Forum › Włocławek

Zbonikowski powinien się wycofać. Włocławianie nie chcą
Zbonikowski powinien się wycofać. Włocławianie nie chcą PiS w swoim mieście. Nie chcą obietnic bez pokrycia. Kaczyński obiecywał kilka milionów mieszkań. I co? Gdzie są te mieszkania? Zbonikowski też obiecuje dworzec na cudzym gruncie i pas startowy na terenie innej gminy. To gruszki na wierzbie. Chłopie, nie rób ludziom wody z...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~kapitarWłocławek
Zadziwiła mnie wypowiedź kandydata PiS w tzw. telewizji CW.
Zadziwiła mnie wypowiedź kandydata PiS w tzw. telewizji CW. Zamiast po sromotnie przegranej pierwszej turze mówić o programie, planach, o tym w jaki sposób pewne rzeczy trzeba zrobić to on znowu skupił się na krytykowaniu obecnego prezydenta. Widać wyraźnie, że Zbonikowski nie ma nic do zaoferowania. Zero umiejętności menadżerskich....
Komentarzy0
Wyświetleń661
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~obywatelWłocławek
Z dwojga złego,- lepsze zło.Jedno jest pewne. Może
Z dwojga złego,- lepsze zło.Jedno jest pewne. Może Włocławek zgubi ten " ogon " , czerwony Włocławek {jak pisało kiedyś przy wieżdzie do miasta od strony Brześcia.A jak się wywiąże z obietnic Zbonikowski to się okaże.OBY.Z koalicją napewno będzie mu łatwiej.Ta 11-ka SLD nie da rady przeszkodzić.A Pałucki został sam przez...
Komentarzy0
Wyświetleń666
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~B.K.Włocławek
Zbonikowski z PiSu to jest wg mnie człowiek, który zrobi
Zbonikowski z PiSu to jest wg mnie człowiek, który zrobi wszystko dla posiadania władzy, zresztą ma wspaniałego nauczyciela-prezesa Jarka Kaczyńskiego. Nie chcemy prezydenta Zbonikowskiego-PiSowskiego we Włocławku!!!
Komentarzy3
Wyświetleń980
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Miernik emocjiWłocławek
Nowy Prezydent Miasta-Łukasz Zbonikowski Młodzi ludzie-
Nowy Prezydent Miasta-Łukasz Zbonikowski Młodzi ludzie- proszę, idźcie 5 grudnia do urn, zagłosujcie na tego kandydata, nie siedźcie w domu. Następna okazja do zmian w tym mieście nadarzy się dopiero za kilka lat!!! Czy nie szkoda Wam czasu, straconych możliwości zmiany oblicza tego zaściankowego miasta? Prezydent Płocka ma 34 lata,...
Komentarzy0
Wyświetleń488
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~karolWłocławek
Poszukuję partnerki do gry w szachy (piątek,sobota). W
Poszukuję partnerki do gry w szachy (piątek,sobota). W przypadku przegranej partii molestowanie seksualne niewykluczone :) Teraz twój ruch.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez cyklistaWłocławek
Pani Horonziak rozczula się nad mężem, który dostał 165
Pani Horonziak rozczula się nad mężem, który dostał 165 głosów mimo, że prowadził w WC 24 jakieś programy, był z-cą Prezydenta itd. Powiedziała, że rozwój jest wtedy gdy szybko zmienia się władza, hehe. Ale desperacja, sama będzie decydować w Radzie Miasta już 3 kadencję - co za hipokryzja!!! Po co starała się wejść do...
Komentarzy0
Wyświetleń634
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MilenkaWłocławek
Ale teraz wszystko się obróciło, wszyscy przeciwko
Ale teraz wszystko się obróciło, wszyscy przeciwko Pałuckiemu i nagle popierają Zbonikowskiego. Pytanie - dlaczego ?
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Teraz wszyscy przeciw ?Włocławek
Nowy zarząd miasta? Zbonikowski, Kazimierczak i
Nowy zarząd miasta? Zbonikowski, Kazimierczak i Krut-Horonziak. Będziemy mieli krainę mlekiem i miodem płynącą... Tylko Łukaszu uważaj na Horonziakową, bo możesz być tak potraktowany jak Pałucki przez tej pani męża.
Komentarzy0
Wyświetleń580
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~jagodaWłocławek
Jeśli Zbonikowski zostanie prezydentem, to Kazimierczak i
Jeśli Zbonikowski zostanie prezydentem, to Kazimierczak i Krut-Horonziak zostaną wiceprezydentami!!!!! CZY TEGO CHCECIE? To byłaby klęska dla Włocławka! Zbonikowski - osoba bez żadnego doświadczenia zawodowego, Kazimierczak - specjalista od składania wózków i Horonziak - znawca od grzebania w ziemi i szukania haków na konkurentów. Nic...
Komentarzy0
Wyświetleń672
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~walecznyWłocławek
H.... powinien zamknąć się w domu i nie odzywać, jak ten
H.... powinien zamknąć się w domu i nie odzywać, jak ten człowiek może tak pluć Pałuckiemu w twarz, jak mu było tak źle przez 4 lata to mógł się zwolnić a nie teraz obrzuca błotem swojego chlebodawcę. Trzema nie mieć godności, mam nadzieje, że po wyborach wytoczą mu kilka procesów.
Komentarzy1
Wyświetleń758
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~zbulwersowanaWłocławek
Zmieniając temat -Co myślicie o strefie podwójnego
Zmieniając temat -Co myślicie o strefie podwójnego opodatkowania we Włocławku -zgodnie z logika pieniądze z tego podatku powinny być przekazywane na budowę nowych parkingów ,a na co idą ?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Pałucki stworzył ciepłe posady polityczno -partyjne
Pałucki stworzył ciepłe posady polityczno -partyjne np.kukucki ds marketingu w MPEC szparaga w OSiR czy Włocławianie dalej chcą płacić na te ciepłe posadki wyborcy zastanówcie się ... ja mam tej propagandy sukcesu już dosyć i nic dziwnego że młodzi wyjeżdżają z tego miasta bo nie ma co szukać tu ambitny młody człowiek spoza...
Komentarzy1
Wyświetleń731
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~aaaWłocławek
To ja dorzucę jeszcze kilka pytań na które odpowiedź
To ja dorzucę jeszcze kilka pytań na które odpowiedź "dobremu gospodarzowi" nie powinna zrobić żadnego problemu: 1) Co powoduję, że liczba mieszkańców miasta ulega ciągłemu zmniejszeniu - czy podczas następnych wyborów wybierać będziemy burmistrza czy już może wójta. 2) Jakie inwestycję zostały zrealizowane przy udziale...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~axWłocławek
Prezydent Pałucki wygrał w sądzie apelacyjnym z kandydatem
Prezydent Pałucki wygrał w sądzie apelacyjnym z kandydatem Zbonikowskim. Panie Zbonikowski dośc już sPISków, nawet na debaty Pan nie chodził i ignorował Pan mieszakńców Włocławka. Taka niedostępna osoba na stanowisku prezydenta nie jest potrzebna.
Komentarzy2
Wyświetleń865
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~piorunWłocławek
2 tura wyborow oraz prosba MODERATORA o merytoryczna dyskusje
2 tura wyborow oraz prosba MODERATORA o merytoryczna dyskusje sklonily mnie do zadania paru pytan Panu Andrzejowi Paluckiemu. 1. W zwiazku z szumnie gloszona Propaganda SUKCESU prosze mi odpowiedziec dlaczego Wloclawek widnieje na 3 miejscu wsrod miast o NAJWIEKSZYM BEZROBOCIU (dane GUS) Zrodlo:...
Komentarzy3
Wyświetleń936
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~temidaWłocławek
Przed chwilą w telewizji Kujawy obejrzałam spotkanie nowej
Przed chwilą w telewizji Kujawy obejrzałam spotkanie nowej rady miasta, gdzie p. Kazimierczak.olga Krut-Horonziak / mający swoje osobiste powody/wypowiadali się o prezydencie Pałuckim nazywając go butnym i aroganckim.Czy dlatego, że nie chciał być marionetką , tylko miał swoje zdanie.Na szczęście większość włocławian ma...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ZbuntowanaWłocławek
Mieszkańcy Zazamcza! Czym się kierowaliście wybierając
Mieszkańcy Zazamcza! Czym się kierowaliście wybierając Chmielewskiego? Mieszkańcy Kazimierza Wielkiego/Zawiśla! Czym się kierowaliście wybierając Stelmasika? Mały popis dali we Włocławskim WORDie?!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~widz25_Włocławek
Proponuję na najbliższe 2 tygodnie zamknąć dział
Proponuję na najbliższe 2 tygodnie zamknąć dział "Włocławianie piszą" ze względu na bardzo dużą ingerencję sztabów wyborczych i bojówek partyjnych prześcigających się w opluwaniu fekaliami i łamaniem wszelkich zasad dobrego smaku i jakiegokolwiek poziomu. Przeżyłem do 25 roku życia bez Internetu to i te parę dni przeżyję...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~RozsądnyWłocławek
Dzisiaj pracownik Włocławskiej Spółdzielni Mieszkaniowej
Dzisiaj pracownik Włocławskiej Spółdzielni Mieszkaniowej roznosił decyzje o podwyższeniu czynszów na podstawie uchwały zarządu. To po co jest ta rada, skoro nic nie może, tylko brać co miesiąc pieniądze.Zlikwidować te rady, a nie podwyższać ludziom czynsze. To jest naprawdę super fucha, za nic nie odpwiadać i brać takie...
Komentarzy3
Wyświetleń865
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~OxyWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA