Forum Włocławek

Witam wszystkich forumowiczów. Moje pytanie natomiast
Witam wszystkich forumowiczów. Moje pytanie natomiast kieruję do radnych tego miasta,którzy głosowali za likwidacją ulg dla szkół prywatnych, licealnych i policealnych ,zaocznych i wieczorowych. Dlaczego w innych miastach na wybrzeżu jest ulga dla młodzieży uczącej się nawet w szkołach prywatnych - zaocznych i wieczorowych tylko...
Komentarzy5
Wyświetleń507
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~WłocławiankaWłocławek
Prokuratura przesłuchała ministra Sławomira Nowaka w
Prokuratura przesłuchała ministra Sławomira Nowaka w śledztwie dotyczącym jego zegarków. Jednak postępowanie zostanie prawdopodobnie umorzone - informuje RMF FM. Biegły zatrudniony przez prokuraturę wycenił zegarek Nowaka na 10 tys. złotych, a zgodnie z prawem do rejestru korzyści majątkowych należy wpisywać przedmioty warte...
Komentarzy7
Wyświetleń551
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JohanWłocławek
Troszeczkę o służbie zdrowia oczętami byłego
Troszeczkę o służbie zdrowia oczętami byłego komunisty:) http://fakt.onet.pl/Byly-minister-Kwasniewskiego-wole-umrzec-niz-stac-w-kolejce,artykuly,228747,1.html
Komentarzy2
Wyświetleń549
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Normalnie rozumiana komunikacja miejska ZA PIENIĄDZE
Normalnie rozumiana komunikacja miejska ZA PIENIĄDZE PODATNIKÓW i DLA podatników - http://wiadomosci.onet.pl/slask/w-pawlowicach-komunikacja-za-zlotowke/t4g13 -a we Włocławku ? A we Włocławku i koalicja i ,,łoPOzycja '' zajmują się rozdzielnictwem kolesiom partyjnym stołków za pieniądze które POwinny być przeznaczone właśnie...
Komentarzy0
Wyświetleń548
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~????Włocławek
Manipulacja folwarcznym stadem....do oskubania ..
Manipulacja folwarcznym stadem....do oskubania .. http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/ratusz-przez-referendum-mniej-na-drogi-guzial-utnijcie-premie/00cpx...tylko o milionowych premiach dla partyjnych kolesi cicho-szaaaaa...
Komentarzy0
Wyświetleń459
Śledzących0
Ocena0
To co w końcu mamy w tej POlsce ....,,zieloną wyspę'' ,
To co w końcu mamy w tej POlsce ....,,zieloną wyspę'' , czy kryzys od którego ten Pan i jego przydu....sy do niedawna kategorycznie się odżegnywali -http://biznes.pl/wiadomosci/raporty/,5574851,5225181,496,wideo-detal.html#play ...? W takim razie dlaczego brakuje w Polsce 3 milionów młodych ludzi -naszych bliskich ? Czy sami...
Komentarzy21
Wyświetleń780
Śledzących0
Ocena3
Chmielewski,mały dyrektorze,przestań łapać punkty w
Chmielewski,mały dyrektorze,przestań łapać punkty w CW24,w kółko gadasz to samo,wierzy tobie chyba człowiek twojego poziomu.Nie mów Pałucki,tylko pan Pałucki,prezydent nie z mojej bajki ,ale ty mu nie dorastasz do pięt.A ten poseł Tomaszewski,może ci podać ręki,wygaduje takie same bzdury,jak ty i Lebiedziński.Szkoda że wyniki...
Komentarzy6
Wyświetleń847
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~wloclawiakWłocławek
Byłem kilka dni temu w Ciechocinku, szedłem wzdłuż
Byłem kilka dni temu w Ciechocinku, szedłem wzdłuż tężni, naprzeciw mnie idzie ok 30-letnia kobieta, długie czarne zadbane włosy, długa sukienka aż do kostek itd-jak dla mnie absolutnie nie Rumunka i zaczepia parę ok. 50-latków prosząc o pieniądze. Pan z Panią mówią do tej kobiety: weź się pani za uczciwą pracę, a ona z mordą...
Komentarzy2
Wyświetleń859
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KamilWłocławek
Proroctwa starożytnego Egiptu
Proroctwa starożytnego Egiptu : http://www.per.ry.pl/fotki/krzys/ponure_proroctwo.jpg
Komentarzy3
Wyświetleń746
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~BogdanWłocławek
Do czego potrzebny mi jest ślub na "kwicie"? Prosta
Do czego potrzebny mi jest ślub na "kwicie"? Prosta odpowiedź, jeżeli postanawiam z MIŁOŚCI zawierzyć swoje życie drugiej osobie na zawsze(bo taki jest sens prawdziwie rozumianej miłości), mój los, los moich dzieci i wszystko co mam i kocham to oczekuję od tej drugiej osoby, że okaże się na tyle odpowiedzialna i kochająca, że da mi...
Komentarzy5
Wyświetleń931
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MalinaWłocławek
Czy ktoś wie, co to za tajemnicze cyfry podane w
Czy ktoś wie, co to za tajemnicze cyfry podane w rozkładzie jazdy linii nr 17.ju
Komentarzy1
Wyświetleń668
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~XLWłocławek
ul.Zabia - internet Wynajmuje od pewnego czasu mieszkanie
ul.Zabia - internet Wynajmuje od pewnego czasu mieszkanie w kamienicy na ulicy Żabiej. Satfilm nie oferuje tam swoich uslug. Jaki internet możecie mi polecić (bez limitu danych) ? Nie ma tam gniazda telefonicznego,to neo raczej odpada.
Komentarzy1
Wyświetleń739
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MajohhWłocławek
Chłopaki PO naradzie w szatni stwierdzili że .....najlepiej
Chłopaki PO naradzie w szatni stwierdzili że .....najlepiej nakłamac owczej trzodzie nabajerować i ...może się przestraszą -http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/guzial-chce-by-premier-sprostowal-informacje-ws-referendum/bkyhn....a walc POgrzebowy będzie toczył się PO staremu ...
Komentarzy0
Wyświetleń631
Śledzących1
Ocena0
Kilka słów gorzkiej prawdy o POlskich ,,niezależnych ''
Kilka słów gorzkiej prawdy o POlskich ,,niezależnych '' mediach -http://wiadomosci.onet.pl/kraj/max-kolonko-o-dziennikarzach-w-polsce-ci-ludzi-sie-mnie-boja/zh771....o ,,medialnej papce '' którą karmią nas uczniowie urbanoPOdobnej propagandy ?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
KIEDY LIKWIDACJA SPÓŁDZIELNI MIESZKANIOWYCH !!! Czekamy
KIEDY LIKWIDACJA SPÓŁDZIELNI MIESZKANIOWYCH !!! Czekamy wszyscy SPÓŁDZIELCY z utęsknieniem.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ToyoWłocławek
Trochę dziwne że na tym forum nikt nie pamięta że dziś
Trochę dziwne że na tym forum nikt nie pamięta że dziś mamy rocznicę realizacji tragicznego dla ludzkości pomysłu chorego psychicznie malarza z wąsikiem i zachłannych bankierów żydowskich którzy na jego pomyśle chcieli zarobić miliony ....a wylecieli przez komin ...też za jego pomysłem ...jako gorsza rasa . Kazda polska rodzina...
Komentarzy36
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Pozdrawiam serdecznie osoby koło 50, które cierpią na brak
Pozdrawiam serdecznie osoby koło 50, które cierpią na brak kultury. Tak wiele macie pretensji do młodzieży, a sami zachowujecie się jak hołota. To co się wyprawia pod centrum odzieży używanej W.... to już przekracza granice. Przepychające się - dorosłe osoby, lub wpychające się w kolejkę. Nie wspomnę już o wyrywaniu sobie ubrań...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~WERONAWłocławek
Na poprawę nastroju jutro o godzinie 14-30 czasu polskiego
Na poprawę nastroju jutro o godzinie 14-30 czasu polskiego mecz Fc Liverpool-Manchester United faworyt jest jeden Glory Glory Man United
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~george bestWłocławek
Tusk POkazuje warszawiakom gdzie tak naprawdę ma
Tusk POkazuje warszawiakom gdzie tak naprawdę ma wyborców-Polaków -http://wiadomosci.onet.pl/kraj/jaroslaw-kaczynski-o-powolaniu-gronkiewicz-waltz-na-komisarza-arogancja/8d67z -owce jazda do urny a POtem morda w kubeł i.... płacić POdatki ...warszawiaków to POdobno jeszcze bardziej zmobilizowało do głosowania za odwołaniem starozakonnej...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Uwaga na ''spędy''zbierane przez firme e..-v...., byliśmy
Uwaga na ''spędy''zbierane przez firme e..-v...., byliśmy na tych niby'' pokazach kulinarnych'',nie puszczajcie bliskich starszych,nie pozwólcie im na zakup choćby jednego garnka,to co widzieliśmy przeraża jak wielu starszych osób omotanych prezentacją podpisywało umowy za cztery garnki za kwotę 4100 zł na okres 36 miesięcy,sam pokaz...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~misiaczek11Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA