Forum Włocławek

Krąży taka opowieść , że jeden z kandydatów na radnego
Krąży taka opowieść , że jeden z kandydatów na radnego Andrzejek wsadził żywego kota do lodówki żeby zobaczyć jak długo wytrzyma za czym zamarznie na kość.
Komentarzy0
Wyświetleń508
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~BajerantWłocławek
Możecie sobie zasypywać reklamami całą stronkę. I tak na
Możecie sobie zasypywać reklamami całą stronkę. I tak na was ani my, ani nasza rodzina i nikt z naszych znajomych nie zagłosują.Hi,hi,hi....
Komentarzy6
Wyświetleń757
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Nadchodzi noweWłocławek
Czy we Włocławku jest podstawowa szkoła nieskalana
Czy we Włocławku jest podstawowa szkoła nieskalana katolicyzmem? Bo chciałbym tam właśnie posłać swoje dziecko do I klasy aby nie musiało słuchać pierdół o bożkach i innych ???Nie wspomne o radiu co ma ryja?
Komentarzy5
Wyświetleń611
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~wpyskgoWłocławek
Ranking jakości życia w polskich miastach - Włocławek na
Ranking jakości życia w polskich miastach - Włocławek na przedostatnim miejscu DZIĘKUJEMY PANIE PREZYDENCIE! http://pieniadze.gazeta.pl/pieniadz/1,136156,16922797,Najlepiej_zyje_sie_w_Warszawie_i_Sopocie__najgorzej.html#BoxSlotI3img
Komentarzy2
Wyświetleń613
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wittoWłocławek
Zaproszenie przywódców opozycji (czytaj Jarosława
Zaproszenie przywódców opozycji (czytaj Jarosława Kaczyńskiego, gdyż SLD nie jest opozycją) na rozmowy do URM przez premier Kopacz, jest zręcznym posunięciem. Bo jeśli Kaczyński przedstawi w tych rozmowach stanowisko opozycji i nie wygłosi przed kamerami deklaracji poparcia i lojalności wobec rządu PO (co jest pewne), to media...
Komentarzy1
Wyświetleń572
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MoherWłocławek
Nie będę dobrowolnie głosować za p. Wojtkowskim
Nie będę dobrowolnie głosować za p. Wojtkowskim kandydatem PO, partii, która zafundowała nam pracę do 67 lat. Co oni zrobili dobrego dla Polaków, sobie ciepłe posadki w Unii, a nam pewnie przedłużenie pracy do 70 - tki. Panie Wojtkowski do Lubrańca, do żony, do domu, my nie powiemy nikomu.
Komentarzy4
Wyświetleń594
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ONYWłocławek
Halo,halo solidaruchy, tak się wasi koledzy zabawiają.To
Halo,halo solidaruchy, tak się wasi koledzy zabawiają.To jest dopiero chamstwo. Typowi menele tylko schludnie ubrani http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16917270,Awantura_na_pokladzie_samolotu_Ryanair__Zony_politykow.html#BoxSlotIMT
Komentarzy3
Wyświetleń591
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~BajerantWłocławek
Jacek Lebiedziński na prezydenta miasta ... proszę mi
Jacek Lebiedziński na prezydenta miasta ... proszę mi pomóc i powiedzieć dlaczego warto na tego Pana głosować lub dlaczego nie warto głosować , bo mam ogromny dylemat w związku z tym Panem ... proszę o poważne wypowiedzi
Komentarzy2
Wyświetleń518
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~negocjator..Włocławek
Wczoraj "przeskakując" po kanałach TV zatrzymałem się na
Wczoraj "przeskakując" po kanałach TV zatrzymałem się na niezawodnej CW24 - czułem że będzie ciekawie i było... "Superdziennikarka" zasugerowała Stockiemu, że we Włocławku perfidnie, by nie wzbudzać podejrzeń uśmierca się członków rodzin "niewygodnych" dziennikarzy. Proceder ten jest ponoć prowadzony najczęściej przez...
Komentarzy0
Wyświetleń581
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~darkbreakerWłocławek
Czy ktoś orientuje się co powstaje przy salonie Dacia
Czy ktoś orientuje się co powstaje przy salonie Dacia Pasikowskiego na Polnej
Komentarzy1
Wyświetleń552
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~TadekWłocławek
Patrząc po komentarzach to wam się sufit z podłogą co
Patrząc po komentarzach to wam się sufit z podłogą co poniektórym pomylił. https://www.youtube.com/watch?v=7WW3Y1yMYLU
Komentarzy4
Wyświetleń780
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zxxcWłocławek
Chmielewski,zdejmij siebie z tych plakatów.Ja się pod tym
Chmielewski,zdejmij siebie z tych plakatów.Ja się pod tym podpisuję i dodaję że nie masz żadnych szans człowieku,nawet radnym nie możesz zostać,bo już dość wszystkiego na nie,i coś ty przez te 8 lat dla miasta zrobił.Horonziakowa bez ambicji,lider Krzemieniewski,nie umiejący się dobrze podpisać,nic nie robiący Dębczyński,a...
Komentarzy3
Wyświetleń557
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~włocławiakWłocławek
Przechodząc ul. S.Karnkoweskiego jestem zbulwersowany na
Przechodząc ul. S.Karnkoweskiego jestem zbulwersowany na budynku W.S.D jest zawieszona tablica z napisem Uniwersytet Mikołaja Kopernika wydział Teologiczny. Niżej Wsze Seminarium Duchowne. Niedługo pan Biskup przeniesie Bibliotekę Seminaryjną do Krzyżakowa. Następny szkodnik po Biskupie Zdzitowieckim, przez którego nie powstał...
Komentarzy9
Wyświetleń516
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~DariuszWłocławek
Brak pracy dla nierobów z wykształceniem.
Brak pracy dla nierobów z wykształceniem. Czerwone_szczury,i inne georga besty a kto powiedział że rząd ma zapewnić wam pracę??? SLD ma zapewnić nierobie??? Organizuj sobie sam !! Pracę organizowali komuniści których twój dziadek i ojciec obalili kiedy Ty szczałeś w majtki. Zapytaj ich czy mieli pracę którą mogli zmieniać co 2...
Komentarzy15
Wyświetleń627
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~WpyskgoWłocławek
Sm Południe Włocławek strona internetowa - witryna
Sm Południe Włocławek strona internetowa - witryna niedostępna - zagrożenie komputera.
Komentarzy0
Wyświetleń564
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~fiskusWłocławek
Po raz pierwszy mama konstytucyjne prawo a nawet
Po raz pierwszy mama konstytucyjne prawo a nawet obywatelski obowiązek brać udział w wyborach do organów samorządowych. No i „skończyła się zabawa a rozpoczęły się schody” Przecież gmina, miasto, województwo i kraj spełniają między innymi funkcje wielo zakładowych przedsiębiorstw. Chyba najwyższy czas...
Komentarzy3
Wyświetleń760
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pełnoletni i już studentWłocławek
Zobaczcie jak wygląda trasa podobna do tej, którą trzeba
Zobaczcie jak wygląda trasa podobna do tej, którą trzeba przejechać podczas egzaminu praktycznego na prawo jazdy w Stanach Zjednoczonych. Plus kilka ciekawostek. http://www.wykop.pl/link/2223848/robimy-prawo-jazdy-w-usa-egzamin-praktyczny/?utm_source=gadugadu&utm_medium=link_2223848&utm_campaign=gadugadu_element&utm_source=gg&utm_medium=main
Komentarzy1
Wyświetleń594
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~BogdanWłocławek
Podobnież u nas Polsce zaczyna działalność nowa stacja,
Podobnież u nas Polsce zaczyna działalność nowa stacja, której główną i zarazem jedyną tematyką będą pogrzeby oraz wszystkie sprawy z nimi związane. Właściciel jest przekonany, że widzów takiej telewizji nie zabraknie. - W pewnym wieku ludzie zaczynają czytać gazety od końca, żeby dowiedzieć się, kto umarł. Wtedy myślą i...
Komentarzy0
Wyświetleń552
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PiwkoWłocławek
Panie i Panowie dzis o 14-30 wielkie derby miasta Manchester
Panie i Panowie dzis o 14-30 wielkie derby miasta Manchester zobaczcie zapowiedź az krew wrze w żyłach COME ON DEVILS!!! https://www.youtube.com/watch?v=mgBAWa4M2gs
Komentarzy0
Wyświetleń650
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~george bestWłocławek
Czy my jako kraj lub miasto nie zwijamy się w tempie
Czy my jako kraj lub miasto nie zwijamy się w tempie cmentarza na Pińczacie we Włocławku ?
Komentarzy0
Wyświetleń561
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~nnWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA