Forum Włocławek

Dość dawno nie jechałam ul. Toruńską. Ludzie jak można
Dość dawno nie jechałam ul. Toruńską. Ludzie jak można było tak zeszpecić nasze miasto. Ten ekran wewnętrzny to jakiś koszmar. Czy chodziło o to żeby całkowicie zasłonić osiedle? Tyle lat tą drogą jeżdżiły samochody z całej Polski nikomu to nie zawadzało a teraz powstał MUR . Komu to potrzebne. Jak ruszy A1 to cały...
Komentarzy12
Wyświetleń935
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~`zas`Włocławek
Chyba Bóg opuścił Włocławek. Prezydent miasta - były
Chyba Bóg opuścił Włocławek. Prezydent miasta - były milicjant, członek PZPR, jego zastępca ds. kultury - była pracowniczka kasy zapomogowo-pożyczkowej w oświacie, dyrektor wydziału kultury - była pracowniczka urzędu skarbowego, pełnomocnik ds. utworzenia nowej, największej instytucji kultury - była nauczycielka. Wszystkie osoby...
Komentarzy4
Wyświetleń840
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~architektWłocławek
Słyszeliście i ośrodku sportów zimowych we
Słyszeliście i ośrodku sportów zimowych we włocławku...ludzie ,o czym oni rozmawiają nasza władza nawet basenu nie potrafiła wybudowac .wybudowali twór zwany niecką toc juz szkoły w Polsce mają bardziej funkcjonalne i wieksze baseny.a tutaj ośrodek narciarski skocznia i walterr hoffer który nagle odwoła konkurs skoków narciarskich...
Komentarzy7
Wyświetleń895
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~sztukmistrzzwłocławkaWłocławek
Polski problem smieciowy, zwiekszony balagan. Od 1 lipca
Polski problem smieciowy, zwiekszony balagan. Od 1 lipca powstalo wszechpanujące zamieszanie. W dalszym ciagu lasy, rowy, przystanki autobusowe zasypane sa smieciami. Kto ma to zbierac ? Najwięcej wątpliwości wzbudza segregacja śmieci. W wielu miejscowościach brakuje pojemników. Zdarza się też, że firma odbierająca odpady wsypuje...
Komentarzy2
Wyświetleń546
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~AdamWłocławek
Bardzo lubię jeździć rowerem. Ścieżki wykonane z kostki
Bardzo lubię jeździć rowerem. Ścieżki wykonane z kostki nie najlepiej się do tego nadają. Najgorsze są jednak wysokie krawędzie na przejazdach w poprzek ścieżek.Jakiś tuman to projektował albo jeszcze większy ciumok odbierał wykonanie. Proszę zobaczyć przez ciekawość jak wyglądają w Holandii całe ulice rowerowe. Na pewno...
Komentarzy3
Wyświetleń893
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez waderaWłocławek
Mam tu ciekawy artykuł dla radnego lubującego się w tego
Mam tu ciekawy artykuł dla radnego lubującego się w tego typu sprawach. Wiadomo o kogo chodzi.Dreszczyk emocji przy wieszaniu czerwonych wyrobów w wędzarni itd. http://www.planetaszczecin.pl/rzeznik_z_niebuszewa/
Komentarzy0
Wyświetleń838
Śledzących0
Ocena0
My Koalicja Moherowa, pragniemy przedstawić tym ,którzy nas
My Koalicja Moherowa, pragniemy przedstawić tym ,którzy nas tak w nieelegancki sposób traktują nasz nowy hymn moherów. http://www.filmiki.jeja.pl/15031,nowy-hymn-moherow.html Pozdrawiamy i przekazujemy znak pokoju.
Komentarzy1
Wyświetleń676
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Koalicja MoherowaWłocławek
Czy ktoś wie jak teraz wyjechać z Zazamcza w stronę
Czy ktoś wie jak teraz wyjechać z Zazamcza w stronę Torunia, do Anwilu ? Na Hutniczej i na Mechaników są nakazy jazdy w prawo, czyli do centrum. Do niedawna ten na Machaników był odwrócony bokiem ale teraz jest już normalnie ustawiony.
Komentarzy1
Wyświetleń510
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ciekawyWłocławek
A to na POparcie ,,cudownej mądrości'' POlskich
A to na POparcie ,,cudownej mądrości'' POlskich POlitykierów ,,fachowcow'' z niejakim teoretykiem POlitycznym Buzkiem-gimbuskiem na czele którzy zrobili ,,dobrze '' światowej konkurencji zamykając hurtem(niszcząc) polskie kopalnie ...i zwalniajac też hurtem polskich górników...
Komentarzy2
Wyświetleń576
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~????Włocławek
I jak tu się nie cieszyć z 20% bezrobocia w POlsce ?
I jak tu się nie cieszyć z 20% bezrobocia w POlsce ? http://wiadomosci.onet.pl/swiat/zla-sytuacja-w-niemczech-gorzej-jest-tylko-na-litwie/k2586...POak zarabia 250Euro miesiecznie .... ale Niemiec ze swoim i 1500Euro to ,,dopiro na bide'' ....chwalcie POd niebiosa do 67 roku życia czosnkowy starozakonny duet Vincent-Donald ...i niech wam unijne...
Komentarzy1
Wyświetleń566
Śledzących1
Ocena3
Polska wiecznie "remontowana". W Warszawie w Lazienkach
Polska wiecznie "remontowana". W Warszawie w Lazienkach niedawno położyli asfalt i znów remontują. Asfalt na nowo jest zrywany.Ponieważ nie ma pieniędzy (tylko na co je wydano), by wyłożyć całosc kamienną kostką zdecydowano polozyc czarny asfalt. Marnotrastwo i debilizm polskich wladz trwa dalej.
Komentarzy0
Wyświetleń512
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Byłbym zapomniał - dla @pytajnika i braci moherowej też
Byłbym zapomniał - dla @pytajnika i braci moherowej też jest dziewczyna. I też fantastycznie się rusza. Zresztą takim jak oni to bez różnicy;) Potwór nie potwór, byle miał... http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=PkK7Gx0dI4E
Komentarzy1
Wyświetleń639
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Ufff! No i po wyjeździe letnim. Udanym. Z tej okazji prezent
Ufff! No i po wyjeździe letnim. Udanym. Z tej okazji prezent dla @@ozona, peso, lali, zxxc i kilku innych. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=N1j9AdBRHM4
Komentarzy2
Wyświetleń717
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Przejeżdżałam rowerkiem ul.Toruńską i i myślę ,że
Przejeżdżałam rowerkiem ul.Toruńską i i myślę ,że ludzie są bardzo zadowoleni z dokonanych tam zmian.Szczególnie ekranów i pięknych chodników oraz ścieżki rowerowej.
Komentarzy10
Wyświetleń801
Śledzących1
Ocena3
Polskie idiotyzmy kolejowe. Wyprodukuja "pięć elektrycznych
Polskie idiotyzmy kolejowe. Wyprodukuja "pięć elektrycznych pociągów", obsługujacych trasę z Torunia do Bydgoszczy. W wagonach będzie klimatyzacja, internet i ekologiczne toalety. Kiedy kolej i urzednicy zaczna interesowac sie udostepnieniem peronow i kas schodami ruchomymi i windami albo przemieszczanie sie pasazerow bez przesiadek do...
Komentarzy6
Wyświetleń763
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Dwadzieścia lat temu Polska i Stolica Apostolska podpisały
Dwadzieścia lat temu Polska i Stolica Apostolska podpisały konkordat, który reguluje obustronne relacje pomiędzy państwem a Kościołem katolickim. Zgodnie z umową podstawa tych stosunków ma być niezależność i autonomia.
Komentarzy7
Wyświetleń515
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JohanWłocławek
REFERENDUM: HAHAHAHAHA, no i wyszło szydło z worka prędzej
REFERENDUM: HAHAHAHAHA, no i wyszło szydło z worka prędzej niż się spodziewałam. Wbrew obietnicom Lebiedzińskiego, że do 1 sierpnia zbiorą głosy i złożą je u komisarza okazuje się, że NIE MAJĄ nawet głosów bliskiej liczby wymaganych czyli 9500 a co dopiero 11-12 tyś, bo tak naprawdę z niewżnymi powinni tyle...
Komentarzy9
Wyświetleń745
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KalinaWłocławek
Osobiście nie przepadam za taką muzyką ale zatrzymałem
Osobiście nie przepadam za taką muzyką ale zatrzymałem się przy tym ze względu na tekst. Najbardziej mnie rozbawił tekst o pokemonach ;) http://www.youtube.com/watch?v=JUCYyJX7ThA
Komentarzy0
Wyświetleń775
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez donperchinoWłocławek
Dzisiaj Polacy dowiedzą się PO głosowaniu czy ...są
Dzisiaj Polacy dowiedzą się PO głosowaniu czy ...są jeszcze właścicielami resztki swoich składek emerytalnych w OFE i ZUS czy zostaną one przelane na starozakonne konta ,,światowych ''kolegów ministra finansów . Na tym POlega prawo własności do składek emerytalnych POd jarmółkowymi rządami POtajtanej koalicji ....w ramach...
Komentarzy4
Wyświetleń486
Śledzących1
Ocena2
czy ktos z urzedu miasta wloclawek zainteresuje sie krzakami
czy ktos z urzedu miasta wloclawek zainteresuje sie krzakami ktore rozrosly sie i wchodza na jezdnie miedzy dworcem zazamcze a garazami oraz krzakami ktore utrudniaja wejscie na kladke nad torami od strony Promiennej.Bylem w zarzadzie drog i pani z pod pokoju nr.13 powiedziala ze ktos sie tym zajmie minal tydziej a efektow nie widac.Widac ze...
Komentarzy4
Wyświetleń479
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~rumunWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA