Forum › Włocławek

Prosze nie obrazac telewizji! Nie ma telewizji
Prosze nie obrazac telewizji! Nie ma telewizji TVKomuna! Nie ma telewizji WC24! Dziekuje!
Komentarzy0
Wyświetleń659
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~telewidzWłocławek
Ogladajac spoty wyborcze kandydata SLD Paluckiego widac jakby
Ogladajac spoty wyborcze kandydata SLD Paluckiego widac jakby robil to co robi OBOK NAS Wloclawian. Po wyremontowanych chodnikach beda mogli ludzie starsi wyprowadzac swoje pieski bo mlodzi beda musieli tyrac na zmywaku za granica. Chce aby Wloclawek byl dla WSZYSTKICH i mlodych i starszych, chce miec PREZYDENTA do dyspozycji WSZYSTKICH...
Komentarzy2
Wyświetleń838
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~OnufryWłocławek
Palucki dobrym gospodarzem ... kon by sie usmial. jaki z
Palucki dobrym gospodarzem ... kon by sie usmial. jaki z niego dobry gospodarz jak mlodzi musza w swiat za chlebem wyjezdzac. Popre Zbonikowskiego bo drugi raz bledu nie bede popelnial!
Komentarzy1
Wyświetleń706
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MarianWłocławek
Teraz już wiem - na pewno nie zagłosujem na
Teraz już wiem - na pewno nie zagłosujem na W.....!! Diękujem temu Panu.
Komentarzy0
Wyświetleń598
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~EndrjuWłocławek
Jestem rodzicem, moje dziecko jechało wczoraj na wycieczkę
Jestem rodzicem, moje dziecko jechało wczoraj na wycieczkę przedszkolną. To co zobaczyłem na korytarzu przedszkola wprawiło mnie w osłupienie. Stało trzech panów, dwóch w garniturach i kierowca autobusu którym miały dzieci jechać, mieli ze sobą alkomat i na pokaz dmuchali kierowce autobusu, widzieli to rodzice i dzieci. Narobili mu...
Komentarzy0
Wyświetleń608
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Antek z ZazamczaWłocławek
Paradoks -kandydaci z byłego już samorządu chwalą się
Paradoks -kandydaci z byłego już samorządu chwalą się tym ,ŻE CZĘSCIOWO WYWIĄZALI SIĘ ZE SWOICH OBOWIĄZKÓW WOBEC WYBORCÓW ? I to ma być powód by zagłosować na nich jeszce raz -czy nie macie bodobnego wrażenia ? Moim zdaniem bardziej stosowne byłoby tu- PRZEPRSZAMY.....NIE SPRAWDZILIŚMY SIĘ ....
Komentarzy0
Wyświetleń572
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Drodzy Kandydaci na radnych. Wasze ulotki,wizytówki,bannery
Drodzy Kandydaci na radnych. Wasze ulotki,wizytówki,bannery pełne haseł,chęci zmian na lepsze w naszym mieście itp. Takie bzdury możecie wciskać Waszym rodzinom. Tak na prawdę to chodzi wam o tą zakichaną dietę,o układziki w mieście i napychanie sobie portfelika. Przypuszczam że w główach już są gotowe plany załatwiania pracy...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez observerWłocławek
Stowarzyszenie WŁOCŁAW, którym chwali się zona
Stowarzyszenie WŁOCŁAW, którym chwali się zona sobolewskiego w swojej kampanii. Czy ktoś słyszał o tym sotwarzyszeniu? czym się zajmują, od kiedy? bo ja nic i szukam w necie i nic - co to .. kiełbasa przedwyborcza????
Komentarzy3
Wyświetleń904
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~fikcja?Włocławek
W gminie Fabianki pan wojt i radni sa z siebie zadowoleni.
W gminie Fabianki pan wojt i radni sa z siebie zadowoleni. Nawet podczas ostatniej sesji zafundowali sobie upominki. Zalatwiali tylko to, co przyniesie im glosy wyborcow. Na przyklad paradoksem jest, ze wydano mase pieniedzy na plaze w Chelmicy, parking przy kosciele, poswiecanie roznych uroczystosci... Nie dosc, ze w momencie kryzysu podwyzszyli...
Komentarzy1
Wyświetleń882
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AdamWłocławek
spodobał mi się projekt mini-zoo, dzikie zwierzęta
spodobał mi się projekt mini-zoo, dzikie zwierzęta wybiorę z list wyborczych, warunkiem przyjęcia będzie obciążenie czynszem każdego politycznego okazu - 1000 zł za umieszczenie w klatce, w przypadkach zwierząt bardziej niebezpiecznych, które trzeba umieszczać w przeszklonych klatkach - 1.500 zł; migrujące między osiedlami baseny...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ceo mini-zooWłocławek
Jest były Pan Pałucki który jest podlizuchem ludu,jet
Jest były Pan Pałucki który jest podlizuchem ludu,jet meleks Zbonikowski którego goni afera za aferą!!!I jest normalny zwykły człowiek pan Kazimierczak.Nie agitując,pracuję z tym panem prawie trzy lata i żeby nie on ta firma marnie by stała,każdy ma jakieś wady ale on jakoś daje radę!!!!!Myślę że jako prezydent będzie...
Komentarzy1
Wyświetleń677
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~POwiecWłocławek
Towarzysz-kandydat na prezydenta miasta Włocławka Henryk
Towarzysz-kandydat na prezydenta miasta Włocławka Henryk I-kar dał upust swojej fantazji katastroficznej.Wypowiadając się dla telewizji TV "Kujawy" na zaporze włocławskiej stwierdził możliwość zalania Placu Wolności w przypadku "katastrofy"-tej budowli hydrotechnicznej. Twierdze kategorycznie,że takiej wody nie wyleli (w swoich...
Komentarzy2
Wyświetleń960
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez cyklistaWłocławek
Płock ma nową halę sportową za 81 mln.Podobną do naszej
Płock ma nową halę sportową za 81 mln.Podobną do naszej za 22 mln. http://www.nafciarze.pl/galeria/thumbnails.php?album=258&page=2
Komentarzy2
Wyświetleń825
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~LolekWłocławek
Ogladam telewizje i przypadkiem natknalem sie na WYNIKI
Ogladam telewizje i przypadkiem natknalem sie na WYNIKI SONDAZU przedwyborczego na Prezydenta Miasta Wloclawka. Wynik 11% obecnego wlodarza Andrzeja Paluckiego kaze mi sadzic iz jako GOSPODARZ nie sprawdzil sie. Wysoki wynik kandydata Zbonikowskiego swiadczy o jasnosci umyslu MIESZKANCOW ktorzy chca wyrwac WLOCLAWEK z MARAZMU i SZAROSCI. Niech...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~HenrykWłocławek
Witam może zmienimy temat zapraszam wszystkich na mecz
Witam może zmienimy temat zapraszam wszystkich na mecz koszykówki juniorów Nowy Styl Włocławek- TKM Włocławek (derby) w dniu 20 sobota listopada w starej hali godzina 12 . niech nie zdominują wszystkiego wybory
Komentarzy0
Wyświetleń454
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~btWłocławek
Mam prośbę do forumowiczów -Jeśli ktoś z Was widział
Mam prośbę do forumowiczów -Jeśli ktoś z Was widział lub posiada konkretny autorski podisany własnoręcznie program wyborczy ktoregoś z kandydatów na prezydenta lub radnych serdecznie proszę o informację ,co to za kandydat .Proszę o to ponieważ z mojej skrzynki na listy na furtce , gdzie gromadzą się ulotki wyborcze woda leje...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Pytanie Włocławek
Radny Kopyść przyznał w telewizji, że przebudowa jedynki
Radny Kopyść przyznał w telewizji, że przebudowa jedynki to była mądra decyzja No nareszcie ktoś z opozycji powiedział prawdę. Szkoda tylko, że nie wspomniał, że to zasługa prezydenta Pałuckiego.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Zachowanie kandydata PIS jest oburzające. Ja widziałem w
Zachowanie kandydata PIS jest oburzające. Ja widziałem w reklamie wyborczej jak dzieciaki wymachują długopisami najprawdopodobniej z napisem Łukasz Zbonikowski. A co na to dyrekcja szkoły? Jak mogli pozwolić na kampanię w szkole?! Tym powinien zająć się komisarz wyborczy.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~krytykWłocławek
Dobrze,że już niedługo 21 listopada,będzie koniec z
Dobrze,że już niedługo 21 listopada,będzie koniec z bzdurnymi ulotkami.Przeważnie,w każdej program typu;jestem włocławianinem.jestem żonaty,dzieciaty,i będzie miasto lepsze,a w domyśle, będę brał pokażną dietę.Otóż,jestem zdecydowanym przeciwnikiem brania jakichkolwiek pieniędzy,najwyżej ryczałty za dojazdy na sesje i...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Jan..Włocławek
PiSowski kandydat na prezydenta, wraz z trójką innych,
PiSowski kandydat na prezydenta, wraz z trójką innych, ogłosił „bunt" przeciwko mediom. Widać przenosi do Włocławka pisowski model działania. Wszyscy pamiętamy jak PiS obraził się na telewizję TVN...
Komentarzy1
Wyświetleń665
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~buntownikWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA