Forum › Włocławek

W telewizji Kujawy dzisiaj wysłuchałem głosu poparcia Pana
W telewizji Kujawy dzisiaj wysłuchałem głosu poparcia Pana Lebiedzińskiego dla obecnego Prezydenta Pana Pałuckiego. Poparcia udziela za chęć realizacji jego postulatów, a dotyczą one: 1. Lewoskrętu z ulicy POW - miał być i będzie, zatem co to za nowość, 2. Bezpłatnego parkowania w strefie płatnego parkowania w Śródmieściu...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~AlojzyWłocławek
Nigdy nie zagłosuję na PiS i to znaczy, że nie zagłosuję
Nigdy nie zagłosuję na PiS i to znaczy, że nie zagłosuję na Zbonikowskiego, który w desperacji przed II turą chyba by się nawet przyznał, że nigdy do PiSu nie należał. Zobaczycie przegranego Zbonia po wyborach. Będzie taki sam jak jego prezesik Kaczyński. 4 lata plucia i zniewag, bo to się ma we krwi a maski zakłada się na wybory...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Eliza lat 26Włocławek
Kandydat na prezydenta Zbonikowski mówi że w indeksie
Kandydat na prezydenta Zbonikowski mówi że w indeksie trzeba mieć same piątki aby by dobrym menadżerem. Ciekawe jak to się ma do pana Dębczyńskiego (który ma być wiceprezydentem) skoro ten na oczy nie widział indeksu?
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
czy wiecie ze na jednego mieszkanca naszego miasta przypada
czy wiecie ze na jednego mieszkanca naszego miasta przypada 3,25 szczura? Poki co masowo nie opuszczaja miasta wiec jest nadzieja ze miasto nie zatonie no chyba ze sznurem beda wychodzic 6 grudnia jak pan Z objalby wladze> Radze obserwowac miasto bo szczury to bardzo inteligentne stworzenia...moze dadza nam wskazowke....?
Komentarzy0
Wyświetleń674
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~pinokioWłocławek
"Będziemy zagospodarowywać tereny na osiedlu
"Będziemy zagospodarowywać tereny na osiedlu Kokoszka" co to dokładnie znaczy ?!?!?
Komentarzy0
Wyświetleń643
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ProgramWłocławek
Pani Domicela Kopaczewska będzie teraz podnóżkiem u
Pani Domicela Kopaczewska będzie teraz podnóżkiem u młodego PiS-owca Zbonikowskiego!Taki wstyd dla PO,ciekawe co Tuski powiedzą?hahaha
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Szkoda ,że solidaruchy najpierw rozwalili całą gospodarkę
Szkoda ,że solidaruchy najpierw rozwalili całą gospodarkę (8 lat strajków),część ukradli a teraz mają pretensje do garbatego, że ma dzieci proste.POPiS ze Zbonim na czele strasznie pomaga Anwilowi.Takiego Prezydenta oczekujecie.On nawet na posiedzenia Sejmu nie jeździ a to jego obowiązek, bo kasę z waszych podatków bierze. Niedługo...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Czy policja nie jest w stanie zrobić porządku z kierowcami
Czy policja nie jest w stanie zrobić porządku z kierowcami jeżdżącymi po lewym pasie. We włocławku to jest nagminne. Przecież mamy ruch prawostronny. I nie czepiałbym się tu żadnych tablic rej. typu CW czy CWL. Zresztą te CWL to włocławianie co teraz mieszkają w powiecie włocławskim. O prawidłowym korzystaniu z rond już nie...
Komentarzy2
Wyświetleń770
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~NorekWłocławek
Jak robi się w Toruniu parking podziemny i to przy
Jak robi się w Toruniu parking podziemny i to przy zabytkowym kościele, nikt nie mówi, że się zawali albo inne NIE, bo nie.I za jaką kwotę można, tylko trzeba chcieć. 9 mln zł to niewiele, rocznie 2 mln jak na Włocławek to groszowe sprawy a wiele ułatwi. Parking podziemny czas budować na Placu Wolności !!! "Robotnicy z...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Parking podziemny !!!Włocławek
P. Knut-Horonziak na konferencji prasowej calego tego stolu
P. Knut-Horonziak na konferencji prasowej calego tego stolu przegranych, co startowali na prezydentow i prezydentowe Wloclawka narzekala bardzo, ze Palucki to sie jej mezem wyslugiwal i sie nim zaslanial, i ze jej maz musial to znosic... itd... Mam pytanie! dlaczego musial znosic? czy byl przywiazany do fotela wice-prezydenta? czy ktos tam go...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ani za tym ani za tamtymWłocławek
Widzę, że w naszym mieście uaktywniła się nowa druga
Widzę, że w naszym mieście uaktywniła się nowa druga lewica , ta jest inna bo ma inne logo niż Sld i inne niż PL(Polska Lewica), to w końcu ile będzie tych prawic i lewic. Prawdopodobnie o ile mnie słuch nie myli to ta nowa jest lewicą katolicką.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AlojzyWłocławek
jechalem ostatnio we Wloclawku autobusem miejskim, konkretnie
jechalem ostatnio we Wloclawku autobusem miejskim, konkretnie 12; autobus nowy, czysciutki, przyjemny glos mowi jaki jest przystanek, jaki nastepny, super; jedyne co bylo tak naprawde uciazliwe to, to ze nie mozna bylo zobaczyc nic przez okno, poniewaz cale bylo zaklejone reklama; no nic to, bo przeciez glos z glosnika podaje przystanki, wiec wiem...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~troche klaustrofob ?Włocławek
Moi drodzy, po co kłótnie, po co wasze spory głupie - wnet
Moi drodzy, po co kłótnie, po co wasze spory głupie - wnet i tak zginiemy w zupie. Nie istotne jakiego koloru. Oni bawią się naszym kosztem i walczą jedynie o swoje d...!!!!
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KapustaWłocławek
Wszędzie słychać ,że kupowanie głosów na te wybory to
Wszędzie słychać ,że kupowanie głosów na te wybory to we Włocławku to była NORMALNOŚĆ ,a co na to ,,organy'', co na to PKW ,Co na to ,,mężowie'' podobno zaufania i wreszcie ,co na to my -UCZCIWI NAIWNI WYBORCY-PODATNICY? Czy nie jesteśmy traktowani jak stado baranów ?
Komentarzy0
Wyświetleń659
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Generał Jaruzelski nas pojedna Felieton •
Generał Jaruzelski nas pojedna Felieton • tygodnik „Najwyższy Czas!” • 26 listopada 2010 Zaproszenie przez prezydenta Bronisława Komorowskiego generała Wojciecha Jaruzelskiego na posiedzenie Rady Bezpieczeństwa Narodowego wywołało falę komentarzy – od zgorszonych po entuzjastyczne. Tymczasem nie ma...
Komentarzy0
Wyświetleń638
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JohanWłocławek
Jestem ciekawa co wstrzymuje, połozenie asfaltu na odcinku
Jestem ciekawa co wstrzymuje, połozenie asfaltu na odcinku ul,Polnej z Zielną ,to już 3 tygodnie?
Komentarzy2
Wyświetleń806
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~alaWłocławek
Zbonikowski z PiSu "wykolegował" Kazimierczaka i
Zbonikowski z PiSu "wykolegował" Kazimierczaka i Kopaczewską i teraz się z nich śmieje. Wojtkowski by pozamiatał Zboniowi, ale Zboniu jest cwany (nie, że inteligentny). Nie daj Boże, żeby wygrał bo tak samo wykiwa nas wyborców! Głosujmy na Pałuckiego!!!
Komentarzy2
Wyświetleń840
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KatarzynaWłocławek
Jak mogę zagłosować na pisowskiego kandydata na prezydenta
Jak mogę zagłosować na pisowskiego kandydata na prezydenta skoro w tak młodym wieku nie ma żadnego doświadczenia zawodowego, ale jazdę ..... już ma opanowaną! A w dodatku nie ma odwagi do tego przyznać się przed swoimi potencjalnymi wyborcami! Więc jak mogę powierzyć takiej osobie finanse mojego miasta!
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~pytanko Włocławek
Płynęło przy krawężniku-w deszczowy wieczór
Płynęło przy krawężniku-w deszczowy wieczór g... Płynęła na nim mucha - spokojnie ,prawie równo Wtem wiatr nagle się zerwał - potężna ulewa Mucha sterując łajnem wzięła kurs na drzewa Gdy do skrzyżowania zmierzał -rynsztok wody Na innym g... komar płynął-stawaj więc w zawody Podnieś mucho żagle ,ściągaj...
Komentarzy1
Wyświetleń736
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~cyklistaWłocławek
LUDZIE NIE GŁOSUJCIE NA PAŁUCKIEGO!! WY NAWET NIE WIECIE CO
LUDZIE NIE GŁOSUJCIE NA PAŁUCKIEGO!! WY NAWET NIE WIECIE CO SIE DZIEJE, JAKIE TAM SA STRUKTURY- TRZEBA ROZWIAC TO CALE TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~APELWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA