Forum › Włocławek

Nie zatrzymujmy sie w pol drogi... ... a jesli te droga to
Nie zatrzymujmy sie w pol drogi... ... a jesli te droga to droga do NIKAD, lub na jej koncu jest PIERWSZE MIEJSCE WSROD miast o NAJWIEKSZYM bezrobociu? Dlatego wybieram Zbonikowskiego!
Komentarzy1
Wyświetleń695
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MarekWłocławek
Jestem oburzony stwierdzeniem kandydata PiS, że 60-latkowi,
Jestem oburzony stwierdzeniem kandydata PiS, że 60-latkowi, jako osobie w wieku przedemerytalnym, jest wszystko jedno. Takie osoby mają życiowe doświadczenie i wiedzę. Widać tu niedojrzałość Zbonikowskiego i brak szacunku dla ludzi dojrzałych. Myślę, że nikt w wieku 50+ NIE zagłosuje na niego!
Komentarzy1
Wyświetleń681
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~adamWłocławek
Moim zdaniem to papierowe poparcie dla Zbonikowskiego trzech
Moim zdaniem to papierowe poparcie dla Zbonikowskiego trzech przegranych kandydatów na prezydenta nic nie znaczy. Wynik jednego był wręcz w granicach błędu statystycznego, wielu radnych uzyskało wyższe poparcie. Jedna osoba, co jasno widać, zrobiła to z jakiegoś rodzaju zemsty, a kolejny przegrany chyba z desperacji. A kandydat nadal jak...
Komentarzy0
Wyświetleń567
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~karolWłocławek
Byłam wczoraj na Andrzejkach karaoke w jednym z
Byłam wczoraj na Andrzejkach karaoke w jednym z włocławskich pubów. Ku mojemu zaskoczeniu zobaczyłam tam prezydenta Pałuckiego. Rozmawiał z młodzieżą kibicował wykonawcą i czasem podśpiewywał piosenki. Udało mi się z nim chwilę porozmawiać i napraw wrażenie jest. Ten gość ma ogromną wiedzę. Przekonał mnie do siebie. Będę...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~BożenaWłocławek
Dzisiaj w TVP wielka debata Pałucki - Zbonikowski. Kto
Dzisiaj w TVP wielka debata Pałucki - Zbonikowski. Kto będzie Nixonem, a kto Kennedym?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~telewidzWłocławek
Wróble w UM ćwierkają że pan H z zazamcza ma podobno
Wróble w UM ćwierkają że pan H z zazamcza ma podobno zastąpić pana H z michalina przy sterze włocławskiej oświaty ku radości zainteresowanych. Tak trzymać panie prezydencie, xxxxxxx muszą wiedzieć kto tu rządzi…
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~UrzędnikWłocławek
Miejscowi EKOLODZY ,gdzie jesteście ,dlaczego nie
Miejscowi EKOLODZY ,gdzie jesteście ,dlaczego nie protestujecie ,dlaczego nie przeszkadza wam zalewanie ulic miasta kwasem solnym ,czy wasza ekologia jest tylko na pokaz ? Dlaczego nikt nie przykuje się do drzewa przy ulicy oblewanego kwasem solnym .Przypomnę wam to przy najbliższym waszym ,,proteście '' dotyczacym Wisły do której ten kwas...
Komentarzy0
Wyświetleń522
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
nawet podobała mi sie decyzja Persona i wojtkowskiego w
nawet podobała mi sie decyzja Persona i wojtkowskiego w sprawie wyborów! szczególnie to że należy dyskutować z różnymi środowiskami społecznymi, zawodowymi i politycznymi.Przeciwstawiają się także zdecydowanie agresji i oszczerstwom, które były obecne w kampanii wyborczej. Po raz wtóry zabrakło debaty o mieście, natomiast...
Komentarzy0
Wyświetleń658
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~szczeryWłocławek
O nierządne królestwo i zginienia bliskie Gdzie ani prawa
O nierządne królestwo i zginienia bliskie Gdzie ani prawa ważą, ani sprawiedliwość Ma miejsca, ale wszystko złotem kupić trzeba!
Komentarzy0
Wyświetleń688
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Jan KochanowskiWłocławek
Długi i plany...Za kadencji pana Pałuckiego na rok 2007
Długi i plany...Za kadencji pana Pałuckiego na rok 2007 42.477.317 złotych (planowany deficyt budżetowy) na rok 2008 61.889.603 złotych (planowany deficyt budżetowy) 151.740.882 złotych (dług publiczny czyli deficyt plus koszty kredytów pożyczek i ich obsługi) na rok 2009 113.971.973 złotych (planowany deficyt...
Komentarzy1
Wyświetleń833
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Rekomendacja marszałka. Trzeba być bardzo
Rekomendacja marszałka. Trzeba być bardzo zdeterminowanym aby z taką euforią traktować i rozgłaszać zachowanie marszałka Całbeckiego. Czy mógł coś innego zrobić marszałek przyparty do muru? Otóż innego wyjścia nie miał i wybrnął z tego bardzo dyplomatycznie. Przede wszystkim uczciwie. Najlepiej niech sam to...
Komentarzy0
Wyświetleń548
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Andrzeju ..... drzewka to nie wszystko;) spij dobrze...
Andrzeju ..... drzewka to nie wszystko;) spij dobrze... sprawiedliwość idzie po ciebie
Komentarzy0
Wyświetleń619
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~sosWłocławek
Cos pozytwnego w naszym miescie,od jakiegos czasu obserwuje
Cos pozytwnego w naszym miescie,od jakiegos czasu obserwuje poczynania klubu judo-Olimpijczyk,widze wyniki zawodnikow super,dzieciaki zdobywaja medale,rozwijaja sie,promuja Włocławek. Wiec mozna jak sie chce duzo zalezy od ludzi ,brawo Pani Aneta Szczepanska i zespol klubu-oby tak dalej mimo tych ciezkich czasow tak trzymac. Miasto powinno...
Komentarzy1
Wyświetleń774
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~kibicWłocławek
Audycja w TV KUJAWY Wlasnie zobaczylem wiadomosci w TVKujawy
Audycja w TV KUJAWY Wlasnie zobaczylem wiadomosci w TVKujawy i ciekawi mnie ile jeszcze zna okreslen tego samego Kuzniewicz (Cypr, po pijanemu... zacial sie widac brak wiedzy) ahh po co Wloclawianie GO wybierali brak AKTYWOWI PALUCKIEGO jakichkolwiek logicznych argumentow, a ze Zbonikowski na szyldach UMIESZCZA FAKTY to boli ich to o TYM WOLELI...
Komentarzy1
Wyświetleń836
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MrTrueWłocławek
PiSowski Zbonikowski jest zdeterminowany do zmian? Pytannie
PiSowski Zbonikowski jest zdeterminowany do zmian? Pytannie tylko czy do dobrych! Ja w to wątpię i zagłosuję na Prezydenta Andrzeja Pałuckiego, bo wiem po 4 latach jego rządów w mieście, że potrafi ściągać dla miasta pieniądze!!!
Komentarzy0
Wyświetleń578
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KamilaWłocławek
co sądzicie o działaniu służb drogowych????????????czy
co sądzicie o działaniu służb drogowych????????????czy radzą sobie odpowiednio na drogach parkingach i chodnikach......
Komentarzy3
Wyświetleń924
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~fan- meleksaWłocławek
Coś jeszcze zapodam z okazji Andrzejek i toczącej się tu
Coś jeszcze zapodam z okazji Andrzejek i toczącej się tu obecnie "debaty" n.t. naszego miasta. B. dużo zdjęć Włocławka współczesnego (na dół). Włocławek przedwojenny oraz filmy o Włocławku (do góry). No i gdzieniegdzie komentarze na temat naszego grodu, tzn. opinie nie Włocławian. No cóż, oceńcie sami....
Komentarzy2
Wyświetleń943
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Chciałbym zauważyć że zagrywka kolegów pana Pałuckiego
Chciałbym zauważyć że zagrywka kolegów pana Pałuckiego z wpisywaniem minusów każdemu kto nie popiera to nietrafiony pomysł i nie zmieni on nastawienia i motywacji ludzi którzy chcą zmian...i na pewną nie pozwolą by pozostało jak jest. Jeśli jesteście inteligentni napiszcie swoje obiektywne zdanie a nie tylko minus bo to strasznie...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Ale Osińscy załatwili swoich wyborców - lepiej gdyby
Ale Osińscy załatwili swoich wyborców - lepiej gdyby Dziengelewska przeszła a nie oni. Startowali z WWS a po wyborach nagle im się lewica spodobała? Nieładnie się bawicie.
Komentarzy0
Wyświetleń577
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~StachaWłocławek
Cholerka!! Byłbym zapomniał o tak ważnej sprawie!
Cholerka!! Byłbym zapomniał o tak ważnej sprawie! Wszystkim (potencjalnym) Andrzejom z naszego Forum |%| |%| |%| 100 lat! No to chluśniem bo uśniem;)))
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA