Forum Włocławek

Pewnie juz jesteście zabiegani myśląć o świętach
Pewnie juz jesteście zabiegani myśląć o świętach prezentach wódeczce itd.Ale jako ateista nie zapominam o was wszystkich i wysyłam wam oto ten hit tego roku. http://www.youtube.com/watch?v=UjTP7NJ_1XA
Komentarzy14
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~george bestWłocławek
Mieszkam w 15-ce na osiedlu Wrzos w Mielęcinie.To co się tu
Mieszkam w 15-ce na osiedlu Wrzos w Mielęcinie.To co się tu wyprawia z psami to jest makabra i załamanie.Na de mną kundel po de mną kundel i z boku kundel,nie ma chwili spokoju,jeden zaszczeka i reszta kundli zaczyna szczekać.Nie mam na razie pomysłu co z tym zrobić,ale będę dążył do zlikwidowania tego zwierzyńca drogą...
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AndrzejWłocławek
A to dla nieświadomych na co idą nasze abonamenty w ramach
A to dla nieświadomych na co idą nasze abonamenty w ramach finansowania działalności ,,misyjnej'' reżimowej telewizji -http://wiadomosci.onet.pl/kraj/gazeta-polska-codziennie-srednia-pensja-w-tvp-6645-zl/b77hn - kłamstwo kłamstwem POgania .... na koszt POdatników ...czy obłuda tyle musi kosztować ?
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~????Włocławek
PO zaPOznaniu się z ,,brutalną rekcją niedemokratycznego
PO zaPOznaniu się z ,,brutalną rekcją niedemokratycznego ''rządu w Kijowie -http://wiadomosci.onet.pl/swiat/napieta-sytuacja-na-ukrainie-centrum-kijowa-bez-barykad/71xqw - stwierdziliśmy z kolegami z pracy że taka sytuacja w unijnej i ,,demokratycznej'' POlsce jest nie do POmyślenia .Przy czym ostatnie dozbrajanie POlskiej POlicji w...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Jaka jest różnica pomiędzy wałęsającym się psem a
Jaka jest różnica pomiędzy wałęsającym się psem a bezpańskim psem ?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~BogdanWłocławek
Jest przeciek! Hymnem ugrupowania Jarosława Gowina jest taka
Jest przeciek! Hymnem ugrupowania Jarosława Gowina jest taka oto piosenka ( na melodię ludowej piosenki "Czerwone Jabłuszko"): żielone jabłuszko ,przekrojone na krzyż- czemu Ty wyborco krzywo na mnie patrzysz?. Kaczor za wodą ,Kaczor za wodą - uważaj Wyborco bo Cię pobododą - na mnie głos swój daj, na mnie głos swój daj- wrzuć...
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ozonWłocławek
Ostrzezenia przed slizgawica. Wiadomo. Zima. Àle tyle
Ostrzezenia przed slizgawica. Wiadomo. Zima. Àle tyle samochodow i ciezarowek na ulicach i drogach, ze beda niezle stluczki. Komunikacja zbiorowa ? A po co...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Dla Bogdana i Pytajnika spóźniony prezent na Mikołaja od
Dla Bogdana i Pytajnika spóźniony prezent na Mikołaja od fana United który pielgrzymki odbywa ale rzeczywiste nie fantastyczne.Trzymajcie się Panowie . http://www.youtube.com/watch?v=H2esWIeS51k
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Mam ogromną prośbę do Winiary. Przestań Andrzej te
Mam ogromną prośbę do Winiary. Przestań Andrzej te glodne nawijki o Włocławku uskuteczniać bo mi się ątroba psuje. Jak nie w lokalnej telewizji ,to na Pchlim targu i tak w koło Macieju.
Komentarzy2
Wyświetleń929
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ziutekWłocławek
W drugą niedzielę Adwentu Kościół ukazuje postać św.
W drugą niedzielę Adwentu Kościół ukazuje postać św. Jana Chrzciciela, który na głos wezwania Bożego przygotował drogę dla Chrystusa, aby wszyscy mogli ujrzeć zbawienie. Prostował ścieżki wśród zawiłych i krętych na pustyni w Palestynie....
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~BogdanWłocławek
Berluskoni chce uniknac kary i bedzie startowac do Parlamentu
Berluskoni chce uniknac kary i bedzie startowac do Parlamentu Europejskiego. Wybory europejskie mogą pozwolić Silvio Berlusconiemu uciec od kłopotów we własnym kraju. Wniosek ? Smietnik polityczny w Brukseli nami rzadzi. Ci wszyscy co podpadli we wlasnym kraju wyladowali w Brukseli. Najwyzszy czas zeby wycofac sie z tego brukselskiego bagna.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AdamWłocławek
Dobry wieczór! Mam nadzieję,że "Ksawery" nie dokuczył
Dobry wieczór! Mam nadzieję,że "Ksawery" nie dokuczył zbyt bardzo - chociaż jak przeczytałem parę wpisów to mam wrażenie ,że tu i tam z lekka spustoszenia dokonał...... Na Ukrainie zimno ale nie wiało tak bardzo. Kijów wygląda jakby była wojna - te barykady robią niesamowite wrażenie. Na ulicach mnóstwo wojska. milicji i innych...
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ozonWłocławek
OZON cos się dzieje w Anglii niedobrego w lidze .Wróciłeś
OZON cos się dzieje w Anglii niedobrego w lidze .Wróciłeś już z ziemi Polskiej która zwana jest teraz Ukrainą?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
600 mln zł dla "byłych właścicieli" nieruchomości.
600 mln zł dla "byłych właścicieli" nieruchomości. Wiadomo z naszych podatkow. Tylko gdyby spoleczenstwo nie placilo na remonty, odnawianie i modernizacje to nie byloby co odbierac. Te wszystkie koszty powinny byc odciagniete. Niestety Zydzi rzadza w naszym kraju. W kolejce czeka 3,5 tys. wniosków o zwrot, które idą już w miliardy...
Komentarzy24
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Dla mnie ten cały Premier Tusk to niepoważny jest! Ma
Dla mnie ten cały Premier Tusk to niepoważny jest! Ma takiego eksperta z PO - POsła MARKA WOJTKOWSKIEGO i że przy reorganizacji rządu, żeby Tusk nie powołał WOJTKOWKIEGO na wicepremiera, albo najmniej ministra skarbu, infrastruktury, gospodarki a najlepiej na ministra finansów! Przecierz POseł WOJTKOWSKI zna się najlepiej na wszystkim...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~TalencikWłocławek
Wyrzucanie milionow na lotnisko w Bydgoszczy jest bezkarnym
Wyrzucanie milionow na lotnisko w Bydgoszczy jest bezkarnym trwonieniem pieniedzy podatnikow. Bydgoskie lotnisko w wielkim kryzysie finansowym. Codziennie odlatuje zaledwie kilka samolotów. Likwidacja trasy do Warszawy, brak połączeń z portami przesiadkowymi w Europie. Jeszcze jedna nieprzemyslana wpadka finansowa. W Modlinie tez zadna...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~?Włocławek
ciychyagenciePO i reszto miejscowego ,,pljatformerstwa'' co
ciychyagenciePO i reszto miejscowego ,,pljatformerstwa'' co wy na to !!!!! -http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/expose-premiera-zobacz-co-obiecuje-tusk,41257.html -jak wygląda wasze oblicze przed wyborcami ???? Gdzie macie wstyd ????
Komentarzy26
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Spotkał ktoś kulturalnego lekarza we Włocławku ,który
Spotkał ktoś kulturalnego lekarza we Włocławku ,który przechodząc obok oczekujących na wizyty pacjentów powiedział Dzień dobry. Hahaha
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez tymi_tunie_pierWłocławek
w naszym mieście jest też tak jak w
w naszym mieście jest też tak jak w kraju: http://youtu.be/_Cf2fWFe65w
Komentarzy1
Wyświetleń707
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez tymi_tunie_pierWłocławek
90% POlaków zarabia na POziomie najniższej krajowej .Kogo
90% POlaków zarabia na POziomie najniższej krajowej .Kogo stać na takie leczenie ustawowo przyjęte przez rząd -http://biznes.onet.pl/pokaz-lekarzu,18490,5591881,1,prasa-detal - a do specjalistów na NF(POdobno)Z zapisują we Włocławku na ....kwiecień 2014 roku ....a pani kopiąca na metr razem z panem ,,dochtorem'' |(?)Arłukowiczem mają...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA