
Przechodziłem wczoraj w okolicy przyszłego basenu i tak
Przechodziłem wczoraj w okolicy przyszłego basenu i tak sobie myślę że jeśli wykonawca będzie budował basen tak jak postawił ogrodzenie, to ja się będę bał tam wykąpać.
Komentarzy0
Wyświetleń614
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~baltazarWłocławek
Pan prezes rottweilerów w przerwie meczu Anwil Włocławek
Pan prezes rottweilerów w przerwie meczu Anwil Włocławek -Alba Berlin transmitowanego przez TV.Bydgoszcz tak wychwalał kandydata na prezydenta Włocławka pana Pałuckiego że dzięki pomocy pana Pałuckiego gramy w euro cup ,ja się pytam prezesie - jeśli wsparł finansowo? to z podatników pieniędzy a nie z własnej kieszeni.Reklamę pan...
Komentarzy0
Wyświetleń605
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
Jestem pod wrażeniem telewizji CW {zresztą opinia nie
Jestem pod wrażeniem telewizji CW {zresztą opinia nie odosobniona}.Zajmuje się autentycznie sprawami istotnymi dla WŁOCŁAWKA I JEGO MIESZKAŃCÓW.Jest absolutnie apolityczna.Zwraca uwagę na istotne bolączki mieszkańców,na błędy popełniane przez rządzących miastem,bez względu na przynależność polityczną osoby która je...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~B.K.Włocławek
Dlaczego Zbonikowski, Kazimierczak i Horonziak
Dlaczego Zbonikowski, Kazimierczak i Horonziak stchórzyli?? http://www.radiopik.pl/podcast/?p=episode&name=2010-11-16_polskie_radio_pik__debata_prezydencka_wloclawek.mp3 Boją się Pałuckiego? W Telewizji ich nie było, w gazecie też nie. Czyżby nie mieli nic do powiedzenia? Dobrze, że chociaż wybiitnie obiektywna CW pokazuje...
Komentarzy3
Wyświetleń968
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Debaty...Włocławek
Panie M., w czasie poprzednich wyborów kupował Pan głosy
Panie M., w czasie poprzednich wyborów kupował Pan głosy za alkohol... Jakież było moje zdziwienie gdy dzisiaj z ulotki dowiedziałam się jaką funkcję Pan pełni Radzie Miasta. Czegoś tu brak, wstydu, honoru... Z pewnością nie bezczelności.
Komentarzy0
Wyświetleń625
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~zdumionaWłocławek
Widać poziom telewizji i ludzi tam występujących po samcyh
Widać poziom telewizji i ludzi tam występujących po samcyh wypowiedziach. To że coś takiego wygadują i to że coś takeigo puszczają. Żenada...
Komentarzy3
Wyświetleń880
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Debata w WC24Włocławek
Panie prezesie ZNP tak ochoczo podpisał Pan porozumienie
Panie prezesie ZNP tak ochoczo podpisał Pan porozumienie Wyborcze z Panem Prezydentem..Niech mówi Pan swoim głosem ,nie wszystkich ...Pytamy , kiedy podpisze Pan porozumienie w sprawie wynagrodzenia pracowników placówek oświatowych niebędących nauczycielami...
Komentarzy1
Wyświetleń763
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~człowiek - dom - pracaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA