Forum Włocławek

ale w Raju HiT słyszałem nawijkę o nowym(chyba )
ale w Raju HiT słyszałem nawijkę o nowym(chyba ) referendum. Maja jakąś pracę w przyszłym roku dawać dla wszystkich bezrobotnych i cos tam jeszcze.
Komentarzy0
Wyświetleń692
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez tymi_tunie_pierWłocławek
Co z tym dworcem ? Kolejowy ,to kolejowy ale nic się nie
Co z tym dworcem ? Kolejowy ,to kolejowy ale nic się nie mówi o autobusowym .Przecież stanowią one integralna całość. http://www.rynek-kolejowy.pl/48110/co_dalej_z_dworcem_kolejowym_we_wloclawku.html
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~BogdanWłocławek
Referendum o. 6 latkach nie będzie. W kraju póki co
Referendum o. 6 latkach nie będzie. W kraju póki co obowiązuje system parlamentarny, jest podział władzy więc referenda są czystą grą polityczną. Żadnej reformy rząd nie byłby w stanie przeprowadzić a z reguły reformy w jakiś sposób burzą "stary porządek" i nie zawsze społeczeństwu się podobają! Para idzie więc w gwizdek...
Komentarzy18
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ozonWłocławek
@~ozon: Nie jest cep w cale prymitywem. Posługiwanie się
@~ozon: Nie jest cep w cale prymitywem. Posługiwanie się nim wymaga nie lada zręczności.Przekonał się o tym na dożynkach w Nadarzynie v-ce premier Piechociński,który złamał bijak od cepa.
Komentarzy1
Wyświetleń656
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~????Włocławek
Ci z PSL POnownie wyżej docenili stołki niż wyborców ...
Ci z PSL POnownie wyżej docenili stołki niż wyborców ... -http://wiadomosci.onet.pl/kraj/w-klubie-psl-dyscyplina-glosowania-przeciw-wnioskowi-ws-referendum/hlzyd - a stado nie beczy oni to mają w ....d
Komentarzy0
Wyświetleń503
Śledzących0
Ocena0
Serdecznie dziękuję za uniemożliwienie pracy w
Serdecznie dziękuję za uniemożliwienie pracy w przedszkolach Pani "El-Maytach"!!! Z dnia na dzień straciłam pracę!!! Mam mamę na utrzymaniu i kredyt- a kuroniówki dostałam 350 zł... świetna sprawa- nic tylko pętle na szyje i z mostu!! Jak ma być dobrze? jak ludzie mają nie wyjeżdżać z tego Włocławka- jak mają budować tu...
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~zdesperowana..Włocławek
Przesyłam państwu bardzo ciekawy artykuł. Ważna sprawa
Przesyłam państwu bardzo ciekawy artykuł. Ważna sprawa do dziś nie wyjaśniona. Wielu osobom zależy by prawda ujrzała światło dzienne. Wielu osobom zależy by ten temat znikł. Jak to było ze śmiercią śp ks.Jerzego Popiełuszki naprawdę? Z pamięci i szacunku wypadało by się nad tym...
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~RaportWłocławek
Od 13.11 linia Tesco przestaje kursować. Skończy się
Od 13.11 linia Tesco przestaje kursować. Skończy się dojeżdżanie do kościoła na Robotniczej babć i dziadków i uczniów do szkół na Kaziku i Południu. Widocznie MPK bardziej opłaca się skasować linię i wyciągać od Włocławian za bileciki (2,60 przypominam).
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbutowany_grzejnikWłocławek
Posłowie Twojego Ruchu złożyli w Prokuraturze Generalnej
Posłowie Twojego Ruchu złożyli w Prokuraturze Generalnej doniesienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa korupcji przy prywatyzacji spółki Koltram, producenta rozjazdów kolejowych. Według rzecznika TR Andrzeja Rozenka, Skarb Państwa stracił 76 mln zł. Według Andrzeja Rozenka, za tym kryją się ludzie powiązani z Tomaszem...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MoherWłocławek
Proszę mi wytłumaczyć co znaczy być narodem
Proszę mi wytłumaczyć co znaczy być narodem wybranym.Proszę też nie posądzać mnie o brak tolerancji.Dla mnie twierdzenie ,że jest naród wybrany jest przecież nacjonalizmem.Nie mogę się też zgodzić z tym co jest napisane w Encyklopedii o semityzmie a tym co się pisze o antysemityzmie. Dla mnie Semita to przecież zarówno Arab jak i...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~BogdanWłocławek
Gzie szukać naszych przeszłych i przyszłych emerytur ...
Gzie szukać naszych przeszłych i przyszłych emerytur ... -http://www.youtube.com/watch?v=AnA-kzB5QDc ....jesteśmy dojeni jak folwarczne krowy .A POlityczni krętacze ciągle wmawiają nam że nadal żyjemy zbyt rozrzutnie...i PO to namawiali nas do głosowania na POmysł sprytnego żyda błędnie zwany unią ...bo to tak naprawdę jest ...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Znowu piszą o Włocławku
Znowu piszą o Włocławku http://finanse.wp.pl/kat,1033705,title,Biale-robaki-w-znanych-cukierkach,wid,16143313,wiadomosc.html
Komentarzy3
Wyświetleń976
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Kolicja MoherowaWłocławek
a może zamist narzekać na wszystko zmobilizujmy się w
a może zamist narzekać na wszystko zmobilizujmy się w głosowaniu na Włocławek. Pozostały tylko 2 dni - obecnie jest oddanych na Włocławek ponad 1800 głosów. Aby zagłosować wystarczy wejść na " Turniej mista - Zumi" i Włocławek jest na 68 pozycji. Liczę na wszystkich
Komentarzy2
Wyświetleń671
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~mariaWłocławek
w niedziele bawiąc z wizytą na Zazamczu miałem niebywałą
w niedziele bawiąc z wizytą na Zazamczu miałem niebywałą okazję(na co dzień nie mam dostępu do kablówki)pośrednictwem odbiornika telewizyjnego obejrzeć program typu "gadające głowy".Zrealizowany został przez pierwszą z lokalnych stacji telewizyjnych.Prowadząca(nawiasem atrakcyjna blondynka)gościła w studio posła...
Komentarzy2
Wyświetleń756
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~pionierWłocławek
towarzyszu radny Bieńkowski tylko napisz co to za
towarzyszu radny Bieńkowski tylko napisz co to za prywatyzacja. @dzonny też chcesz takiej RP ? Hahaha http://tiny.pl/qg8nd
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez tymi_tunie_pierWłocławek
Nic dodać, nic ująć :
Nic dodać, nic ująć : http://wiadomosci.wp.pl/kat,120364,title,Wieslaw-Debski-korupcja-To-juz-bylo-i-niestety-wroci,wid,16140396,wiadomosc.html
Komentarzy2
Wyświetleń733
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~24 hWłocławek
Prośba o wypełnienie ankiety:
Prośba o wypełnienie ankiety: http://www.ebadania.pl/06fe1fc6e8f388bb
Komentarzy6
Wyświetleń854
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~studentkaWłocławek
Czas mija PO referendum a jakoś POdPiSanych
Czas mija PO referendum a jakoś POdPiSanych obiecankocacanek nie widać ....nadal wodolejstwo , nadal mydlenie oczu , nadal POzorne działania ...Czyżby POlityczni obiecywacze nie POtrafili się POdPiSywać POd swoimi obiecankami ? Ciekawe , bo listy POborów diet i płac POdPiSują z zamkniętymi oczami ...
Komentarzy2
Wyświetleń753
Śledzących1
Ocena0
chciałem pogratulować osobie zajmującej się organizacją
chciałem pogratulować osobie zajmującej się organizacją napraw dróg w mieście że tak ładnie i profesjonalnie zablokował całe miasto w obrębie ulic : okrzei , chopina , wronia , traugutta , wierzbowa , św antoniego i wiele by jeszcze wymieniać! sygnalizacja świetlna jest świetnie przystosowana do utrudnień w ruchu ! przepuszcza...
Komentarzy2
Wyświetleń949
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~negocjator...Włocławek
Na to przeznaczone są nasze emerytury Z OFE ...Komorowski
Na to przeznaczone są nasze emerytury Z OFE ...Komorowski ma je w teczcE -http://wiadomosci.onet.pl/kraj/izrael-przed-wizyta-prezydenta-list-otwarty-nt-restytucji-mienia/jhkrx- i tak jak dziadek mówił będą ,,waszi ulicy naszi kamnienici''...i gołe du...y na starość ...chyba że ...przyPOmnimy przy NAJBLIŻSZYCH wyborach co żydom...
Komentarzy0
Wyświetleń514
Śledzących0
Ocena0

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA