Forum Włocławek

3 x NIE dla PO i SLD.
3 x NIE dla PO i SLD.
Komentarzy3
Wyświetleń618
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Żaden kandydat na prezydenta Włocławka mi nie odpowiada.
Żaden kandydat na prezydenta Włocławka mi nie odpowiada. Odnoszę wrażenie że większość to karierowicze. Mimo to zagłosują na kandydata PIS. Przynajmniej wiem, ze tam są ludzie UCZCIWI.
Komentarzy8
Wyświetleń610
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~pani inżynierWłocławek
porownuje prezydenta Pałuckiego z Wiktorskim burmistrzem
porownuje prezydenta Pałuckiego z Wiktorskim burmistrzem Lubienia Kujawskiego czyli dwóch samorządowców: Pałucki: -przystań Zgłowiączka -marina -basen -inkubator Wiktorski: firmy ulokowane na lotnisku gdzie ludzie z Wloclawka dojezdzaja do pracy: -kleje Kreisel -Superfos -Biofuture -fabryka brykietu i wiele innych... małe...
Komentarzy0
Wyświetleń633
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MRtrueWłocławek
Aja oficjalnie melduję, że idę głosować na SLD. Mam
Aja oficjalnie melduję, że idę głosować na SLD. Mam gdzieś wasze solidarusze krętactwa i obiecanki.Pałucki coś robi, a u was stale niezgoda,obiecanki i przewałki. Wam stale chodzi o dobro........waszego partyjnego portfela.
Komentarzy7
Wyświetleń547
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~komuszekWłocławek
CO2 to gaz życia!!!! Dla tych którzy nie wiedzą ilość
CO2 to gaz życia!!!! Dla tych którzy nie wiedzą ilość CO2 w atmosferze kuli ziemskiej jest śladowa i wynosi 0,03% z 0,97% wśród tzw. innych gazów wchodzących w skład atmosfery (dane ze strony IMiGW). Czy taka mała ilość tego gazu może wpływać na wszechpotężną naturę? Niestety nie, ale służy wyciąganiu pieniędzy!!!!!...
Komentarzy5
Wyświetleń771
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PogodynekWłocławek
Anwil przegrał kolejny, czwarty już mecz. To wina Zarządu,
Anwil przegrał kolejny, czwarty już mecz. To wina Zarządu, który nie daje sobie rady. Aby utrzymać klub w ekstraklasie należy w trybie pilnym rozwiązać obecny Zarząd i powołać ludzi nieprzypadkowych, znających się na koszykówce i biznesie.Oby nie było za poxno !!!
Komentarzy2
Wyświetleń595
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KibicWłocławek
Dzisiaj w tv, dr Wojtkowski kandydat na prezydenta
Dzisiaj w tv, dr Wojtkowski kandydat na prezydenta świrgolił, że Kukucki,który został już mianowany prawie wce prezydentem po wyborach, ma kryminalną przeszłość.Doktorek powinien to zgłosić u proroka a nie ujadać na wizji.Swoją drogą jest coś na rzeczy, bo Kukucki nie protestuje w mediach ani w Sądzie.
Komentarzy4
Wyświetleń616
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~krostaWłocławek
Z jakiej racji Gizynski ,się mądrzy i opowiada stek
Z jakiej racji Gizynski ,się mądrzy i opowiada stek bzdur,robił to samo przed referendum,i robi to dziś. Niech posłucha co o nim mówią w Toruniu i nie tylko.Jeśli Włocławek porównuje do Czeczeni,to jego miejsce jest właśnie tam.Pałucki nie z mojej bajki,ale właśnie na niego będę głosował.Chmielewski,od 8 lat,nic nie robi,tylko...
Komentarzy6
Wyświetleń593
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~wloclawiakWłocławek
Witam serdecznie potrzebuje pomocy od kogos kto mieszka obok
Witam serdecznie potrzebuje pomocy od kogos kto mieszka obok clubu milion. Prosze o kontakontakt pod teefon 730565202 sprawa pilna . Z gory dziekuje.
Komentarzy1
Wyświetleń866
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Radoslaw Pijewski Włocławek
Nowa Prawica daje punkty swojego programu do programu
Nowa Prawica daje punkty swojego programu do programu Wojtkowskiego. Dobre, moze sie chlop nawroci na wolny rynek he he! Na moje oko +5%w wyborach dla Nowej Prawicy
Komentarzy3
Wyświetleń576
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~NegatywistaWłocławek
Gdyby Medele i inni oprawcy nazistowscy byli choć odrobinę
Gdyby Medele i inni oprawcy nazistowscy byli choć odrobinę ponad prawem stanowionym swego ówczesnego prawa a czuli przewagę prawa naturalnego, choćby prawa do życia to nie byłoby III Rzeszy i okrucieństw hitlerowskich. Brawa dla Ojca Tadeusza Rydzyka. Poczytajcie ludzie o czym on dokładnie mówił i co mówił a nie siejecie...
Komentarzy2
Wyświetleń512
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JanWłocławek
Rydzyk w Sejmie: Mnie jako katolika prawo nie obowiązuje
Rydzyk w Sejmie: Mnie jako katolika prawo nie obowiązuje !! Idę tym tropem a niech mnie.. Czy plukswa, mała gnida, marna wsza, którą można zgnieść ma jakieś prawa? Jeżeli nie ma żadnych praw, ustanowionych przez Sejm RP, to taką ***** można zgnieść i zdeptać?? Więc tę katolicką ***** Rydzyka można zdeptać i zgnieść, bo nie...
Komentarzy7
Wyświetleń789
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
Pani Bieńkowska zamiast zając się kosmosem w Unii i
Pani Bieńkowska zamiast zając się kosmosem w Unii i patrzeć czy ufoludki kręcą kólka .Mówi ze Polska powinna jak najszybciej wejść w strefę Euro .Dość że kraj zniszczony złodziej na złodzieju to chyba chodzi jej o ludzi zamożnych bo babcia co ma 570 złotych to koło dupy lata jej euro.
Komentarzy0
Wyświetleń608
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~george bestWłocławek
Poszukuje fachowca do osobowki od zawieszenia i ukladu
Poszukuje fachowca do osobowki od zawieszenia i ukladu kierowniczego
Komentarzy0
Wyświetleń576
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~jfkWłocławek
Dlaczego nie zabiera głosu ten wielki autorytet, o
Dlaczego nie zabiera głosu ten wielki autorytet, o krystalicznie czystym życiorysie Władysław Bartoszewski na temat dyplomatołaka - "wielkiego męża Stanu"Radosława Sikorskiego.
Komentarzy23
Wyświetleń760
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MoherWłocławek
ALIENACJA RODZICIELSKA "A jest ho , ho - jest samotność
ALIENACJA RODZICIELSKA "A jest ho , ho - jest samotność dziecka. Jest. Chce ono mieć dla siebie i tylko dla siebie mamę, tatę, dla siebie świat i gwiazdkę z nieba." Janusz Korczak - "Samotność dziecka", "Antena" nr 14 z 1938 roku Alienacja rodzicielska - to zespół świadomych lub nieświadomych zachowań prowadzących do...
Komentarzy0
Wyświetleń677
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~tataWłocławek
Nauczcie się raz na zawsze w jakim kraju żyjecie. Żadnych
Nauczcie się raz na zawsze w jakim kraju żyjecie. Żadnych ludzi którzy byli w sejmie. Wszystkich won. https://www.youtube.com/watch?v=hILAJvWm3Cs
Komentarzy4
Wyświetleń580
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~wolnosciowiecWłocławek
Do wyborów wracają starzy ,,KARIEROWICZE". To wstyd.
Do wyborów wracają starzy ,,KARIEROWICZE". To wstyd. Panowie co zrobiliście dla ludzi w poprzednich kadencjach. Panu Zb. Lewandowskiemu - MÓWIMY NIE !!!
Komentarzy6
Wyświetleń569
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~DUDUWłocławek
A co wy się nie chwalicie że jest propozycja pracy 6 dni w
A co wy się nie chwalicie że jest propozycja pracy 6 dni w tygodniu .W Zus-ach nie ma kasy czy brakuje na premie dla urzędasów.A druga sprawa wystapienie nowego marszałka sejmu i temat Ukraina .Oj Władek juz nawet ani jednego zgniłego ziemniaka od Polski nie kupi on teraz być zły bardzo zły.
Komentarzy8
Wyświetleń583
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~george bestWłocławek
Sandro Gaycken: "Wizja "tarczy cybernetycznej" to tylko
Sandro Gaycken: "Wizja "tarczy cybernetycznej" to tylko gadanina, polityczna retoryka. Nie jest to możliwe ani z technicznego, ani z politycznego punktu widzenia."
Komentarzy1
Wyświetleń575
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~JaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA