Forum Włocławek

A w Krakowie jak we ....Włocławku
A w Krakowie jak we ....Włocławku -http://moto.onet.pl/aktualnosci/wladzy-zakazy-parkowania-nie-dotycza/bnwp4 - a może we Włocławku jak w Krakowie ?
Komentarzy0
Wyświetleń534
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~????Włocławek
Polska pod słusznymi rządami znowu spada w rankingach! Jak
Polska pod słusznymi rządami znowu spada w rankingach! Jak to możliwe, że z raportu dowiadujemy się, iż, 70 proc. Polaków wierzy, że korupcja jest wszechobecna w biznesie i rządzie. Co za wstyd, że aż o 11 miejsc spadliśmy w ostatnim czasie! A przecież wszyscy wmawiają nam, że jest tak...
Komentarzy2
Wyświetleń806
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Spróbuje troszkę zmienić te narzekania na tym portalu
Spróbuje troszkę zmienić te narzekania na tym portalu .Wiec zapytam jak tam minął haloowen?Pamiętam że parę lat temu będąc jeszcze uczestnikiem wraz z rodziną na dniu 1 listopada to wnioskuję że co niektórzy wcale nie musieli się przebierać. Acha i jeszcze jedno podobno hitem w Polandii jest utwór muzyczny gwiazda nazywa się...
Komentarzy13
Wyświetleń827
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~george bestWłocławek
Przedłużenie królowej Jadwigi do Kaliskiej. Czy ktoś z
Przedłużenie królowej Jadwigi do Kaliskiej. Czy ktoś z was wie na jakim etapie to utknęło? Kiedy w koncu w zrobią tą drogę?
Komentarzy4
Wyświetleń814
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~gienioWłocławek
Minister Sikorski będzie miał własną wieś!? Wieś ma
Minister Sikorski będzie miał własną wieś!? Wieś ma się nazywać Dwór Chobielin. Sikorski, o czym donosi "Express Bydgoski", złożył już odpowiedni wniosek. A wniosek ministra ma poparcie lokalnych władz. Jak tłumaczy resort spraw zagranicznych, został złożony, ze względu na gości ministra Sikorskiego, którzy jadąc z wizytą...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JohanWłocławek
Nie wiem czy ktoś też tu tak ma, ale ja się czuję
Nie wiem czy ktoś też tu tak ma, ale ja się czuję bardziej związany z naszym Portalem i Jego Użytkownikami niż z dalszą rodziną. Którzy przyjeżdżają niby na Wszystkich Świętych i w gości, a następnie próbują wyłudzać pieniądze... Okropne to.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
POdobno we Włocławku powstaje oficjalny sprzeciw dla
POdobno we Włocławku powstaje oficjalny sprzeciw dla PŁATNEGO PARKOWANIA czyli sprzeciw dla dodatkowego podatku ustalonego przez zachłanny samorząd .My już za parkowanie zapłacilismy W PODATKACH . Trzeba wreszcie ruszyć tych z magistratu .Dlaczego w Płocku mieszkańcy nie płaca za parkowanie w mieści a my musimy bulić dodatkowy...
Komentarzy14
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
POlskie sPOłeczeństwo od 2 dekad wyniszcza POlityczna
POlskie sPOłeczeństwo od 2 dekad wyniszcza POlityczna POmagdalenkowa zaraza w niesPOtykanym tempie .Metody też są niesPOtykane : -całkowity brak POlityki prorodzinnej -banicja młodego POkolenia w POszukiwaniu pracy -ustawowa eutanazja POlskiego sPOłeczeństwa przez POzbawienie go opieki zdrowotnej - orka do 67 roku życia...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Radny Bieńkowski - Fakt ,że ceny za wywóz śmieci są z
Radny Bieńkowski - Fakt ,że ceny za wywóz śmieci są z sufitu tak jak diety radnych.Zdaje się najdroższe w Polsce. Niech mnie Pan poprawi jak się mylę. W WYDZIALE KOMUNALNYM MÓWIĄ,ŻE TO WINA RADNYCH.Proszę napisać gdzie się podziewa te 10 mil zł nadpłat .SANIKO bierze 30mil a my płacimy 40mil bo tak radni uchwalili. Przecież...
Komentarzy13
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~BogdanWłocławek
Firma ochroniarska - Witam, mam pytanie do wszystkich,
Firma ochroniarska - Witam, mam pytanie do wszystkich, którzy korzystają z usług firm ochroniarskich. Jaka waszym zdaniem jest najsolidniejsza firma ochroniarska? Interesuje mnie w szczególności monitoring obiektu, prowadzimy działalność i z informacji, które udało nam się otrzymać od znajomych, największy problem, to kontakt...
Komentarzy6
Wyświetleń966
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~JolaWłocławek
A to dla wszystkich cichychagentów którzy z uPOrem maniaka
A to dla wszystkich cichychagentów którzy z uPOrem maniaka przekonują trzodę wyborczą ze to co widzi to nie jest to co widzi tylko to co widzień POwinna -http://wiadomosci.onet.pl/wroclaw/wniosek-o-uniewaznienie-wyborow-regionalnych-na-dolnym-slasku/2bhw4 - albo inaczej to PiS jest wszystkiemu winne ...bo u nas w PeŁO jest pełna...
Komentarzy5
Wyświetleń626
Śledzących0
Ocena2
Podobno na przyszły rok zapowiadaja się obfite zbiory
Podobno na przyszły rok zapowiadaja się obfite zbiory jabłek w kolicznych sadach. Miejscowy ,,niezależny biznesmen'' już zapowiada że wszystkie skupi i bedzie rozdawał .....POtrzebującym ...Magazynowane będą gdzieś w okolicach ul Płockiej.
Komentarzy0
Wyświetleń581
Śledzących1
Ocena2
Jakoś tak bez echa pozostaje informacja o śmierci Tadeusza
Jakoś tak bez echa pozostaje informacja o śmierci Tadeusza Mazowieckiego! Było nie było to pierwszy premier nowej Polski. Pamiętam a nawet mam notatkę mojej Mamy już śp niestety- z tych wyborów bo była mężem zaufania w jednej z komisji. Działacze PZPR dokładali wszelkich starań aby zafałszować wyniki. Mama walczyła jak lwica i...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ozonWłocławek
Warcholstwo i pieniactwo nie przeszło, choć oczywiście
Warcholstwo i pieniactwo nie przeszło, choć oczywiście wzorem Kaczysława Polskęzbawa odtrąbili sukces. Życzymy więc więcej takich zwycięstw, ale na dostęp do koryta przyjdzie jeszcze poczekać... A do "zastraszonych", przypomnijcie sobie słów NIE LĘKAJCIE SIĘ !!! Trzeba było słuchać i się stosować!!!
Komentarzy4
Wyświetleń682
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~darkbreakerWłocławek
"Newsweek" dotarł do nagrania, które - jak czytamy -
"Newsweek" dotarł do nagrania, które - jak czytamy - pokazuje kulisy zwycięstwa Jacka Protasiewicza na zjeździe dolnośląskiej Platformy Obywatelskiej. Na nagraniu słychać, jak stronnik Protasiewicza, poseł Norbert Wojnarowski, obiecuje jednemu z delegatów załatwienie stanowiska w KGHM w zamian za oddania głosu na Protasiewicza. Jednak...
Komentarzy9
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MoherWłocławek
Mieszkancy Wloclawka macie ponad 20% bezrobocie a Warszawa o
Mieszkancy Wloclawka macie ponad 20% bezrobocie a Warszawa o 1/4 mniejsze okolo 5% i wy chcecie tak jak SLD porownywac wage referendow w tych dwoch miastach....? zostaliscie w domu... to tak jakbyscie zostali w du..e... Warszawiacy chodza w tygodniu do pracy a Wy .. gdzie do MOPSu?... zal.pl
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~warszawiakWłocławek
Samorządowe igrzyska czyli skok po władzę Administrator
Samorządowe igrzyska czyli skok po władzę Administrator (Masunar) | 2013-10-22 W przyszłym roku na jesieni, zgodnie z Konstytucją i podporządkowanym Jej ustawami będziemy wybierać radnych do naszych samorządów jak również wójtów, burmistrzów i prezydentów.. Już obecnie. Na rok przed ustawowym terminem wyborów...
Komentarzy2
Wyświetleń699
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~DziadekWłocławek
@????,że robisz to celowo. Językiem wolski jest to twór
@????,że robisz to celowo. Językiem wolski jest to twór przypominający język polski, jednak różniący się od niego w szczegółach. I tak w języku wolskim następujące po sobie litery P i O zawsze pisane są kapitałką, np. POlska, POsPOlity itp.,itd.
Komentarzy10
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez tymi_tunie_pierWłocławek
Wyniki referendum przegrani interpretują w dość śmieszny
Wyniki referendum przegrani interpretują w dość śmieszny i prymitywny sposób. Prawda jest taka: - 90% Włocławian uprawnionych do głosowania nie chciało odwołania prezydenta, - 4 tysiące mniej osób przyszło na referendum niż deklarowało - 169 tyś zł zapłacą wszyscy - 9 osób powinno się w trybie natychmiastowym...
Komentarzy11
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~$$$$Włocławek
@dżordż, w ten sposób ustosunkowujesz się do kwestii,
@dżordż, w ten sposób ustosunkowujesz się do kwestii, którą poruszyłem? Mam na myśli istnienie Wszechświata i wszystkiego. To nie kwestia wiary tylko logiki. Wszystko ma swój początek, nawet nasz Wszechświat Ale coś albo ktoś dało mu początek. To coś musiało być tak potężne i tak rozumne, że przekracza nasze wszelkie...
Komentarzy6
Wyświetleń825
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA