Forum Włocławek

Oglądałem materiał w POLSACIE na temat włocławskiej
Oglądałem materiał w POLSACIE na temat włocławskiej straży miejskiej z którego wynika ze to Radni Rady miasta włocławka kazali komendantowi wlepiać nam mieszkańcom mandaty za byle co ! naprawdę wspaniałe dbają o nas nasi Radni DZIĘKUJEMY .
Komentarzy0
Wyświetleń492
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~darek Włocławek
W Bydgoszczy bedzie ladowanie milionow zlotych na
W Bydgoszczy bedzie ladowanie milionow zlotych na doinwestowanie lotniska. A gdyby tak od strony praktycznej przywrocic bezposrednie polaczenia kolejowe i linie autobusowe, ktore zlikwidowano? To lotnisko to nie zdaje zgzaminu, wiekszosc polaczen jest z przesiadka w Warszawie, czas lotu wydluza sie i koszt biletow bardzo wysoki. Na nowo wyrzucenie...
Komentarzy2
Wyświetleń775
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Nowy pomysł PiS ukrzyżować herb Bydgoski
Nowy pomysł PiS ukrzyżować herb Bydgoski http://sajt.faktyimity.pl/index.php?option=com_k2&view=item&id=758:nowy-pomysl-pis-wkomponowanie-krzyza-w-herb-bydgoszczy&Itemid=244. Jak myślicie kler wyrazi zgodę?
Komentarzy4
Wyświetleń995
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
Zaraz, zaraz, czy ja q...brałem 100.000 zł pożyczki? Chyba
Zaraz, zaraz, czy ja q...brałem 100.000 zł pożyczki? Chyba zapomniałem.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
Straż miejska we włocławku warto obejrzeć
Straż miejska we włocławku warto obejrzeć http://www.interwencja.polsat.pl/Interwencja__Oficjalna_Strona_Internetowa_Programu_INTERWENCJA,5781/Archiwum,5794/News,6271/index.html#1329447
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~TomaszWłocławek
Witam Was drodzy mieszkańcy- wpadłam sobie na pomysł, że
Witam Was drodzy mieszkańcy- wpadłam sobie na pomysł, że skoro referendum to ostatnio bardzo popularne słowo ;p i żeby nie poszło w niepamięć- to może warto coś zrobić z Panią, która zarządza włocławską edukacją?? Z tego co się orientuję- nie jest lubiana przez pracowników oświaty i mocno się "panoszyć" i zastraszać!...
Komentarzy4
Wyświetleń943
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~coś nowego...Włocławek
Rolą Polaka - wyborcy jest głosować ,,PO linii'' ,
Rolą Polaka - wyborcy jest głosować ,,PO linii'' , wierzyć w ,,cuda......'' oszczędzać , tyrać do 67 roku życia , płacić mandaty za dziurawe drogi i pękajace ,,autostrady '' zabierać swoim dzieciom dzieciństwo , oddawać majątki żydom .Natomiast POlak-partyjniak może kłamać , oszukiwać , chlac wóde i PO pijanemu prowadzic...
Komentarzy3
Wyświetleń777
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~????Włocławek
Dzis w Gdańsku koncert Behemoth pewnie Pan Nowak znów
Dzis w Gdańsku koncert Behemoth pewnie Pan Nowak znów będzie protestował .Jutro w Poznaniu o 19 w klubie Eskulap zapraszam muszę naładować baterię przed końcem roku jadę z żoną po koncercie powrót do kraju tulipanów .Przygotujmy stos i spalmy nawiedzonych.
Komentarzy9
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~george bestWłocławek
przy dawnym kinie polonia zrobiono w związku z remontem przy
przy dawnym kinie polonia zrobiono w związku z remontem przy ul. przedmiejskiej ulicę dwukierunkową; dziś już stoi tam także zakaz zatrzymywania się, żeby można jakoś wyjechać, jak się mieszka przy Przedmiejskiej. I co? żaden z kierowców tego nie respektuje, jeżdzą gamonie na pamięć i tyle. Parkują i nic sobie nie robią z...
Komentarzy0
Wyświetleń573
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~miastowyWłocławek
Na innym forum bardzo proszą .Może ktoś pomoże.Oto
Na innym forum bardzo proszą .Może ktoś pomoże.Oto link: http://forum.gazeta.pl/forum/w,246695,148174018,148174018,Uwaga_Czlowiek_w_Potrzebie_.html
Komentarzy0
Wyświetleń617
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~BogdanWłocławek
Àle sukces ! Wedlug Miejskiego Zarządu Dróg w
Àle sukces ! Wedlug Miejskiego Zarządu Dróg w grudniu ma byc projekt zadania montażu wind "dla osób niepełnosprawnych" na dworcu a ich instalacja nastąpi w czerwcu. Jezeli to bedzie przechodzilo tak sprawnie jak z A1 to nie doczekamy sie. Z drugiej strony windy powinny byc dla wszystkich a nie tylko dla niepelnosprawnych. Teraz...
Komentarzy0
Wyświetleń619
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Człowiek, który zadłużył Polskę, pakuje
Człowiek, który zadłużył Polskę, pakuje walizki! Płaczmy! Płaczmy ludzie wszyscy razem! Nasz najlepszy! Jeden z najzdolniejszych najbystrzejszych! PO prostu ekonomiczny Geniusz i Maestro odchodzi! Odchodzi? Czy ucieka? http://niezalezna.pl/48591-czlowiek-ktory-zadluzyl-polske-pakuje-walizki-rostowski-ucieknie-do-londynu
Komentarzy1
Wyświetleń523
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Ostrzegam przed jedną z włocławskich cukierni na literę
Ostrzegam przed jedną z włocławskich cukierni na literę D. Sprzedawane tam tzw. bułki pizzowe są pakowane fabrycznie z naklejką na której widnieje data ważności. Po terminie ważności są one rozrywane z firmowych opakowań i pakowane do zwykłych foliówek oczywiście już bez naklejki z datą. Różnica w smaku gigantyczna.
Komentarzy1
Wyświetleń636
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~klientWłocławek
Chwała dla MZD ,że udostępniono w dwu kierunkach ruch na
Chwała dla MZD ,że udostępniono w dwu kierunkach ruch na Ul.Wolności.Dlaczego jednak wcześniej nie pojawiła się tutaj zamiatarka z Saniko i nie wprowadzono ograniczenia prędkości? Jest to przecież wąska ulica z wydzielonym pasem ruchu dla rowerzystów i ściśle zamieszkałą zabudową.Również nie jest właściwie oznaczone...
Komentarzy0
Wyświetleń647
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~OlafWłocławek
No to mamy polskiego satelitę w Kosmosie! "LEM" się nazywa!
No to mamy polskiego satelitę w Kosmosie! "LEM" się nazywa! Matko kochana ale czy to jest poprawne politycznie ze z terytorium Rosji został wystrzelony? Czego może doszukać się w tym niezastąpiony polski" Bond"- Macierewicz Antoś_ aż strach pomyśleć!
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ozonWłocławek
Tusk przedstawił nowych ministrów. Przeciez to nic nie
Tusk przedstawił nowych ministrów. Przeciez to nic nie zmieni. Beda tanczyc jak on kaze. Ten despota jest wrogiem spoleczenstwa polskiego. Od sprzataczki wymaga sie wiecej kompetencji anizeli od ministra. Roznica : sprzataczka utrzymuje ministra.
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Ale mnie rozbawił cynik POSEŁ z PO, kandydat na kandydata
Ale mnie rozbawił cynik POSEŁ z PO, kandydat na kandydata do fotela prezydenta m. Włocławka - cynik bo: mówił w TV WC48, że zgadza się z teorią jakiegoś zagranicznego podsłuchanego na seminarium samorządowca, że dziś w samorządzie nie ma demokracji tylko partycypacja. Że kandydat z PO sam jest za konsultacjami najważniejszych...
Komentarzy3
Wyświetleń512
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KamikadzeWłocławek
Dzisiaj gazeta pomorska zamieściła artykuł na temat ulg
Dzisiaj gazeta pomorska zamieściła artykuł na temat ulg dla rencistów na autobusy MPK.Okazało się że renciści z przyznaną grupą z ZUS są traktowani przez nasze władze jak osoby pełnosprawne.W każdym innym mieście renciści mają ulgi .Tylko nasi radni chcą wzbogacać MPK kosztem grupy o najniższych dochodach.Pewnie żaden radny...
Komentarzy2
Wyświetleń646
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~marekWłocławek
Uwaga !!!!!!! ,,rzund sie rekunstruje ''
Uwaga !!!!!!! ,,rzund sie rekunstruje '' -http://wiadomosci.onet.pl/kraj/cba-zatrzymalo-kolejne-osoby-podejrzewane-o-korupcje-m-in-w-b-mswia/grnn9 - kto by POmyślał że na tym POlega ,,rekunstrukcja rzundu'' , POdobno najuczciwsi dostaną wysokie odprawy pieniężne ....POzostaje pytanie : Które straty są większe ? czy te z 11 listopaba po...
Komentarzy12
Wyświetleń779
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~????Włocławek
Włocławek miasto ogólnej szczęśliwości.Bo jak inaczej
Włocławek miasto ogólnej szczęśliwości.Bo jak inaczej nazwać miasto w, którym Spółdzielnia w administracji na Kolskiej zatrudnia pracownika, którego największym problemem są koty. Tak na to są pieniądze. Rozpoczął on wojnę z kotami w bloku przy ul. Plnanty, nawet rozesłał ankietę w tej sprawie do mieszkańców. Generalnie...
Komentarzy10
Wyświetleń733
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AdamWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA