Forum Włocławek

A na tym filmie -
A na tym filmie - http://wiadomosci.onet.pl/kraj/kto-nagral-donalda-tuska-w-platformie-wrze/sgyd7 - widać radosną POstać miejscowego ,,aktywu'' ...czy rozPOznajecie ,,POdPOrę'' rozwoju gosPOdarczego ,,miasta Włocławka'' ? Ile my tej ,,POdPOrze'' zawdzięczamy ? Czy ktoś POtrafi wyliczyć ?
Komentarzy0
Wyświetleń539
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~????Włocławek
Nie ma to jak szczery uśmiech i nasze emerytury widoczne w
Nie ma to jak szczery uśmiech i nasze emerytury widoczne w tych ,,wilczych'' oczach PO 70 latach orki ...-http://wiadomosci.onet.pl/swiat/faz-o-referendum-przeciw-prezydent-warszawy-tusk-reaguje-zaskakujaco-apatycznie/etnjd...i jak tu posłanka....... ma sie w nich nie zakochać ...
Komentarzy6
Wyświetleń971
Śledzących1
Ocena3
KOCHAM cw. Ale program rozrywkowy zafundowała Włocławkowi
KOCHAM cw. Ale program rozrywkowy zafundowała Włocławkowi i nie tylko.To Referendum pobije inne programy na łeb i przejdzie do historii Włocławka razem ze słynną sopranistką . Po co się było chwalić panie radny ,że tylko pan zna drogę do proroka.Okazuje się ,że inni mają już coś lepszego np eTrex Legend HCx .Wstydu brak.
Komentarzy0
Wyświetleń946
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Witam wszystkich ponownie .Cały i zdrów wróciłem
Witam wszystkich ponownie .Cały i zdrów wróciłem .Wrażenia niesamowite jedyny minus zajumali mi kamęrę której niestety nie odzyskałem.Ale Panowie jeśli żona to tylko Meksykanka cud miód pozdrawiam
Komentarzy30
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~george bestWłocławek
Pytanie do cichegoobserwatora.Wnuczek mój zadał mi pytanie
Pytanie do cichegoobserwatora.Wnuczek mój zadał mi pytanie kiedy w końcu, każdy uczeń dostanie laptopa obiecanego przez Tuska Szok! Premier Donald Tusk obiecywał że każdy uczeń w Polsce dostanie laptopa. Miało być nowocześnie i z pompą. Skończyło się na obietnicy. Nie ma laptopów na lekcjach, są na posiedzeniach rządu. Jak...
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MoherWłocławek
Luuuudzieeeee , przyszli emeryciiii ....my tyramy do 67 roku
Luuuudzieeeee , przyszli emeryciiii ....my tyramy do 67 roku życia na ciastka -http://sailboatdata.com/viewrecord.asp?class_id=3087 dla POlitycznej zarazy które będą sPOżywane w marmurowych pałacach ZUS na marmurowych stołach ....przez partyjnych kolesi , a nam owcom wyborczym mówi się o ,, dziurawym ZUSie ''....może tą dziurę...
Komentarzy5
Wyświetleń996
Śledzących0
Ocena3
Panie Janie Stocki... pozdrawiam... dziadka.. You know what
Panie Janie Stocki... pozdrawiam... dziadka.. You know what i mean :-)
Komentarzy1
Wyświetleń686
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PozdrowieniaWłocławek
Komisja Europejska poinformowała we wtorek, że wystąpi do
Komisja Europejska poinformowała we wtorek, że wystąpi do Polski o zwrot 39,2 mln euro z funduszy unijnej polityki rolnej. To konsekwencja nieprawidłowości w systemie kontroli wydatkowania środków.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MoherWłocławek
REFERENDUM: Pan Lebiedziński mówi o "dyscyplinie partyjnej"
REFERENDUM: Pan Lebiedziński mówi o "dyscyplinie partyjnej" w mieście, niech się zastanowi z kim się "zadaje". Przecież radni PiS i PO z "grupy referendalnej" zawsze (może 1% nie) głosują na Radzie Miasta przeciw Pałuckiemu i SLD właśnie wg dyscypliny partyjnej i w imię "jestem przeciw SLD"-sam o sobie wydaje Lebiedziński...
Komentarzy4
Wyświetleń995
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ReferefeWłocławek
Pani Olga to już nawet lokaja ma.Proszę ,proszę.A
Pani Olga to już nawet lokaja ma.Proszę ,proszę.A poprzednia legitymację zjadł. http://i41.tinypic.com/23uo01d.jpg
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez waderaWłocławek
Po pierwsze gratuluję zebrania głosów. Po drugie: Nie ok.
Po pierwsze gratuluję zebrania głosów. Po drugie: Nie ok. 15 tyś tylko pewnie ok 11 tyś ważnych jak dobrze pójdzie. Po trzecie Chmielewski się myli, mieszkańcy nie zdecydowali o odwołaniu Prezydenta, lecz zdecydowali w ok 10%-ach (wyborców ok 9 000) o tym, żeby się podpisać pod wnioskiem o przeprowadzeniu referendum-a to nie to...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PAŁUCKI-TAKWłocławek
wczoraj w ZARZECZEWIE odbył się dzień MIODU impreza z
wczoraj w ZARZECZEWIE odbył się dzień MIODU impreza z pozoru ciekawa i zapewniła wiele atrakcji lecz po spożyciu miodu który zakupiłam skończył się na drugi dzień nie miłą niespodzianką. ZJADŁAM ŁYŻKĘ MIODU I SPOWODOWAŁO TO U MNIE OSTRE ZATRUCIE POKARMOWE. NIE POLECAM KUPOWAĆ DOMOWYCH SPECYFIKÓW NIBY ZDROWYCH A NA DRUGI DZIEŃ...
Komentarzy4
Wyświetleń861
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~eweliina kandybaWłocławek
Dzisiejszego dnia podniósł się lament czerwonej gawiedzi
Dzisiejszego dnia podniósł się lament czerwonej gawiedzi na forach internetowych.... jojojojjj ! Aha prosze aby za moje pieniądze komórka promocji UM "podobno" miasta nie pisała peanów na forach internetowych na cześć Pałuckiego tylko zajmowała się swoja pracą!
Komentarzy2
Wyświetleń505
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~palucki=NIEWłocławek
Czy ktoś ,,kumpetyntny'' może wie ......kiedy będzie
Czy ktoś ,,kumpetyntny'' może wie ......kiedy będzie oddana ,,sztandarowa'' inwestycja z lądowiskiem...dla ...POdobno mająca służyć dzieciom POdatników ? Mam na myśli słynny ,,13'' pawilon włocławskiego szpitala POd patronatem POdobno ,,kumPOtyntnygo''.... nowego dyrektora . Ostania wizyta z dzieckiem w tym szpitalu nie naPOwa...
Komentarzy0
Wyświetleń528
Śledzących1
Ocena1
W CW 24 najbardziej podziwiam te zielone plastikowe
W CW 24 najbardziej podziwiam te zielone plastikowe kwiatki.Boże ale wiocha.Panie Marcinie kup Pan mp naturalne kaktusy.
Komentarzy7
Wyświetleń851
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~CW24Włocławek
To co zrobili kibole wymaga przeproszenia Litwinów. Ja
To co zrobili kibole wymaga przeproszenia Litwinów. Ja podpisałem!!! http://wyborcza.pl/0,133791.html
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez amityrWłocławek
Przesyłam nowe opracowanie znaczeń słów ,które znamy :
Przesyłam nowe opracowanie znaczeń słów ,które znamy : patomorfolog - lekarz ostatniego kontaktu yyy - ulubiona wypowiedź naszych polityków 1. anestezjolog - członek ekipy operującej, który sprawia, że nie czujesz bólu do momentu otrzymania rachunku. 2. alkohol - kosmetyk zażywany...
Komentarzy2
Wyświetleń985
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez amityrWłocławek
Wojtkowski komentuje, że Włocławek wyludni się o ok 20
Wojtkowski komentuje, że Włocławek wyludni się o ok 20 tyś w do 2030 r. i sugeruje, że to wina polityki Pałuckiego. Zapomniał lub WSTYDZIŁ się powiedzieć, że analogicznie jak rozumuje Wojtkowski, za rządów Platformy i Tuska-a więc partii Wojtkowskiego Polska wyludnia się relatywnie szybciej niż Włocławek a prognoza dla Polski...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~LaluniaWłocławek
W przypadku odwołania na referendum Pałuckiego moim zdaniem
W przypadku odwołania na referendum Pałuckiego moim zdaniem będzie gorzej niż jest. Nie było od razu kandydata na nowego prezydenta i powołany zostanie zarząd komisaryczny. Teraz dopiero będzie się działo.Kto raniej wstanie...........
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez waderaWłocławek
A kto to jest ten cały Jagodziński z tego komitetu
A kto to jest ten cały Jagodziński z tego komitetu referendalnego? Co to za ważna persona, z tego co gada to chyba nie ma żadnych wad i jest idealnym człowiekiem....
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~$$$$Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA