Forum Włocławek

Polskie media milczą na ten temat i tylko jedyne słuszne
Polskie media milczą na ten temat i tylko jedyne słuszne źródło informacji podaje tę informację. Chcesz wiedzieć więcej, przeczytaj http://wiadomosci.onet.pl/swiat/mediolan-okret-podwodny-wynurzyl-sie-z-chodnika/56dee
Komentarzy1
Wyświetleń747
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez pesoWłocławek
Wdzięczność PO za poparcie przez SLD Gronkiewicz-Waltz w
Wdzięczność PO za poparcie przez SLD Gronkiewicz-Waltz w Warszawie nie zna granic we Włocku.Buuuuuuuuuhahaha
Komentarzy2
Wyświetleń550
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~BogdanWłocławek
Im mniej ludzi pójdzie na referendum tym lepiej. Brak
Im mniej ludzi pójdzie na referendum tym lepiej. Brak frekwencji nawet przy większości odwołującej pozwoli na na dokończenie kadencji Pana Pałuckiego. Żeby nie było, to jestem za odrzuceniem jego kandydatury gdyby znowu startował w wyborach w przyszłym roku.Na początku była niezła miotła a została drapaka.
Komentarzy12
Wyświetleń642
Śledzących0
Ocena3
W niemieckim Lidlu nie ma polskiej polopiryny s , ale już
W niemieckim Lidlu nie ma polskiej polopiryny s , ale już we wrześniu mamy dostęp do lukrowanych słodyczy świątecznych i wigilijnych . Temat zbyt wrażliwy dla prof. Gomułki ?
Komentarzy6
Wyświetleń678
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~fiskusWłocławek
Zamiast na to referendum lepiej iść na takie
Zamiast na to referendum lepiej iść na takie grzyby: http://deser.pl/deser/1,111857,14701348,Polski_grzybiarz_znalazl_gigantycznego_pra wdziwka_.html#BoxWiadTxt
Komentarzy2
Wyświetleń502
Śledzących0
Ocena2
Jakie macie zdanie na temat Polskich pedofili w kk?.Mam taką
Jakie macie zdanie na temat Polskich pedofili w kk?.Mam taką nadzieję że będą mieli na tyle skruchy aby zrobiono to co w Irlandii.
Komentarzy23
Wyświetleń756
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~george bestWłocławek
Dobra wiadomość,"Satfilm" dla użytkowników telefonii
Dobra wiadomość,"Satfilm" dla użytkowników telefonii stacjonarnej umożliwił od dzisiaj w ramach rabatu 30,100,300 minut połączenia do wszystkich sieci telefonii komórkowej w Polsce , nadal można też w ramach tej puli "bezpłatnie" dzwonić na stacjonarne w Polsce, Unii Europejskiej, USA, Australii.Dotychczasowy numer mozna oczywiście...
Komentarzy5
Wyświetleń719
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MkWłocławek
Włocławski ewenement -młodzież zwróciła mi uwagę że
Włocławski ewenement -młodzież zwróciła mi uwagę że POdobno mamy we Włocławku.... POdobno ,,niezależną POzarządową '' organizację ..... POd dowództwem prezesa należacego PO cichu do PO .Osobiście nic nie mam przeciw ,,NIEZALEŻNYM OD RZĄDU'' organizacjom ....ale.... PO co tak kamuflować prawdziwe POchodzenie i POwiązania...
Komentarzy1
Wyświetleń547
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~????Włocławek
Rośnie liczba samobójstw, to ponad 6 tys rocznie - więcej
Rośnie liczba samobójstw, to ponad 6 tys rocznie - więcej niż ofiar wypadków samochodowych . Dzisiaj, mam o jednego sąsiada mniej.
Komentarzy21
Wyświetleń695
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ONIWłocławek
To już mafia ....czy jeszcze udają partia ?
To już mafia ....czy jeszcze udają partia ? http://wiadomosci.onet.pl/kraj/nitras-widac-bijaca-po-oczach-manipulacje/c58w8.....a ,,pan '' Nitras to też ,,znany '' w zachodnioPOmorskim ,,prywatyzator majątku narodowego ....dorównuje Piskorskiemu ...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Uprzejmie proszę Redakcję żeby oficjalnie potwierdził,
Uprzejmie proszę Redakcję żeby oficjalnie potwierdził, że osoba "zbutowany grzejnik" to nie ja. Typ wprowadza niektórych użytkowników Portalu w błąd i zamieszanie robi niepotrzebne.
Komentarzy8
Wyświetleń853
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Uważam ,że Pan Pałucki popełnił wiele błędów. Ale kto
Uważam ,że Pan Pałucki popełnił wiele błędów. Ale kto ich nie popełnia,szczególnie jak się obejmuje totalny b...el.Jeżeli wrzucimy na szalę działania jakie podjął dla poprawy warunków bytowania w naszym zaniedbanym mieście pod względem infrastrukturalnym to jest niebo w porównaniu z tym co zastał.Jest kilka niedoróbek ale...
Komentarzy11
Wyświetleń657
Śledzących1
Ocena3
Premier ostatnio robi tylko to, co ma służyć kupieniu
Premier ostatnio robi tylko to, co ma służyć kupieniu sobie czasu. Chce dotrwać do 2015 r. dzięki zawłaszczeniu 270 mld zł z OFE, przygotowuje się do koalicji z SLD, z Millerem już porozumieli się w tej sprawie - mówi tygodnikowi "W Sieci" Jarosław Gowin, były członek PO.
Komentarzy10
Wyświetleń548
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~JohanWłocławek
Dziwić się że chłopaki Wałęsy piją ,700 gości z
Dziwić się że chłopaki Wałęsy piją ,700 gości z prezentami, często szkło to co sam chłop ma wypić. Ma zdrowie żeby przyjąć tyle życzeń, patrzeć na tych lubianych i na mniej lubianych, ja gdybym to miał przejść to uciekł bym z domu niech Danuśka się martwi - ma chłop ciężko trzeba mu współczuć
Komentarzy2
Wyświetleń541
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~zbyszekWłocławek
24 dowody na to, że wszyscy Polacy to jedna wielka rodzina
24 dowody na to, że wszyscy Polacy to jedna wielka rodzina [ZDJĘCIA] http://deser.pl/deser/56,111858,14522109,24_dowody_na_to__ze_wszyscy_Polacy_to_jedna_wielka.html
Komentarzy2
Wyświetleń749
Śledzących1
Ocena1
nie jestem entuzjastą seriali.Nazywam je "telewizyjną
nie jestem entuzjastą seriali.Nazywam je "telewizyjną smyczą".Znajoma pracująca w jednej z firm zajmującą się badaniem rynku znając moją awersje do tego typu produkcji zaproponowała mi wzięcie udziału w ankiecie właśnie na temat seriali.Powiedziałem jej że ja nie mam na ten temat zdania bo nie oglądam seriali a ona na to że...
Komentarzy5
Wyświetleń726
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~pionierWłocławek
Młodzieżowa Rada Miasta - ,,pozory demokracji połączone
Młodzieżowa Rada Miasta - ,,pozory demokracji połączone ze współczesną wersją ZSMP '' -tak określił kompetencje tego dziwnego tworu syn sąsiadów który jak sam stwierdził zmarnował czas na udział w tym fasadowym tworze partyjnych samorządowców . ,,Bo i tak o jakimkolwiek decydowaniu nawet w sprawach młodzieży(np kursowanie...
Komentarzy0
Wyświetleń477
Śledzących0
Ocena3
Wszystkie media wloclawskie pisza o drogich zamowieniach
Wszystkie media wloclawskie pisza o drogich zamowieniach poligraficznych Moniki Budzeniusz przeplaconych jak za zboze. Tylko jedyna niezalezna walczaca o demokracje telewizja cw nic nie mowi. A tak narzekaja na Monike. O co chodzi?
Komentarzy2
Wyświetleń579
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~widzWłocławek
28 września jest datą podwójnie symboliczną - tego dnia w
28 września jest datą podwójnie symboliczną - tego dnia w 1939 roku skapitulowała Warszawa, a w Moskwie Ribbentrop z Mołotowem podpisali kolejny traktat sowiecko-niemiecki "o granicy i przyjaźni", który de facto był IV rozbiorem Polski.
Komentarzy7
Wyświetleń562
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
To możliwe tylko w Rosji. Gdybym nie przeczytał - nie
To możliwe tylko w Rosji. Gdybym nie przeczytał - nie uwierzyłbym. Przeczytajcie sami. A przy okazji oferta dla @pytajnika. Otóż mocno wk***** mnie jeden z sąsiadów. Dam Ci 2500 euro za spowodowanie, że ten zamilknie na wieki. Sposób wykonania do wyboru;)))
Komentarzy6
Wyświetleń786
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA