Forum › Włocławek

Białym puchem posypało i krajową jedynkę - jak co roku
Białym puchem posypało i krajową jedynkę - jak co roku nam zablokowało.A takich dróg w Polsce jest oooooo albo i więcej.A drogowcy? znowu zaskoczeni?Teraz dopiero ruszyły pługi śnieżne.Dobrze,że w ogóle wyjechały na drogę.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~wernyhoraWłocławek
Dziekuję ,za szybkie położenie asfaltu na odcinku ulPolna
Dziekuję ,za szybkie położenie asfaltu na odcinku ulPolna iul Zielna ułatwi ruch .
Komentarzy0
Wyświetleń611
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ala Włocławek
zawsze byłem za sld ale pora zmienić to i zagłosuje na
zawsze byłem za sld ale pora zmienić to i zagłosuje na Zbonikowskiego:) trzeba rozwalić ten system kolesiostwa
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~do apeluWłocławek
Panie Andrzeju Teodorze Pałucki -ja włocławianin starszej
Panie Andrzeju Teodorze Pałucki -ja włocławianin starszej daty ,chcę wiedzieć, co dobrego zrobił pan ,aby włocławianie nie opuszczali swojego rodzinnego miasta. W grudniu 2006r Włocławek liczył 119,560 mieszkańców ,a w styczniu br Włocławek liczył 114,801 mieszkańców .
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MOHERWłocławek
We włocławskim szpitalu oszczędzją do przesady.Pacjenci
We włocławskim szpitalu oszczędzją do przesady.Pacjenci na odziale wewnętrznym nie mają ciepłej wody.Żeby się umyć podgrzewają wodę w czajnikach.Czy to obecnie standard? Co na to Sanepid?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~RudiWłocławek
Prezydent pałucki ma wsparcie aż 10 organizacji i partii.
Prezydent pałucki ma wsparcie aż 10 organizacji i partii. Popierają go tysiące ludzi,a kandydat PiS tak się wypowiada jakby tylko on miał szerokie poparcie. To nieprawda.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~sowaWłocławek
Kandydat PiS stwierdził, że nie chce łączyć interesów
Kandydat PiS stwierdził, że nie chce łączyć interesów partyjnych z interesami miasta. Czyżby sugerował, że PIS ma interesy szkodliwe dla interesów Włocławka?
Komentarzy2
Wyświetleń918
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~pisWłocławek
Apeluję do byłej kandydatki na prezydenta, aby nie robiła
Apeluję do byłej kandydatki na prezydenta, aby nie robiła ludziom wody z mózgu. Dynamicznie rozwijają te miasta, gdzie jest kontynuacja kadencji. Dla Włocławka będzie najkorzystniej jeśli prezydentem pozostanie Pałucki.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~zenekWłocławek
Apeluję do kierowców aut ! do waszego rozsądku ! ludzie
Apeluję do kierowców aut ! do waszego rozsądku ! ludzie opamiętajcie się ! w śnieżycy to się jeździ spokojnie , powoli ... jadę 40 km/h bo na tyle pozwalają warunki na drodze ... wyprzedzają wszyscy jak by było lato i asfalt czarniutki i suchutki ... naciśnijcie na hamulec i zobaczcie jak wasze wspaniałe auta się zachowują na...
Komentarzy2
Wyświetleń905
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez negocjatorWłocławek
Napisałem maila do prezydenta i mija już 2 tygodnie i nie
Napisałem maila do prezydenta i mija już 2 tygodnie i nie mam odpowiedzi, sorry, ale XXI wiek mamy, zresztą modernizacji strony UM, na której nie ma wizualizacji projektów, to też o czymś świadczy. A wiem, że za "modernizację" kolorystyczną pewna firma wzięła kilkadziesiąt tysięcy złotych. Pisałem maile do kilku radnych, po...
Komentarzy2
Wyświetleń876
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~TomekWłocławek
Person i Wojtkowski chcą w drugiej turze poprzec
Person i Wojtkowski chcą w drugiej turze poprzec kandydaturę Andrzeja Pałuckiego na urząd prezydent Włocławka. Może ma to związek z poparciem, jakiego Pałucki udzielił Bronisławowi Komorowskiemu, kiedy ten przyjechał do Włocławka przed wyborami na prezydenta Polski,albo poprostu wiedza co działo by się w miescie gdyby jakimś...
Komentarzy3
Wyświetleń920
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MironWłocławek
Ktoś wypowiada się, że ś.p. Lech Kaczyński oddał
Ktoś wypowiada się, że ś.p. Lech Kaczyński oddał życie, pytam się za kogo i z jakiej okazji. Prezydent nie oddał życia tylko je stracił jak 95 pozostałych ofiar tragedii smoleńskiej. Inni ludzie na tej ziemi też stracili a nie oddali życia w wypadkach, kataklizmach itp. Nie piszcie głupot po prostu.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Oddał życie?Włocławek
Prezydent Włocławka powinien mieszkać we Włocławku. A z
Prezydent Włocławka powinien mieszkać we Włocławku. A z tego co wiem kandydat PiS buduje sobie dom poza Włocławkiem. Zresztą jego kolega, radny PiS, dyrektor WORD, też.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~włocławianinWłocławek
Dla mnie pan z PIS jest kompletnie niewiarygodny. Chce
Dla mnie pan z PIS jest kompletnie niewiarygodny. Chce odejść w trakcie kadencji sejmu wystawiając do wiatru tych, co go wybrali. Po wpadce na jeździe ... tez mówił mediom, że wyciągnął z tego wnioski. I co? Gazety i telewizja kłamały informując o jego wyczynie na Cyprze?
Komentarzy0
Wyświetleń667
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~anty-PISWłocławek
To zadziwiające, że kandydat PiS nie przedstawia
To zadziwiające, że kandydat PiS nie przedstawia konkretnych planów, nie mówi o swoim sposobie na rozwój Włocławka. Koncentruje się tylko na boksowaniu obecnego prezydenta. Dla mnie wniosek jest jeden. Ten niedoświadczony kandydat PIS nie wie w jaki sposób można prowadzić miasto drogą rozwoju. Dlatego chce ugrać jakieś głosy...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~wojtekWłocławek
Ochrona z Klubu P..... pozostawia wiele do życzenia.Nie
Ochrona z Klubu P..... pozostawia wiele do życzenia.Nie interesują się niczym tylko poniewierają ludzi i traktują ich jak zwierzęta w tym kobiety. Byłam świadkiem jak ochroniarz z Klubu Piekarnia nadużywał siłę wobec kobiety która po prostu chciała od nich pomocy... zginęła jej kurtka i została wywalona z Klubu na mróz bez...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Ona AnonimWłocławek
Wybór zależy od nas.Zawsze może być gorzej lub lepiej.
Wybór zależy od nas.Zawsze może być gorzej lub lepiej. Proszę bardzo was szanowni sąsiedzi o uważne przeczytanie i skomentowanie mojej wypowiedzi na koniec. Wiedząc że nie da się ocenić wszystkiego tym bardziej na czarne i białe,staram się wybrać lepsze zło a raczej słabsze zło.To prawda że buntownicy z dobrymi chęciami nie...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Quo vadis Platformo włocławska? Mariusz Błaszczak, szef
Quo vadis Platformo włocławska? Mariusz Błaszczak, szef klubu parlamentarnego Prawa i Sprawiedliwości, powiedział w Radiu Zet, że "prezydent Bronisław Komorowski został wybrany przez nieporozumienie". Podobne słowa wypowiedział kilka miesięcy temu rozgoryczony prezes Prawa i Sprawiedliwości. Człowiek wykształcony powinien rozumieć...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~DionizyWłocławek
WŁOCŁAWEK SIĘ ROZWIJA NIE ZMIENIAJMY TEGO ZMIEŃMY
WŁOCŁAWEK SIĘ ROZWIJA NIE ZMIENIAJMY TEGO ZMIEŃMY PAŁUCKIEGO
Komentarzy1
Wyświetleń744
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~aaaWłocławek
Przed pierwszą turą wyborów ksiądz w kościele na
Przed pierwszą turą wyborów ksiądz w kościele na każdej mszy ostrzegał wiernych, żeby nie głosowali przypadkiem na ugrupowania lewicowe. Nie będę tu przytaczał podanych przez niego kościelnych motywacji.
Komentarzy2
Wyświetleń801
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AlojzyWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA