Forum › Włocławek

Prezydent A.Pałucki Zlikwidował Parkingi Parkingowych
Prezydent A.Pałucki Zlikwidował Parkingi Parkingowych potraktował jak ostatni sort ludzi W deszcz , Śnieg mróz dorabiali miasto gdy Prezydent skrzypek był na stanowisku Szanował ich prace nie to co pan Pałucki Pan Skrzypek Dawał Pieniądze na Święta gdyż wiedział że Parkingowy zarabiał 100zl na miesiąc Pan Pałucki...
Komentarzy1
Wyświetleń688
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~xdxdWłocławek
Witam. Na forum moze wypowiadac sie kazda osoba, byleby nie
Witam. Na forum moze wypowiadac sie kazda osoba, byleby nie wypisywala tresci obrazliwych oraz nie uzywala wyzwisk. Forum jest swoistego rodzaju HYDEPARKiem. Co do adresow IP tak hucznie ostatnio wypominanych - nie sa one istotne gdyz forum z zalozenia jest/powinno byc anonimowe (zadnej inwigilacji). Nikt nie kaze tutaj ujawniac imienia oraz...
Komentarzy2
Wyświetleń914
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~moderatorekWłocławek
Czy ktoś wie coś więcej o awarii wodociągów i przerwie w
Czy ktoś wie coś więcej o awarii wodociągów i przerwie w dostawach wody na ulicy Leśnej i w okolicy? Chodzą plotki ze to poważna awaria
Komentarzy4
Wyświetleń980
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PiaskowiecWłocławek
Obserwując to co dzieje się obecnie między innymi na tym
Obserwując to co dzieje się obecnie między innymi na tym forum, nie żałuję że w końcowym rozrachunku oddałem swój głos na pana Kazimierczaka, smuci jedynie fakt że tak mało głosów uzyskał on w tych wyborach.
Komentarzy1
Wyświetleń881
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez pazdziochWłocławek
Apel do internautów... Redakcja portalu informuje, że w
Apel do internautów... Redakcja portalu informuje, że w związku z nachalnym zakładaniem tematów przez niektórych internautów dotyczących kandydatów na prezydenta, często o tej samej treści, duża ilość z nich będzie kasowana. Dział włocławianie piszą jest działem do poruszania i zakładania, ważnych merytorycznych tematów, a...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez wloclawek.info.plWłocławek
Szanowni Internauci, wystaczy wejść na strony obydwu
Szanowni Internauci, wystaczy wejść na strony obydwu kandydatów i zobaczyć, co zrobili dla Włocławka. http://www.palucki.wloclawek.pl/ oraz http://www.zbonikowski.pl/ Dla mnie wybór jest prosty. Poseł PiS nie ma się czym pochwalić. W aktualnościach same pierdoły! Kogo obchodzi, że był na rozdaniu dyplomów w jakiejś tam szkole. A...
Komentarzy3
Wyświetleń941
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Prosty wybórWłocławek
Dzisiejsza rzeczywistość nie odbiega od standardów z lat
Dzisiejsza rzeczywistość nie odbiega od standardów z lat 70 i początku 80. Polecam jeden z najlepszych filmów Zanussiego - KONTRAKT, portret środowiska "ludzi ustawionych" , zanik moralności, kult pieniądza i posiadania, a nie BYCIA. Nawet ci którzy są INNI muszą się godzić na życie w UKŁADACH. Najmocniejsza scena to chyba ta z...
Komentarzy2
Wyświetleń851
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Kinoman...Włocławek
a ja z innej beczki. Już nie o polityce. Dużo mówiło
a ja z innej beczki. Już nie o polityce. Dużo mówiło się ostatnio o zakazie palenia papierosów w miejscach publicznych. Jestem niestety palaczką od wielu lat, choć jestem skłonna i mam dobre chęci rzucić to świństwo. Przed wielu laty na terenie naszego miasta była rozpropagowana akcja organizowana przez Koścół Adwentystów idea...
Komentarzy0
Wyświetleń650
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~włocławiankaWłocławek
Na Pałuckiego newet bym zagłosował, gdyby nie trzymał w
Na Pałuckiego newet bym zagłosował, gdyby nie trzymał w radzie miasta pana mokrego (z ramienia swojej partii). Wielu mieszkanców centrum (głównie okolice ul.Św. Antoniego)wie (...), a jego funkcja w radzie to istna kpina.
Komentarzy3
Wyświetleń944
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~waldiWłocławek
Mam malego synka i brak perspektyw a kocham Wloclawek. Jesli
Mam malego synka i brak perspektyw a kocham Wloclawek. Jesli Chcesz abym mogla wyzywic moje dziecko nie przez SOCJAL/z MOPSu a normalnie poprzez swoja prace - a chce pracowac! to PROSZE wybierz WLADZE, ktora mi to umozliwi. Wszyscy kiedy stoimy po zasilek w MOPSie, nazywaja NAS LENIUCHAMI i DARMOZJADAMI! Ja chce to zmienic dlatego zaglosuje na...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~matkaWłocławek
Nie! nie chce aby moje dzieci musialy wyjezdzac do innych
Nie! nie chce aby moje dzieci musialy wyjezdzac do innych miast oraz za granice za praca chce aby miejsca pracy mialy u NAS we Wloclawku. Nie chce aby tesknily i miesiacami sie nie widzialy z rodzicami. Chce tu godnie ZYC! Wybieram Zbonikowskiego, czlowieka serdecznego cieplego, kreatywnego i SLUCHAJACEGO mieszkajacych we Wloclawku ludzi!!!
Komentarzy2
Wyświetleń852
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MarysWłocławek
2 TURA najlepiej dla Wloclawka jesli dla Zbonikowskiego czyli
2 TURA najlepiej dla Wloclawka jesli dla Zbonikowskiego czyli NAS Wloclawian. Okolo 60% ludzi nie poszlo do URN :-( Ci co maja pozalatwiane STOLKI przez PALUCKIEGO uwierzcie poszli na pewno dlatego PROSZE Was pojdzcie 5 GRUDNIA i oddajcie glos ABY NASZE MIASTO WRESZCIE ZACZELO ZYC!!! Pozdrawiam Juz kandydat PO zapowiedzial poparcie dla Lukasza...
Komentarzy0
Wyświetleń593
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~zanetaWłocławek
ZOBACZCIE ILE ZARABIAJA KOLEDZY PALUCKIEGO!!
ZOBACZCIE ILE ZARABIAJA KOLEDZY PALUCKIEGO!! >>>>>>>>"Włocławianie są oburzeni wysokością poborów prezesów miejskich spółek, których pensje są ponad pięć razy wyższe od średniej w regionie. Najbogatsi zarabiają prawie 15 tys. złotych brutto. image Około 2800 złotych - tyle wynosi przeciętne wynagrodzenie w naszym...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~REKA REKE MYJEWłocławek
głosowalemj na PO ale teraz ide glosowac na PIS bo nie
głosowalemj na PO ale teraz ide glosowac na PIS bo nie dopuszcze tych ..... do wladzy ponownie
Komentarzy1
Wyświetleń746
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~lolek benzynaWłocławek
Mieszkańcy Zazamcza! Czym się kierowaliście wybierając
Mieszkańcy Zazamcza! Czym się kierowaliście wybierając Chmielewskiego? Mieszkańcy Kazimierza Wielkiego/Zawiśla! Czym się kierowaliście wybierając Stelmasika? Czy naprawdę macie tak krótką pamięć?
Komentarzy3
Wyświetleń821
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~widz25_Włocławek
skoro zbonikowski jest prawnikiem to dlaczego do sądu
skoro zbonikowski jest prawnikiem to dlaczego do sądu przeciwko Pałuckiemu poszedł z adwokatem czy sam nie potrafi sie bronić?????? a przed kamerami taki wygadany super prawnik hheheheheheee
Komentarzy2
Wyświetleń798
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~fan- meleksaWłocławek
ZBONIKOWSKI Wszyscy, którzy głosowali na pana
ZBONIKOWSKI Wszyscy, którzy głosowali na pana Zbonikowskiego powinni pamietac o jego wyczynach na Cyprze wraz z posłem Karskim, gdzie zdewastowali podczas dobrej zabawy mienie hotelu. Zbonikowski dodatkowo miał zatrzymane prawo jazdy Ja nie jestem w stanie zaufać takiemu człowiekowi, który nie stosuje się do norm społecznych.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~jarmargutWłocławek
Prawda jest taka: Pałucki zmiażdżył całe te anty
Prawda jest taka: Pałucki zmiażdżył całe te anty rozwojowe towarzystwo na czele z PiSowskim Zbonikowskim. To są fakty a o fikcjach piszcie sobie co chcecie naiwniacy z PiSu, WWsu i PO. Wasza porażka to wasz wstyd!!!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~zabanikowkiWłocławek
Zawsze pisałem ,że ten farbowany kogucik co się wstydzi
Zawsze pisałem ,że ten farbowany kogucik co się wstydzi swojego grzebienia, nie wygra z rasowym politykiem i prawdziwym gospodarzem miasta Włocławka. Brawo Panie Pałucki. Myślę ,że teraz to już tylko formalność.Jak czytałem na zaprzyjaźnionym forum PO poprze kandydata Pałuckiego .Z resztą ma w tym przecież interes ,a to ludzie...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez rolnikWłocławek
Niewiele brakowało,ale to już tylko formalność ,takie
Niewiele brakowało,ale to już tylko formalność ,takie drobne zabiegi kosmetyczne i po Zbonim.Brawo Pałucki.
Komentarzy0
Wyświetleń702
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez waderaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA